Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ikiler5 canım cok cok gecmıs olsn
kızlar benım kırmızılar alarm vermeye basladı malesef okuyamıcam cok uzgunum

canım cok cok geçmiş olsun
soway test yaptı ıdrarda pozıtıfı gördüü
yarın sabahta kan vercek ama hamıle bızce:))

canm cok gecmıs olsunnnn
rabbm korumus

bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı melo

cok gecmıs olsunnnnnnnnnn umudum

geçmiş olsun dileklerinize ancak bugun cevap yazabiliyorum çok teşekkür ederim kızlar. bu ay belki 9. 10. 11. gunler eşimle biraraya gelebileceğiz. şu preseed denen seyden almak istiyorum. bu zararlı bişey mi ve ilişki sırasında kullanılan bir jel galiba değil mi? nasıl alabiliyoruz eczaneden mi internetten mi?

Son düzenleme:
selam canım bende ilk bugün kullandım
ben de yeni aldım, kullanıcam ama biraz tedirdinlik var, histereskopi olmuştum o yüzden tedirginlik zararlı olur mu acaba diye.
bu pressed in fiyatı nedir nerden alınır bi de morfoloji 0 olanlarda işe yarıyormu acaba ya bilen varmı.....

merhaba ikizler5, biz internetten aldık canım yurtdışından 5-6 günde geldi.

turksoyu, fiyatı 20 euro filandı. ama aynı zamanda ovulasyon testi ve gebelik testi isteyebiliyorsun yanı sıra. o nedenle fiyat arttı bize 65 tl ye filan malloldu canım.

Canım evet ilişki sırasında kullanılan bir jel. Eczanelerdende alabiliyorsun fakat kozmetik satan ezcanalerde oluuor genelde. Biraz zor bulması. Etrafında büyük bir eczane varsa sipariş ver anca öyle getiriyorlar. Birde zamanın varsa internettende alabilrsin ben ebaydan aldım. 5 güne elime geçti. Fiyat olarak tabi çok ama çok uyguna geliyor. Zararlı bişey olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı doktorum bana kullanmamı onaylamazdı. Ben sorarak hareket ettim çünkü doktoruma. Ama şöyle bişey ovulasyon zamanında kullanılması öneriler. Zaten içinde 9 tane şıranga var. Yani belki işe yarar diyip sürekli kullanma. Ben bu jelle birlikte birde digital ovulasyon cihazı aldım. Önce onunla baktım yumurtalama var mı diye ona göre jeli kullandım.
İnşallah bu jel hepimiz için bir vesile olur bebişleirmize kavuşuruz.

ben de yeni aldım, kullanıcam ama biraz tedirdinlik var, histereskopi olmuştum o yüzden tedirginlik zararlı olur mu acaba diye.

merhaba ikizler5, biz internetten aldık canım yurtdışından 5-6 günde geldi.

canim sitenin adini ozelden verebilirmisin? kredi kartiyla aldiniz degil mi ? guvenli bir site mi ? benim 5_6 gun bekleyecek vaktim yok tr de cok mu pahali fiyati?

kocaman bir NEGATİF aldım az önceee, olmadı

Sowaycim sabır ve en kısa zamanda daha fazla yormadan gelmesini diliyorum bebişinin....

kızlar, aranızda preseed kullananlar olmuş muydu?
bu ay denemeyi düşünüyorum. başka forumlarda kullanıp hamile kalanlar olmuş, sizlerden kullanan var mıydı?

canlar o hjeli görümcem ing den getiriyor aban henüz kullanmadım ama o bana jel ile ilgili çok olumlu şeyler söledi.planlı gebelik isteyenler kullanıomuş onu yani gebeliği hızlandıran bişi.bana ovulasyon cihazıda gelecek ama biizm duruda biraz zor sankim

selam kızlar ben tupbabynin duasını ancak okuyabildim gecikme için özür dilerim ama hep uyuyakaldım akşamları.. Allah kabul etsin hepimizin evlat hasretini dindirsin bir an önce..

kızlar günaydın herkese, bugün daha iyi hissediyorum kendimi, alıştım artık duruma, kendime 2 ay süre veriyorum, doğal yolla oldu oldu, olmazsa etlik zübeyde hanımda 4. denememe başlayacağım allah izin verirse....

kızlar preseed die bi jelden bahsetmişsiniz, bu nasıl bişiy, kadın içinmi erkek için mi? detaylı anlatırmısınız, bizde alalım ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor, nezamn kullanılıyor, nerde satılıyor, fiyatı ne?

canımkadın için kulanılan bir ürün sperm dostu diye biliniyor sprmlerin daha hızlı ve sağlıklı şekilde yerine ulaşmasına yardımcı oluyor doğal denediğin aylarda kulana bilirsinn içinde ovulasyon testi de var yumurtlama günlerinde kulılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…