- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.061
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
ayşem inşallah öyledir, okadar arttıki adet sancım, duramıyorum, hatta çok sinirliyim sonuçtan sonra, işyerimde milleti fırçalayıp duruyorum valla iyi tahammül ediyolar bugün banaizin alıp gidecektim, evde dinleniyim dedim ama yokk çıkamadım iş çok yoğun bugün bırakamadım, neyse şuan sabahkinden daha iyi sayılırım, alışıyorum duruma git gide, dünyanın sonu değilya, sonuçta beni seven bi kocam var, harika bi ailem var, bunlara sahip olduğum için şanslıyım onları çok seviyorum
Kızlar çok endişeliyim farlutal'ım biteli 9 gün oldu halen kırmızılar gelmediNeden halen regl olmadım stresten çıldırmak üzereyim o kadar şiştim ki nefes alamıyorum tüm vücudumu ateş basıyor terliyorum bir soğuk bir sıcak çıldırmaya az kaldı ne yapasam bir önerisi olan var mı?:44::44::44: doktorumu aramak için çok mu erken:95::95::95::95:
sowaycim idrarın pozitif çıkması beni şaşırttı beta 50 den yukarıysa çıkıyor diye biliyordum.sabır arkadaşım bunu yaşayıp olumsuz sonuç oılanlarda varr mutlu sona gidenlerde değeri çok yüksek olup kötü bitenlerde.yani ne iyi bir değerin çıkması devamı hakkında bi gösterge ne kötü bi değer çıkması olumsuza işaret Rabbim sabrını versin inşallahh üzüldüğün bu kadar olurr buk buklarlaaa çokkkk çokk mutlu olursun.Bu arada karın ağrısı candır derler yaaaa çoookk iiyi bişiii bencee hakkında hayırlısı olsun
sağol cnm bnm, çok teşekkür ederim, herşeyi allah bilir...
nova erken gebelik testini yapmiştim cnm, belki erken gebelik testi olduğu içindir kırmızı çıkması, bilemiyorum artık, gerçeği cts öğrenicem, hatta bu akşam tekrar gidip test yaptırasım var, ya biraz yükselmiştir, ya da biraz düşmüştür, şansımı bi deniycem, bilmiyorum
derin nasılsın canım beni hatırladınmı nurcanın sayfasından
Kızlar çok endişeliyim farlutal'ım biteli 9 gün oldu halen kırmızılar gelmediNeden halen regl olmadım stresten çıldırmak üzereyim o kadar şiştim ki nefes alamıyorum tüm vücudumu ateş basıyor terliyorum bir soğuk bir sıcak çıldırmaya az kaldı ne yapasam bir önerisi olan var mı?:44::44::44: doktorumu aramak için çok mu erken:95::95::95::95:
iyi canımm evet hatırlıyorummm nicin çokk tanıdıkkk nasılsınn ne var ne yokkk:)sende burda mısınnnnbundan sonra bende burdayımmmm ))neleler yapıosunnn
iyi canımm evet hatırlıyorummm nicin çokk tanıdıkkk nasılsınn ne var ne yokkk:)sende burda mısınnnnbundan sonra bende burdayımmmm ))neleler yapıosunnn
canım sana tavsiyem o ki yapma.Doktorun ne zaman test yapmanı istediyse o zaman yap.ben defalarca kan vermiş bunu 2.5 değerden başlayarak yaşamış biri olarak çok pişmanım o kadar kan vereceğime beklemeliydim iyice stres oluyorsun çünkübirde değer yükseldede inan hiç bi şey ifade etmeyecek.zamana ihtiyacı var bebekin inşallh seninledirr geç döllenmedir yada kana geç geçen bir betadır. bence hiç kafanı bulandırma zaten eminim yeterince bulanıktır.erdenm hastanesi topiğinde ankara06 var doktorumuz bile aynı idi yaşadığımız küçük değerlerde benze şu anda 16 haftayı geçti hayatım.benimki ise nahoş sonuçlandı.yani bekleyip göreceğiz işallahh güsell günler göreceğizzz
seni gördüm geldim kuzum neler yapıyosun bana güzel haberlerin varmı peki :)
darısı bana olsun inşallah:))) e peki şu an ne durumdasın cnm?
darısı bana olsun inşallah:))) e peki şu an ne durumdasın cnm?
canım bende sonuç aldım pozitifti benim o zaman 3'cü ayda öldüler bebeklerim sonra yine nedenim negatif çıktı şimdi bi kızım var 6 aylıkvalla canım ben napim 3. tüpü denedim mayısat e tabi negatifalıştık şimdik ekime donmuşlar varrr nasipse bi kezde donmuş deneyecemm sende durum ne
canım bende sonuç aldım pozitifti benim o zaman 3'cü ayda öldüler bebeklerim sonra yine nedenim negatif çıktı şimdi bi kızım var 6 aylık
hatserrrr 6 aylık kız var yaaa en son ne zaman görüştük hamişmiydin sennnnnnanam maşallahh darısı bizeeeeya sevindim anlayamadım hamile diilsin doğdu dimiiii
evlatlık aldım canım :)) kızım var hamile kalmayıda hiç düşünmüyorum istemiyorumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?