Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kızlar bende bu jelden kullanmak istiyordum ama eşim kimyasal olduğunu düşünüp zarar verir diye kullanmamı istemiyor.kullananların topiğine girdim okumak için ama çok sayfa var sizce tüp bebekten sonra kullanıpta çok hamile kalan var mı

canım bu jelle hamile kalan oldukça çok insan var umarım sende hamilelere katıırsın
evet ovulasyon etstiyle kulanılması gerekiyor
morfolojiye gelinece rabbim ol desin yterkiii

canım ben çok araştırdım, bazılarına ilk ayda sonuç vermiyor, ikinci ayda 3. ayda hamile kalanların yazılarını okudum, kimiside ilk ayda hamile kalmış, ama ben genelde tüp deneyipte bu jeli kullananları okudum, hiç hamile kalmayan sayısıda az değil hani ama umut, dünyanın parasını harcıyoruz bu işe, bide bunu deneyelim hiç belli olmas, belkide olur, jel bana çok mantıklı geldi, yazılardan anladığım kadarıyla ilişkiye girlimeden önce vajina içerisine sıkıyorsun ve belli bir süre bekledikten sonra ilişkiyi gerçekleştiriyorsun, jel vajina içini sarıyor pürüzsüz gibi yapıyor ve spermlerin rahime kolay kaymasını sağlıyor, ben yazılanlardan bunu anladım, bilmiyorum tabi doğrumu anladım bide ayrıca sperme zararı olmadığı gibi hızlanmasınıda sağlıyormuşş ya denemekte fayda var benceee, ne olur ne olmaz:))

aranızda olabilirmiyim...
hoşgeldinn umud
tabiki olabılırsın
bız burda moralımızı yuksek tutmaya ve bırbırımıze gaz vermeye calısıyoruz:)
yaptıklarımızı yapabıleceklerımızı paylasıyoruz:) senın de deneyımlerını severek okuruz
hoşgeldın yenıden:)

soway cım cnm benım
ne gusel toparlanmıssın
sızde sorun ne idi bı yazarsan ne yapabılırız bu bekleme surecınde
onu konusuruz..
preseed e gelınce kıslar bızım serviksımızden geçerken spermler
orası asıdık olunca spermlerın coğu ölüo
preseed orayı bazık hale getitip daha cok sayı da spermı rahme yolluyor
ama eğer ovulasyon dısında kullanırsanız sadece kuruluk ıcın kullanın
ama cok az kullanın cunku
mantara yol acabılıo bazık ortamda bakterıler daja kolay üreyebıldiği için
ayyy hepınızı cok özledım tek tak yazamıorumm pcyı işe götürcek görümcem
arada giricem yıone
cok öptümm hepınızı sowaya ne gusel destek olmussunuz
cok duygulandımm sowayında doğal yolla glecek meleği allahın ıznıylee:)
öptümm siziii

canım ya, seni görmek ne güzel sağolsun arkadaşlar gerçekten çok destek oldular bana, cnm o jelde şimdi sipariş verdim bi arkadaşa, valla 104 lira bayılıyorum, netten alışverişi sevmiyorum çünküü, hem o jellerin gerçek olmayanıda varmış, yani taklit ürün piyasada çok varmış, ecza deposundan bir ark. sağolsun çok yardımcı oldu, gelişinden aldım, 130 a satılıyormuş yoksaa, birde onu deneyelim dimi ama

umutcum cnm sperm ileri hareketli sayısı az bide, o yüzden tutturamadık bir türlü, ama busefer kararlıyım yaaa, kendime zaman verdim, doğal yolla getiricem şu sıpayı :)))

Eşimin bir arkadası bır doktora gıtmıs(ürolog)memnun kalmıs
bende sızın gıbı dogal denemeye karar vermıstım
bugun gıttı testlerı gosterdı
adam sen yapılacakları yapmıssın demıs
sayı az ılerı hareketlı az,hareketsız cok..
Aksam jelede epey bakmıstım bır surude ılac adı bulmustum ıkı uc tanesını almaya karar vermıstım
Sanırım vazgecmek gerek en az 6 ay kullanmamız gerekıyor ılaclarıda kurude..
buda sımdılık uzun bır sure..
gecen denemden dondurulmuslar var
bır dahakı ay denemeyı dusunuyorum
olmazsa da kısmetım degıl olursa tabı harıka olur.. :))
olmazsa ıstedıgımız kadar ılac vs denemeye dewam edıces..
e bıde bu arada canım kocacım arkadasının varıkosel oldugunu solemeyı unutmus bana
esı su an 6 aylık hamıle..(doğal)
bu dr dan sonra macun ılac vs kullanmıs sayısıda 90 mılyon olmus varıkoselın etkısı de var tabı
5 sene once esımde olmustu..
yanı suan tek gözuken sey;bir dahakı ay DONDURULMUSLARIM..
dualara devam edıyorum ben 4444 salatı tefrıcıye okuyorum
meryem suresıne de dewam..
sıra kımdeyse adetım bıttı okuyabılırm..

Selam kızlar kimsecikler yok muuuuuuu ..
kızlar sizlerden dua istiyorum. eşimin yarın test günü.sonuca göre tedavi şeklimiz belli olacak.eşimin sayısı bin.hız ve morfoloji 0 , Rabbim ol desin inşallah..bana dua edin olur mu.hepimizin kucaklarını boş bırakmasın rabbimm........

merhaba canım evet 2 mil. 76 mil. topiğindeyim ben sonrada burayı buldum işte....4 yıllık evliyiz eşim 32 ben 27 yaşımdayım. biz 6 ay önce tüp bebek yaptırdık ve negatifle sonuçlandı hayllerimin umudumun yıkıldığı ay marttı sonra herşey üst üste geldi eşim negatif sonucunu aldıktan 1 hafta sonra bel fıtığından ameliyat oldu...anlayacağınız eşimle ilgilenirken iş koşturmaca derken kendimle ilgilenecek vakti bulamamdım.. bu arada eşimde morfoloji ve sayıda düşüklük var ve ileri hız tabiki....başka ne yazsam die düşünüyorum ben hemşireyim özel bir hastanede çalışıyorum ve deli gibi nöbet tutuyorum gün aşırı 36 saat (bu daha açıklayıcı oldu) hiç bir tedavi şekli denemedik gittiğimiz bir ürolog tarafından asla çocugunuz olmaz teşhisiyle tüp bebeğe yönlendirildik ve negatif işte...şimdi tüp bebeği unutup herşeye sil baştan başlamaya kararlıyım ve minik mucizeme doğal yolla kavuşmak için mucadeleme başladım... RABBİM hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin...benden böle işte

takip et beni tpiklerin tozunu atıralımmm

hadi yueterim ben seni takipteyim attıralım topiklerin tozunu ben senin enerjine yetişebilirmiyim bilmem ama....

takip et beni tpiklerin tozunu atıralımmm

kizlar nerelerdesiniz? benim durum malum hasta bakiyorum da siz neler yapiyorsunuz herkes ovulasyon doneminde mi yoksa calismalar yogun galiba ben bu ay da dogal ve preseed siz denemek zorunda kalacagim. acik olan tupten mi yumurta atilacak onu bile bilmiyorum. acaba kacinci gun bunu gorebilir dr.fikri olan var mi?12. gun dr a gidebilirim ama gec mi olur acaba? bu ayda bosa gitti anlayacaginiz:-( :-( :-( herkese iyi geceler demek isterdim ama kimse yok bari gunaydin diyeyim sabah ancak bir kac kisi gorur Gunaydin.....

günaydınnnnn güzeller güzeli anne adaylarıııı rabbim hepinizin göbüşünü doldursun yuvasını şenlendirsinnnn
ikiz üçüz sıpalarınız olsun inşşşşşşşşşşşeliniz işe değmesinde evlerinizi b....k göütürsün yeteeeeer teyzesi de bütün yeğenerini tek tek öpsün okllasın misler gibi inşşşşşşşşşşşşşşşş

kız yetişirsin merak etme ben hasta ve yaşlı bir kadınım ne olacak benim enerjimden

güzel hebrlerle gel inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…