- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.161
canımkadın için kulanılan bir ürün sperm dostu diye biliniyor sprmlerin daha hızlı ve sağlıklı şekilde yerine ulaşmasına yardımcı oluyor doğal denediğin aylarda kulana bilirsinn içinde ovulasyon testi de var yumurtlama günlerinde kulılıyor
günaydın kızlar...
ben tupbaby meryem suresini okudum. Allah kabul etsin bebeğine tez zamanda kvuştursun inşallah....
preed diye bir jelden bahsetmişsiniz kızlar bu doktor kontrolünde mi alınıyor. yan etkileri var mı....
süpermiş ya, kaç paraki acaba? valla bu ay almam gerek, çok hırslandımm ben:)))
canım , yeni gördüm mesajını, ben 100 mesajı geçmemişim özelden yazamıyorum. ebay den aldım. google dan aratınca çıktı. sanırım godes gönderdi linki sana. bol şans canım...canim sitenin adini ozelden verebilirmisin? kredi kartiyla aldiniz degil mi ? guvenli bir site mi ? benim 5_6 gun bekleyecek vaktim yok tr de cok mu pahali fiyati?
kızlar preseed die bi jelden bahsetmişsiniz, bu nasıl bişiy, kadın içinmi erkek için mi? detaylı anlatırmısınız, bizde alalımne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor, nezamn kullanılıyor, nerde satılıyor, fiyatı ne?
süpermiş ya, kaç paraki acaba? valla bu ay almam gerek, çok hırslandımm ben:)))
tatlım detaylı bilgi ikizlere yollamıştım özelden sanada kopyalıyorum hemen :)) bol şans
gunaydinnn kizlarrr...
yeter pesindeyim canim...
tatlım detaylı bilgi ikizlere yollamıştım özelden sanada kopyalıyorum hemen :)) bol şans
kızlarr bana da yollar mısınz sitenın adını
bende bu ay almayı dusunuyodum uygunsa ordan alalım bari dimi :))
merhabaaa bende 6 ay once tup bebek tedavisi yaptirdim ve negatifle sonuclandi..... bende tup bebege ara verip dogal yolla olsun diyenlerdenim....
aranızda olabilirmiyim...
ee tatlım özel mesaj attım gelmedimiki
çok üzüldüm canım bu durumde söylenecek pek bir şey olmuyor. herşeyde bir hayır vardır belki bebeğin kendiliğinden gelir.umudumuz hiç bitmeyecek bizim.bir gün bizim de mutlaka bebeklerimiz kucağımızda olacak.ben bunun hayaliyle avutuyorum kendimi şuanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?