Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

günaydın kızlar...

ben tupbaby meryem suresini okudum. Allah kabul etsin bebeğine tez zamanda kvuştursun inşallah....

preed diye bir jelden bahsetmişsiniz kızlar bu doktor kontrolünde mi alınıyor. yan etkileri var mı....

süpermiş ya, kaç paraki acaba? valla bu ay almam gerek, çok hırslandımm ben:)))

canım dr kontrolünde kulanmıyorsun kendin alıyorsun ama vajinal kuruluk yaşan bayanlara dr öneriyor

Son düzenleme:
canim sitenin adini ozelden verebilirmisin? kredi kartiyla aldiniz degil mi ? guvenli bir site mi ? benim 5_6 gun bekleyecek vaktim yok tr de cok mu pahali fiyati?
canım , yeni gördüm mesajını, ben 100 mesajı geçmemişim özelden yazamıyorum. ebay den aldım. google dan aratınca çıktı. sanırım godes gönderdi linki sana. bol şans canım...

canım ovulasyon günlerinde kullanılan bir jel. spermleri hareketlendiriyor ve yumurtayla buluşmasını kolaylaştırıyor. biz 2 kez kullandık bu ay:))))
kolay kullanımı. türkiyedeki fiyatı biraz pahallı, internetten yurtdışından almak daha uygun oluyor.20-30 euro arası değişiyor fiyatlar. herşeyi denedik bi de bunu deneyelim dedik artık...

çok üzüldüm canım bu durumde söylenecek pek bir şey olmuyor. herşeyde bir hayır vardır belki bebeğin kendiliğinden gelir.umudumuz hiç bitmeyecek bizim. bir gün bizim de mutlaka bebeklerimiz kucağımızda olacak.ben bunun hayaliyle avutuyorum kendimi şuanda.

merhabaaa bende 6 ay once tup bebek tedavisi yaptirdim ve negatifle sonuclandi..... bende tup bebege ara verip dogal yolla olsun diyenlerdenim....

aranızda olabilirmiyim...

umudcum hosgeldin bende en cok buraya takiliyorum. daha tup denemem olmadi ama kendimi burada cok iyi hissedip ifade edebiliyorum arkadaslar cok tatlilar.sen2 binden i 76 bine yolculugumuzdan hatirliyorum sanirim. hosgeldin topigimize...buradaki herkes bebek sahibi olacak emin ol

kızlar genellıkle haraket sorunu olanlar ıcın kesınlıkle PRESED JELI tavsıye edıorum
ınsallah vesıle olur meleklerınızeeeeeee

Son düzenleme:
arkadaşlar ben preseed jeli sipariş ettim kargodaymış yarın elime ulaşacak kullanınca size ayrıntılarıyla anlatırım. yalnız bunun şöyle bir durumu var. ovulasyon testiyle beraber kullanmanızı tavsiye ediyor bilenler. tam yumurtlama zamanını iyi belirleyip tam da o zaman preseed de kullanırsanız spermlere yardımcı oluyoruz yumurtaya ulaşma yolunda. tabii ben bir umut dedim ovulasyon testi de preseed de aldım bilemiyorum ama nolcak çünkü morfoloji sorunu da var bizim. inşaallah güzel olur, iyi olur... hayırlısı olsun yani. inşaallah hepimiz çabalarımızın sonucunu güzel güzel alırız:)

hülyacım günaydın:))

canım hayal değil, elbette olacak bebeklerimiz, yeterki inanalım, hemen yıkılmayalım, savaşalımm, başarıcaz eminimki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…