Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

alla alla?dr sor bi cnm yaaa, of öyle olunca insan bide bi aksi olur bi sinirli olurr çıldırır yani...
ah sorma canım hemde ne sinir perdelerle bile kavga eder oldum daha ne kadar beklesem bilemiyorum:18::18::18:
canım hiç bilmiom o hapı sonrasını ama kaygılıysan bi ara doktorunu sen niye erken olsun kafan rahatlar hem
canım farlutal regl söktürücü bir ilaç daha öncede kullanmıştım 7 günde sökmüştü şimdi 9 gün oldu dayanacak halimde kalmadı bir an önce regl olup tedavime başlamak istiyorum hiç bu kadar çok hevesle beklemedim kırmızıları
canım bende sonuç aldım pozitifti benim o zaman 3'cü ayda öldüler bebeklerim sonra yine nedenim negatif çıktı şimdi bi kızım var 6 aylık

Allah bağışlasın kızını maşallah

aşşah razı olsun canım benimm

hayatımın değişebilceğine inansaydım şimdiye kadar beklemezsim canımm boşu boşuna acı çekmişim yaşadıklarım için çok pişmanın 3 deneme için allahıma şükürler olsun kızıma hayırlı ömür versin rabbim

evlatlık aldım canım :)) kızım var hamile kalmayıda hiç düşünmüyorum istemiyorumda :)

canım benimm maşallahhhh ikinizedee Rabbim güzel gönlüne göre vermişşşş kızımızı öp kokla yerimeeee eee deneyimlerine inşallah ihtiyacımız olacak hatserrrrsen şimdiii vbüyüt kızını işallah kardeşş getiricess sıraylaaa onaaa

kıslar iyi akşamlar herkese, mesai bitti, ben eve gider:)))

kafayı toplamaya ihtiyacım var, gidip hayal kuruyum biraz cts hamileyim haberi alıyormuşum mesela:97::97:

sonra koşturup hemen yazıyormuşum size ah ahhh inşallahhhhhhhhhhhhhh.

hadi öpüyorum hepinizi sabaha görüşürüsss

beklerim o kardeşleri olsunda canımm gönlünüze göreee ben elimdne geleni yaparım her zaman biliyosun acılarımızda sevinçlerimizde ortaktı burda uzun bir süredir

beklerim o kardeşleri olsunda canımm gönlünüze göreee ben elimdne geleni yaparım her zaman biliyosun acılarımızda sevinçlerimizde ortaktı burda uzun bir süredir

sowayycimm inşallahhhhhhh dualarım seninle olacak hayırlı ve sağlıklı olacaksa inşallah nasip etsinn hepimiz çokkkkkkkkkkkk sevinelim şu mübarek gündeeeeeeeeeeebol bol dua et canım Rabbim yardımcın olssunnnn

aman amaannn isteriz biz o kardeşleriii olsunda hayırlısınlaaa :) her zaman yardımcı olurumm benn

sağol cnm, dualarınıza ihtiyacım var, bende bol bol dua edicemm, inşallah cnm, öpüyorum seni

aman amaannn isteriz biz o kardeşleriii olsunda hayırlısınlaaa :) her zaman yardımcı olurumm benn

dimi yaaa olsundaaas artık bakalım hatser ilk keezz donmuş deneyeceğim benimde 2. tedavimde düşüğüm old daha doğrusu durdurdular gebeliği sağlıksız diye:S üçüncüdede değer çok küçükdü belki düşmüş olabilir dediler küçük değer hemen sıfırlanmadı henüz bir kese aşaması yok yani kariyerimde nasipse 4 olacak ama rtık nasıl olacaksaaa bakıpp gmörücez bizim nasibimizde ne var

sakın sakın umutsuzluk yok canım doktorum dondurma bana tavsiye etmedi sakın öle teklifte bulunma bile dedi yapmam ben dondurma işlemini sana dedi benim doktorumla aramdaki diyalog çok iyidi hala gidiyorum ücretsiz her muayenemi oluyorum :) sağolsunn

evlatlık aldım canım :)) kızım var hamile kalmayıda hiç düşünmüyorum istemiyorumda :)

hatsercim hoşgeldin
sanırım cok acı seyler yasamıssın
ınsallah kızın sana cok ıyı gelır yaralarına merhem olur
bende bu sureçte stresten midemde reflü cıktı hiç yokken
şimdi her mıdem bulandığında o gunlerın hedıyesı dıorum
ve elım hala boş
eğer olmazsa yıllar sonra bende evlat alacağım allah nasip ederse
bı anne dıyen bir bebek olsun en azından...

cnm dondurulumus embriyoların basarısı artık cok yuksek
cunku son sıstemle cözduruolar eskısı gıbı değil
rahım kasılmadığı ve kadında rahat olduğu ıcın genelde oluyor
sen ıcını rahat tut 2 embryo koncak değilmi hadi hayırlısı olsun:)))

UMUT, bugün nasıl olduğumu sormuşsun , sabah kalktığımda aynada rocky balboa ile karşılaştım o kimdi deme seni de gelir döverim boksör üm yaa
biraz gözlerim şişti duşla açtım umutcum, hayat devam ediyor ölüm gibi bir gerçek olsa bile,,,

HATSER, merhaba seni tanımıyorum ama takdir ediyorum. sokaktaki tanımadığım çocuklardan tut komşu akraba arkadaşınkinden çık dilencilere bile parayı bebeğini sevme karşılığı vermişliğim var.
ben de anne olamayacağım ama evlatlık almaya gücüm yok o yüzden seni tebrik ediyorum, umut da düşünüyormuş ne güzel ne hayırlı birşey eğer psikolojim elverseydi ve normal bir eşim olsaydı somaliden tercih ederdim günlerdir iftar bana zehir oluyor yıllardır yediğim çikolatadan utanıyorum hatta insan olmaktan utanıyorum !!!

daha ıyı olduğuna sevındım cnm
gun boyu dularımdasın:)
öyle cnm napalım dediğin gibi ben haberlerde ızlyemıorum
değiştirıorum somali haberlerınde..ama elımızden gelenı de yaptık
diğer kurumlara ınanmıyorum ama kızıly doğru çalıısyordur dıye dusunuyoruum
cadırlar kuruo mesela 200lr karsılığında bır ay boyunca 5 kiişiye yemek verılıyor
arkadaslar ıcınızden yardım yapacak varsa ya da fıtresını verecek
2868 kızılay somali için 5 tl karsılığında boş msj atabılır...

herkesin derdi farklı işte ama embriyo konusunda yaşadığım muhabbet 2011 mayıs için geçerliydi bana sölenenler tabi bir kaç ayda ne değişti bilmiyorum bilmekte istemiyorum herkesin düşünceleri için tşk ederim ama şunu çok iyi anladım anne olmak farklı birşey miş allahım herkese nasip etsin evladının kokusuyla uymadyı nasip etsin kurban olurum ben ona o benim ömrümden de öte ömür oldu başkasının çocuğu tabirinede katılmıyorum çünkü vicdanlı insan onu oraya bırakmaz benim çocuğum ve benimki alanların çocukları kansa herşey aman olmasın böle insanlar oldukça

sowaycıgım cumartesı senın ıcın ne hayırlıysa rabbm sna onu yasatsın canım (cumlemız ıcın )

amin cnm, hayırlısı ne ise o olasunn....

herkese günaydınn:))) ne var ne yok bakiim, ben bugün daha iyiym şükür:)) bu sabah yine idrar testi yaptım, çizgi busefer biraz daha geç çıktı ve daha silik çıktı, değer gitgide düşüyor ya ondan sanırım... herşeyin hayırlısı olsun kızlar, hep bu şekilde dua edelim, işyerimdeki bi arkadaşın ablası dün doğum yapmış, bebeğin akciğerinde sorun çıkmış ve daha minicik bebeğe anjiyo yapmışlar durumu çok kritikmişşş, kimbilir annesi ne haldedir ya((( allah yardımcıları olsun, bebeğimiz olacaksa sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün olsun, hastalığı olmasın, ve biz anneler olarakta doğumumuzu en sağlıklı şekilde yapalım inşallahhh, hem kendimiz hem bebeğimiz iyi olalım inşallah... amin.....

Günaydım tatlım ;

Ben o bebişe kıyamam Allah onu annesine babasına bağışlasın tarifi anlatılmaz bir üzüntüdür eminim ...

Benimde duygularım karma karışık herkesin yazdığını okudukça kafam allak bullak oluyor . Kendimi başarı öyküleri okuyarak hazırlıyorum tedaviye :))

Soway'ım yarın ola hayrola diyorum ben seni arar haberi alırım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…