- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.428
- 248
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)Benim eskiden kokardı ama simdi şu topaklanan ince kumlardan kullaniyorum sabun kokulu hiç koku olmuyor bide yapinca alıyorum düzenli tabi benim kum balkonda hep
Kristal kum kullanabilirsiniz ..
Mama değişikliği koku yapar .
Kısır değillerse olur .
Yaş mama ekstra kokutuyor .
Sindirim problemleri varsa o da yapar ,kakalari kontrol etmek lazım .
Şu sıralar en çok gördüğüm şey kaka
GöbeğineHa burada benimki tüllerle hiç ilgilenmez ama halılarımı tırmalamaya bayılır halilarımda zarar görmuyor merinos almıstım zamanında alakası varmıdır bilmembana çok zorluğu yok anasının kurban olduğunun
Bizde tek kedi yapıyor bütün bunları.Yeni aldığımız kanepelerin altını komple parçalamış içine girip yatmak için, ben oturmaya kıyamazken, ne yapacaksın evin yaramaz çocuğu işte, oturup ağlayasım geliyor bazen ama evlat işte kıyamıyoruz.
Bi dadlu ki öpe öpe deliriyom beyazcıkta minik bi yeri varGöbeğine
Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)
Bizimkinin adı da Mars teyzesi.Aaa ares de yaptı o işi eski koltuğa ama buna yapmadı acıdı bize oğlumaynen içine girip yatıyordu eşşek
Su sıralar bende sanicat kullaniyorum , uzun bir süre temiz mamadan aldım ama o da bozdu .. çam peleti diyorlar ama bilmiyorum bende nüfus çok 15 tane olunca uğraşması zor oluyorKristal uzun vadede çok zararlı diye ben bıraktım bentonite döndüm. Sanicat güzel bir kum tavsiye ederim onu.
Bizim oğlanın adı da MarsBizimkinin adı da Mars teyzesi.Keşke o da bize acısaydı, perdelerden halılardan bahsetmedim bile bak. Hepsi yeniydi hepsiiii.
15 mi nasil bakiyorsunuz hepsine15 kedim var evde ...
1.5 yıl önce aldığım koltukları değiştirdim yenisini aldım :))
Kadife kumaşı yirtamiyorlar ..
Aksesuar kullanmıyorum ..
Deri hiç bir esyam yok .
Ahşap a bişey yaptıklarını görmedim ..
Kilim gibi yıkanabilir halılar kullanıyorum .
Gerisi için de canları sağolsun , umrumda değil :))
Yaaaa.Bizim oğlanın adı da Mars
Kızımız da Venüs.
Çok hareketli ve yaramaz. Bir o kadar da ilgi manyağı. Şu anda ilgi için ayağıma sürtünüyor mesela.Yaaaa.Sizin Mars da böyle miii? İsminden mi etkileniyor acaba diye düşünmedim değil çünkü mars gezegeni= savaş enerjisi.
Çam peleti denedim les gibi kokuttu eviSu sıralar bende sanicat kullaniyorum , uzun bir süre temiz mamadan aldım ama o da bozdu .. çam peleti diyorlar ama bilmiyorum bende nüfus çok 15 tane olunca uğraşması zor oluyor
Al birini vur ötekine, bizimki de öyle. Özellikle kucak diye ölüyor, uykudan uyanır söylene söylene kucağıma koşar.Çok hareketli ve yaramaz. Bir o kadar da ilgi manyağı. Şu anda ilgi için ayağıma sürtünüyor mesela.
:)) Nasıl mı bakiyorum . 1 taneye nasıl bakiyorsam o şekilde15 mi nasil bakiyorsunuz hepsine
İyi oldu bunu gördüğüm, bu yaz biz de kokudan muzdaribiz.Yaz girdi gireli bizimki de koku yapıyor. Karbonat serpiyorum ben. Az da olsa faydası oluyor.
Bizimki tay tüyü. Örtü örtmüyordum başta. Baktım tırnak izleri var. İz kalmaz gibi duruyor. O günden beri hep örtüyorumKoltukta aklınızda bulunsun tay tüyü ve kadifeye bulaşmıyorlar. Dokumadır, ketendir canına okuyorlar ama. Ben kadife ile en azından koltuğu kurtardım
15 kedi mi? Allahım hayalimdeki ev.:)) Nasıl mı bakiyorum . 1 taneye nasıl bakiyorsam o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?