Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

evet şekerim, yarın kanı sabahtan vericem ama sonucu 3de 4de anca söylüyolar, ozamanda ben burda olmam, sana söylerim sen yazarsınnn cicişim

gunaydııınn canlarımmm
cumanız hayırlı olsunnn...
benım uzayan akıntım gelıyor bugun yarın yumurtlarım ama koruncaz mecbur
vardır bi hayır dıorum napayım sen bekle ameliyatın 3 ayı dolsun ve o ay reflün cıksın
daha önce de gastrıt vardı...vardır bi hayır dıorum ne dıyeyım..
gun saydık 3 ay dolsun spemrler düzelsin diye şimdi korunuoz cok komik
ama demişler ya once can sonra canan midem duzelmeden hamıle kalsam bıle
yerlerı tırmalarmısım:))diğer aya nerdeyse bıtıo tedavi dınlemem doktoru da
bu ay okadar bulanıokı mıdem cesaret edemıorum
sızden nbr kıslar sowaycım hayırlısı olsun yarın belli olur artık dediğin gibi
hayat cok garip ama ben de sabır diyorum rabbımın bıldiği biz zaman vardır elbet
tupbabycim burdada acaip bi rüzgar var güzelll yanii:))))

kıs umuttttttcummm, eğer hamile değilsem şu cihazdan bende alıcam, doğal yolla denemeye dewammmm, tutmasa bile zevkine hhahaaayyyy:)) yeter kaç gündür görünmüyor, haberinis varmı kızlar...

Selam kızlar.. Hayırlı cumalar..
Bugün anca bilgisayarın başına geçebildim. Nasılsınız..

Kızlar ben tupbaby için hafta sonu ancak okuayabileceğim meryem suresini.. Ama siz şimideden listeye okudu diyebilirsiniz...

Benim adet biraz uzadı her gün niyet ediyorum öğleden sonra akıntı...

Ya kızlar bu yumurtlama takibini nasıl yapıyorsunuz hangi ilaçlarla bahseder misiniz.

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah değerin katlanmıştır.sakın kendini üzme inşallah yarın bize güzel heber verirsin.:emir_bebek ben olduğunu düşünüyorum.

slm kıslar nasılsınız bakalım
bız bugun yola cıkıyoruz yarın da uçağa bınıcez kayınvelıdemlere gidiyorus
bı müddet gelemeyebilirim netlerı var ama görümcemde wınn seklınde geldıkçe gırerım artık:))
sowaycım yeter annesınde onun ıcın gıremıor yarın hayırlsı olur ınsallh cnm

ohhh çok rahatladım kızlar stresten çıldırıyordum gelmedi kırmızılar diye bugün geldi çok şükür lütfetti yaşasınnn 5 gün sonra ilacıma başlayıp bebek yolunda adımlarıma başlayacağım bakalım hamile kalabilcekmiyim???:44::44: bu ayda olmazsa eylülde tüp bebek merkezlerini aşındıracağım artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh

hayırlı yolculuklar olsun umut güle güle git güle güle gel :)

kızlar nerelerdesiniz? yoksunuz uzun zamandır, sabah kan verdim, sonucu saat 2den sonra söyleyeceklermiş, hemşire kız umutla bakmamamı söyledi((, zaten umut kalmadıda...

kızlar nerelerdesiniz? yoksunuz uzun zamandır, sabah kan verdim, sonucu saat 2den sonra söyleyeceklermiş, hemşire kız umutla bakmamamı söyledi((, zaten umut kalmadıda...

b..k yesin o hemşire kız.. ne ümitsiz şakır şakır kanaması olan kadınlarınki pozitif çıkabiliyor ne haddine yorum yapmak yaa.. ayrıca olmadıysa olmadı ona ne ne üstüne vazife de yorum yapıyor

b..k yesin o hemşire kız.. ne ümitsiz şakır şakır kanaması olan kadınlarınki pozitif çıkabiliyor ne haddine yorum yapmak yaa.. ayrıca olmadıysa olmadı ona ne ne üstüne vazife de yorum yapıyor

valla ayşecim ben zorla yorum yaptırdım kızaa, e oda doğrusunu söyledi sonuçtaa, ilacın etkisiyle değer öyle çıkmış, yükselme ihtimali olabilir ama çok düşük bir ihtimal dedi, hatta ilacım bitmişti progestanım, alıyımmı dedim, o da almana gerekl yok dedi, sonucu bekle dedi, yani kısaca alma kızım işte negatif dedi sankiiiiiiiiiii

Hemşirelerin hastaya sonuç görmeden pozitif yada negatif demeye hakları yok ( ne kadar sıkıştırmış olsan bile )

Test sonucunu bekleyelim güzelim inşş sen yanılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…