- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.141
kocaman bir NEGATİF aldım az önceee, olmadı
ikiler5 canım cok cok gecmıs olsn
kızlar benım kırmızılar alarm vermeye basladı malesef okuyamıcam cok uzgunum
canım cok cok geçmiş olsun
soway test yaptı ıdrarda pozıtıfı gördüü
yarın sabahta kan vercek ama hamıle bızce:))
tupbaby sevgili arkadaşlar meryem mi okuyosunuzz???bende okumk isterim eklerseniz kime okuyoruz iletin hemencik dönerim size
Geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım.en mühimi sağlık sağlık olmadıktan sonra dünya biizm olsa ne olur...işallah tez vakiitte iyileşir kardeşin geçmişler olsun
geçmiş olsunnn canım benimm...benimde midem berbattt ötesiii:Sanlıyorum seni hatta bugün orucuda yedikçook çöookkk geçmiş olsun tavsiyem o ki yemek yedikten sonra yatarsan eğer çift yastık kıulan ve uyurken soluna yat sağına yatarsan mide kapakcığı açılıyor imiş ben faydasını gördüm reflü gastrit ülser hepsii var canım bendede
canm cok gecmıs olsunnnn
rabbm korumus
bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı melo
cok gecmıs olsunnnnnnnnnnumudum
ben de yeni aldım, kullanıcam ama biraz tedirdinlik var, histereskopi olmuştum o yüzden tedirginlik zararlı olur mu acaba diye.selam canım bende ilk bugün kullandım
bu pressed in fiyatı nedir nerden alınır bi de morfoloji 0 olanlarda işe yarıyormu acaba ya bilen varmı.....
geçmiş olsun dileklerinize ancak bugun cevap yazabiliyorum çok teşekkür ederim kızlar. bu ay belki 9. 10. 11. gunler eşimle biraraya gelebileceğiz. şu preseed denen seyden almak istiyorum. bu zararlı bişey mi ve ilişki sırasında kullanılan bir jel galiba değil mi? nasıl alabiliyoruz eczaneden mi internetten mi?
geçmiş olsun dileklerinize ancak bugun cevap yazabiliyorum çok teşekkür ederim kızlar. bu ay belki 9. 10. 11. gunler eşimle biraraya gelebileceğiz. şu preseed denen seyden almak istiyorum. bu zararlı bişey mi ve ilişki sırasında kullanılan bir jel galiba değil mi? nasıl alabiliyoruz eczaneden mi internetten mi?
ben de yeni aldım, kullanıcam ama biraz tedirdinlik var, histereskopi olmuştum o yüzden tedirginlik zararlı olur mu acaba diye.
merhaba ikizler5, biz internetten aldık canım yurtdışından 5-6 günde geldi.
canim sitenin adini ozelden verebilirmisin? kredi kartiyla aldiniz degil mi ? guvenli bir site mi ? benim 5_6 gun bekleyecek vaktim yok tr de cok mu pahali fiyati?
kızlar, aranızda preseed kullananlar olmuş muydu?
bu ay denemeyi düşünüyorum. başka forumlarda kullanıp hamile kalanlar olmuş, sizlerden kullanan var mıydı?
Allah kabul etsin tatlım :)selam kızlar ben tupbabynin duasını ancak okuyabildim gecikme için özür dilerim ama hep uyuyakaldım akşamları.. Allah kabul etsin hepimizin evlat hasretini dindirsin bir an önce..
Hoşgeldin canım ne demek :)))aranızda olabilirmiyim...
Allah kabul etsin tatlım :)
Hoşgeldin canım ne demek :)))
kızlar preseed die bi jelden bahsetmişsiniz, bu nasıl bişiy, kadın içinmi erkek için mi? detaylı anlatırmısınız, bizde alalımne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor, nezamn kullanılıyor, nerde satılıyor, fiyatı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?