- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.081
ah sorma canım hemde ne sinir perdelerle bile kavga eder oldum daha ne kadar beklesem bilemiyorum:18::18::18:alla alla?dr sor bi cnm yaaa, of öyle olunca insan bide bi aksi olur bi sinirli olurrçıldırır yani...
canım farlutal regl söktürücü bir ilaç daha öncede kullanmıştım 7 günde sökmüştü şimdi 9 gün oldu dayanacak halimde kalmadı bir an önce regl olup tedavime başlamak istiyorum hiç bu kadar çok hevesle beklemedim kırmızılarıcanım hiç bilmiom o hapı sonrasını ama kaygılıysan bi ara doktorunu sen niye erken olsun kafan rahatlar hem
canım bende sonuç aldım pozitifti benim o zaman 3'cü ayda öldüler bebeklerim sonra yine nedenim negatif çıktı şimdi bi kızım var 6 aylık
ah sorma canım hemde ne sinir perdelerle bile kavga eder oldum daha ne kadar beklesem bilemiyorum:18::18::18:
canım farlutal regl söktürücü bir ilaç daha öncede kullanmıştım 7 günde sökmüştü şimdi 9 gün oldu dayanacak halimde kalmadı bir an önce regl olup tedavime başlamak istiyorum hiç bu kadar çok hevesle beklemedim kırmızıları
Allah bağışlasın kızını maşallah
hatser canım benim 3 aylık kaybın kararın ne çok şey olmuşpeki ne zaman geldi prenses hanım bakalımmm hoş gelmiş sefalar getirmşiş Rabbim hayırlı uzun ömür versiinnnnn büyük sevap birbirinize çok iyi gelin inşallahhhhhhhhh
evlatlık aldım canım :)) kızım var hamile kalmayıda hiç düşünmüyorum istemiyorumda :)
canım benimm maşallahhhh ikinizedee Rabbim güzel gönlüne göre vermişşşş kızımızı öp kokla yerimeeee eee deneyimlerine inşallah ihtiyacımız olacak hatserrrrhayatımın değişebilceğine inansaydım şimdiye kadar beklemezsim canımm boşu boşuna acı çekmişim yaşadıklarım için çok pişmanın 3 deneme için allahıma şükürler olsun kızıma hayırlı ömür versin rabbim
canım benimm maşallahhhh ikinizedee Rabbim güzel gönlüne göre vermişşşş kızımızı öp kokla yerimeeee eee deneyimlerine inşallah ihtiyacımız olacak hatserrrrsen şimdiii vbüyüt kızını işallah kardeşş getiricess sıraylaaa onaaa
canım benimm maşallahhhh ikinizedee Rabbim güzel gönlüne göre vermişşşş kızımızı öp kokla yerimeeee eee deneyimlerine inşallah ihtiyacımız olacak hatserrrrsen şimdiii vbüyüt kızını işallah kardeşş getiricess sıraylaaa onaaa
kıslar iyi akşamlar herkese, mesai bitti, ben eve gider:)))
kafayı toplamaya ihtiyacım var, gidip hayal kuruyum biraz cts hamileyim haberi alıyormuşum mesela:97::97:
sonra koşturup hemen yazıyormuşum sizeah ahhh inşallahhhhhhhhhhhhhh.
hadi öpüyorum hepinizi sabaha görüşürüsss
sowayycimm inşallahhhhhhh dualarım seninle olacak hayırlı ve sağlıklı olacaksa inşallah nasip etsinn hepimiz çokkkkkkkkkkkk sevinelim şu mübarek gündeeeeeeeeeeebol bol dua et canım Rabbim yardımcın olssunnnn
aman amaannn isteriz biz o kardeşleriii olsunda hayırlısınlaaa :) her zaman yardımcı olurumm benn
dimi yaaa olsundaaas artık bakalım hatser ilk keezz donmuş deneyeceğim benimde 2. tedavimde düşüğüm old daha doğrusu durdurdular gebeliği sağlıksız diye:S üçüncüdede değer çok küçükdü belki düşmüş olabilir dediler küçük değer hemen sıfırlanmadı henüz bir kese aşaması yok yani kariyerimde nasipse 4 olacak ama rtık nasıl olacaksaaa bakıpp gmörücez bizim nasibimizde ne var
evlatlık aldım canım :)) kızım var hamile kalmayıda hiç düşünmüyorum istemiyorumda :)
dimi yaaa olsundaaas artık bakalım hatser ilk keezz donmuş deneyeceğim benimde 2. tedavimde düşüğüm old daha doğrusu durdurdular gebeliği sağlıksız diye:S üçüncüdede değer çok küçükdü belki düşmüş olabilir dediler küçük değer hemen sıfırlanmadı henüz bir kese aşaması yok yani kariyerimde nasipse 4 olacak ama rtık nasıl olacaksaaa bakıpp gmörücez bizim nasibimizde ne var
UMUT, bugün nasıl olduğumu sormuşsun , sabah kalktığımda aynada rocky balboa ile karşılaştım o kimdi deme seni de gelir döverim boksör üm yaa
biraz gözlerim şişti duşla açtım umutcum, hayat devam ediyor ölüm gibi bir gerçek olsa bile,,,
HATSER, merhaba seni tanımıyorum ama takdir ediyorum. sokaktaki tanımadığım çocuklardan tut komşu akraba arkadaşınkinden çık dilencilere bile parayı bebeğini sevme karşılığı vermişliğim var.
ben de anne olamayacağım ama evlatlık almaya gücüm yok o yüzden seni tebrik ediyorum, umut da düşünüyormuş ne güzel ne hayırlı birşey eğer psikolojim elverseydi ve normal bir eşim olsaydı somaliden tercih ederdim günlerdir iftar bana zehir oluyor yıllardır yediğim çikolatadan utanıyorum hatta insan olmaktan utanıyorum !!!
sowaycıgım cumartesı senın ıcın ne hayırlıysa rabbm sna onu yasatsın canım (cumlemız ıcın )
amin cnm, hayırlısı ne ise o olasunn....
herkese günaydınn:)))ne var ne yok bakiim, ben bugün daha iyiym şükür:)) bu sabah yine idrar testi yaptım, çizgi busefer biraz daha geç çıktı ve daha silik çıktı, değer gitgide düşüyor ya ondan sanırım... herşeyin hayırlısı olsun kızlar, hep bu şekilde dua edelim, işyerimdeki bi arkadaşın ablası dün doğum yapmış, bebeğin akciğerinde sorun çıkmış ve daha minicik bebeğe anjiyo yapmışlar durumu çok kritikmişşş, kimbilir annesi ne haldedir ya ((( allah yardımcıları olsun, bebeğimiz olacaksa sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün olsun, hastalığı olmasın, ve biz anneler olarakta doğumumuzu en sağlıklı şekilde yapalım inşallahhh, hem kendimiz hem bebeğimiz iyi olalım inşallah... amin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?