Tümüyle evimiz...

güle güle otur canım, evini çok beğendim özellikle mutfağın ferahlığı ve düzeni çok güzel. lavabonun yeride süper olmuş

gerçekten çok hoşş..allah mutlu huzurlu yıllarca oturmayı nasip etsin..

Son düzenleme:

açıkçası bana da öyle geldi.. bu topicte artık siyah-beyaz ev görmekten de sıkıldım. herkesin evi birbirinin kopyası gibi. önümüzdeki yıl bitecek bu siyah-beyaz modası da.. yine de sizin zevkiniz ve tarzınız tabii, bu tartışılmaz. güle güle oturun.

Mutfağına aşık oldum :) Güle güle kullan. Siyah beyaz bence güzel duruyor ilerde sıkılırsan bile farklı renkteki objelerle, halılarla falan tarzını bozmadan değişiklik yapabilirsin, bence modası geçmez beyazın. Çok şık olmuş herşey.

mutfağımda sana aşık olsun o zaman:))teşekkürler,aynen öyle düşünüyorum beyazı kolay değiştirebilirim her zaman...

işte beyazın sadeliği saflığı duruluğu güzelliği
ben de evimi hep böyle hayal ediyorum
çok güzellll
siz de bu güzel eviniz de güzel günlerde oturun inşallah

çok güzel eviniz ferah
bayılıyorum bembeyaz evlere bende ilerde evimi bembeyaz yapıcam
koltuklarım halılarım perdem duvar tavan benbeyaz olucak

Çok çok harika olmuş bende beyazı çok severim asil ve ferah temizlik hissi uyandırır bende

Güle güle huzurla oturun...

herkeste aynı şeyi söyledi gerçekten sade,şık ve ferah...burdada aynı kelimeleri dıuymak mutlu etti beni,istediğim buydu ve oldu...darısı hayalleri olanların başına

tek kelimeyle kusursuzca döşenmiş bi ev mis gbi tertemiz maşallah
iyi günlerde oturun

inş bizde hayallerimze kavuşabilirz

bembeyaz çok ferah gülegüle oturun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…