Tüm tadilatı boşa yaptık sanki.

Benim eskiden kokardı ama simdi şu topaklanan ince kumlardan kullaniyorum sabun kokulu hiç koku olmuyor bide yapinca alıyorum düzenli tabi benim kum balkonda hep
Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)

Kristal uzun vadede çok zararlı diye ben bıraktım bentonite döndüm. Sanicat güzel bir kum tavsiye ederim onu.

Aaa ares de yaptı o işi eski koltuğa ama buna yapmadı acıdı bize oğlum aynen içine girip yatıyordu eşşek

Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)

Sıcaklardan olabilir bu yaz diğer senelere göre çok sıcak. Bizim de ufak ufak kokuuyor malesef.

Kristal uzun vadede çok zararlı diye ben bıraktım bentonite döndüm. Sanicat güzel bir kum tavsiye ederim onu.
Su sıralar bende sanicat kullaniyorum , uzun bir süre temiz mamadan aldım ama o da bozdu .. çam peleti diyorlar ama bilmiyorum bende nüfus çok 15 tane olunca uğraşması zor oluyor

kadife ve tay tüyü mobilyaya gelmiyolar bunu ben de tavsiye ederim. valla ben eve aldığımda eğittim açıkçası, masalara sehpalara falan asla çıkmaz. önüne kadar gelir oturur, hayır! komutuna uyuyo ama bazamın derisinin amel defterini kapattı koltuklara da kalın koltuk örtüleri örttük , tırnaklarını da düzenli kesiyorum. durum bu

15 mi nasil bakiyorsunuz hepsine

Koltukta aklınızda bulunsun tay tüyü ve kadifeye bulaşmıyorlar. Dokumadır, ketendir canına okuyorlar ama. Ben kadife ile en azından koltuğu kurtardım
Bizimki tay tüyü. Örtü örtmüyordum başta. Baktım tırnak izleri var. İz kalmaz gibi duruyor. O günden beri hep örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…