- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.181
hülyacım günaydın:))
canım hayal değil, elbette olacak bebeklerimiz, yeterki inanalım, hemen yıkılmayalım, savaşalımm, başarıcaz eminimki:))
arkadaşlar ben preseed jeli sipariş ettim kargodaymış yarın elime ulaşacak kullanınca size ayrıntılarıyla anlatırım. yalnız bunun şöyle bir durumu var. ovulasyon testiyle beraber kullanmanızı tavsiye ediyor bilenler. tam yumurtlama zamanını iyi belirleyip tam da o zaman preseed de kullanırsanız spermlere yardımcı oluyoruz yumurtaya ulaşma yolunda. tabii ben bir umut dedim ovulasyon testi de preseed de aldım bilemiyorum ama nolcak çünkü morfoloji sorunu da var bizim. inşaallah güzel olur, iyi olur... hayırlısı olsun yani. inşaallah hepimiz çabalarımızın sonucunu güzel güzel alırız:)
kızlar bende bu jelden kullanmak istiyordum ama eşim kimyasal olduğunu düşünüp zarar verir diye kullanmamı istemiyor.kullananların topiğine girdim okumak için ama çok sayfa var sizce tüp bebekten sonra kullanıpta çok hamile kalan var mı
hoşgeldinn umudaranızda olabilirmiyim...
kızlar günaydın herkese, bugün daha iyi hissediyorum kendimi, alıştım artık duruma, kendime 2 ay süre veriyorum, doğal yolla oldu oldu, olmazsa etlik zübeyde hanımda 4. denememe başlayacağım allah izin verirse....
soway cım cnm benımcanım ben çok araştırdım, bazılarına ilk ayda sonuç vermiyor, ikinci ayda 3. ayda hamile kalanların yazılarını okudum, kimiside ilk ayda hamile kalmış, ama ben genelde tüp deneyipte bu jeli kullananları okudum, hiç hamile kalmayan sayısıda az değil hani ama umut, dünyanın parasını harcıyoruz bu işe, bide bunu deneyelim hiç belli olmas, belkide olur, jel bana çok mantıklı geldi, yazılardan anladığım kadarıyla ilişkiye girlimeden önce vajina içerisine sıkıyorsun ve belli bir süre bekledikten sonra ilişkiyi gerçekleştiriyorsun, jel vajina içini sarıyor pürüzsüz gibi yapıyor ve spermlerin rahime kolay kaymasını sağlıyor, ben yazılanlardan bunu anladım, bilmiyorum tabi doğrumu anladımbide ayrıca sperme zararı olmadığı gibi hızlanmasınıda sağlıyormuşş ya denemekte fayda var benceee, ne olur ne olmaz:))
canım ya, seni görmek ne güzelhoşgeldinn umud
tabiki olabılırsın
bız burda moralımızı yuksek tutmaya ve bırbırımıze gaz vermeye calısıyoruz:)
yaptıklarımızı yapabıleceklerımızı paylasıyoruz:) senın de deneyımlerını severek okuruz
hoşgeldın yenıden:)
soway cım cnm benım
ne gusel toparlanmıssın
sızde sorun ne idi bı yazarsan ne yapabılırız bu bekleme surecınde
onu konusuruz..
preseed e gelınce kıslar bızım serviksımızden geçerken spermler
orası asıdık olunca spermlerın coğu ölüo
preseed orayı bazık hale getitip daha cok sayı da spermı rahme yolluyor
ama eğer ovulasyon dısında kullanırsanız sadece kuruluk ıcın kullanın
ama cok az kullanın cunku
mantara yol acabılıo bazık ortamda bakterıler daja kolay üreyebıldiği için
ayyy hepınızı cok özledım tek tak yazamıorumm pcyı işe götürcek görümcem
arada giricem yıone
cok öptümm hepınızı sowaya ne gusel destek olmussunuz
cok duygulandımm sowayında doğal yolla glecek meleği allahın ıznıylee:)
öptümm siziii
Aaaaaaaaaa nerde bu millet topiğimiz 2. sayfaya gerilemiş yaa :)))
umudcum hosgeldin bende en cok buraya takiliyorum. daha tup denemem olmadi ama kendimi burada cok iyi hissedip ifade edebiliyorum arkadaslar cok tatlilar.sen2 binden i 76 bine yolculugumuzdan hatirliyorum sanirim. hosgeldin topigimize...buradaki herkes bebek sahibi olacak emin ol
takip et benitpiklerin tozunu atıralımmm
umudcum hosgeldin bende en cok buraya takiliyorum. daha tup denemem olmadi ama kendimi burada cok iyi hissedip ifade edebiliyorum arkadaslar cok tatlilar.sen2 binden i 76 bine yolculugumuzdan hatirliyorum sanirim. hosgeldin topigimize...buradaki herkes bebek sahibi olacak emin ol
takip et benitpiklerin tozunu atıralımmm
hoşgeldinn umud
tabiki olabılırsın
bız burda moralımızı yuksek tutmaya ve bırbırımıze gaz vermeye calısıyoruz:)
yaptıklarımızı yapabıleceklerımızı paylasıyoruz:) senın de deneyımlerını severek okuruz
hoşgeldın yenıden:)
canım güzel karşılamanız için çok teşekkürler...
merhaba canım evet 2 mil. 76 mil. topiğindeyim ben sonrada burayı buldum işte....4 yıllık evliyiz eşim 32 ben 27 yaşımdayım. biz 6 ay önce tüp bebek yaptırdık ve negatifle sonuçlandıhayllerimin umudumun yıkıldığı ay marttı sonra herşey üst üste geldi eşim negatif sonucunu aldıktan 1 hafta sonra bel fıtığından ameliyat oldu...anlayacağınız eşimle ilgilenirken iş koşturmaca derken kendimle ilgilenecek vakti bulamamdım.. bu arada eşimde morfoloji ve sayıda düşüklük var ve ileri hız tabiki....başka ne yazsam die düşünüyorum ben hemşireyim özel bir hastanede çalışıyorum ve deli gibi nöbet tutuyorum gün aşırı 36 saat (bu daha açıklayıcı oldu) hiç bir tedavi şekli denemedik gittiğimiz bir ürolog tarafından asla çocugunuz olmaz teşhisiyle tüp bebeğe yönlendirildik ve negatif işte...şimdi tüp bebeği unutup herşeye sil baştan başlamaya kararlıyım ve minik mucizeme doğal yolla kavuşmak için mucadeleme başladım... RABBİM hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin...benden böle işte
hadi yueterim ben seni takipteyim attıralım topiklerin tozunu ben senin enerjine yetişebilirmiyim bilmem ama....
Selam kızlar kimsecikler yok muuuuuuu ..
kızlar sizlerden dua istiyorum. eşimin yarın test günü.sonuca göre tedavi şeklimiz belli olacak.eşimin sayısı bin.hız ve morfoloji 0 , Rabbim ol desin inşallah..bana dua edin olur mu.hepimizin kucaklarını boş bırakmasın rabbimm........
Rabbim yardımcınız olsun anne baba olma duygusundan mahrum etmesin ewinizi şenlendirsin sağlıklı güzelahlaklı yavrularla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?