Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ee tatlım özel mesaj attım gelmedimiki

godes ozelden bana da mesaj atar mısın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlatlarımızı bize hayırlısı ile kavuştursun....

şu preseed jelden aldım sonunda oh be:)) denemek için sabırsızlanıyorum, bakalım dedkleri gibi tutacak mı? şu an regliyim, bitsede başlasamm, daha ovulasyon testi alıcam of offfff....

godes ozelden bana da mesaj atar mısın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlatlarımızı bize hayırlısı ile kavuştursun....

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

şu preseed jelden aldım sonunda oh be:)) denemek için sabırsızlanıyorum, bakalım dedkleri gibi tutacak mı? şu an regliyim, bitsede başlasamm, daha ovulasyon testi alıcam of offfff....

eeeeeeeeeee hadi bakalım şansın bol olsunnnn bebişin olu açılsın inşşşş RABBİM OL DESİNNN

Canlar günaydın :))

Oooooo Yeterim gelmiş hoşgelmiş :))

Sowaycım kısa sürede toparlanıp doğal olarak yoluna devam etmenden dolayı seni kutluyorum güçlü arkadaşım benim :))

Ben artık az az girmeye çalışıyorum psikolojim fena halde etkileniyor beni anladığınızı düşünüyorum kızlar

Bana dua okuyan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşş bende sizler için okuyacağım ...

Kızlar içinizden en az 2 kişiden ağustos kuşu bekliyoruz ona göre Biz kocişle tam gaz çalışıyoruz ama sıpa gelmiyor ama olsun tedavi için doktora muayene olduğumda bana hamilesiniz demesini beklediğim için son güne kadar çalışacağız

fıstıkım hergün bakman gerek buraya, sensizde olmas:))) bende tam gaz devammm, toparlanmak gerek, başka çaremm yokk, iki ay zaman verdim, olmazsa yine tedavi istiyorum, sende yaz ama tedavinle ilgili aşamaları, merakta bırakma sakın, öpüyorum seni cnm :))

hoş buldummmmm özledinizmi beniiiii

canlarım merhbaa
nasılsınızz bakalımmm
geçmişi okudum soyle bi
arada giremediğim oldu ya sıte bakıımda dioo
bız ızmırdeyız hala
kan pıhtılaşmasına baktırdım
proteın c ve s henuz cıkmadı ama,diğer
faktörler normal gözüküyor
tedavı asamasındayken yaptırdığımızda faktorlerden bırı dusuk cıkmıstı
ilaşçların etkısındenmıs demekki
kıslar sızdee yaptırrısanız en az tup bebeğe ara verelı 3 ay olsun
oyle verın kanı...
ayy bende zaman geçsin de bı an önce çalışmalra başlayalım ıstıorum
bu ay korunduk sonrasında da eşim gzünden lazerle ameliyat olup sıfırlattı
duş yasak olunca halvet de olmadı
bu ay ben nadastayım şekerlerr
diğer ayy preeseddim var benımdee
ohhh yansınn geceler:)))))))))))))

tatlım kac gunde bır regl oluosun bıomıorum ama 28 gunde bırse en az,
11 10.gunler olabılır hem ymurtanın boyutununu da öğrenırseın on göre calısırsınız
folikül 1 gunde yaklasık 2 mm buyur eğer 16 mm se gıttığınde ertesı gun lh pik yapıp
36 saat sonrada çatlayacak demektir 11.gun gıtmıssen buda 14.gune tekabul eder
11 12 13 14 her gun ilşki olursada yumurtayı ykalarsınız
bu arada diz dirsek pozisyonunda da yumurtaya en yakın oluosunuz:)))))kıslarrrr duyrulurrrr

SOWAYcım cnm eşinin spermlerıne en iyi gelecek sey
proxeed plustır canım eğer spermi tamir etmeden tedavı denresen
tüp bebek te dahi olmuyor benım sana tavsiyem en az 3.5 ay ara ver ve hemen spermlerı ıyılestırmeye çalış
normel yolla olabıleceği gibi olamasa dahii sperm ıyıleşmiş olur en azından tüp bebktekı basarıyı artırrısın sımdı yapacakların
1.proxeed plus hemen al
2.keçiboynuzu tozu
3.evicap
4.kuru uzum cekırdeği ektresi
not:bunların hepsıyle ılgılı yapılmıs çlışmalar yazılmıs makaleler var yoksa eşim içmezdi:)))
3 ayda yanı 72 gun gıbı bı surede sperm yapımı tamamlanıo
acele eden geç kalır dıye laf var cnm bıze tam uyuo kosturduk resmen
eşimin varıkosel ameılyatı ıyı yapılmamıs meğer ama bız kaç tüp denemsını sıgdırdık 3 arayla ve olmadı da
şimdi daha sakınım kesınlıkle spermlerı onarmadan tüp denemem zaten gerek kalmaz da ınsallah
MELO SEKO cum sende eşine deneyebilirsin bunları
JANINESim nerelerdeın ses verrr canım:)))
TUPBABYim ıyı gelmıosa girme tatlım ınsan o zaman cok hassas oluyor cunku hormonalrda cok oynak oluo
strese bağlı:)))
HİLBAYcım senden nbr cnm nasıl gıdıo çalışmalar:)
YETERRR kuzumm toprağımm napıosun geldınmı köyden bakalımm.))
CEYDA hasta olmussun sonundaa bunada sukur cnm o bıle bı nımet napalım:))

AYSEEEE kızın nasıl kusumm buyuomusunuz:))))
DERİN gelmeemişsin cnm sen neler yapıosun bakalım
ESRA napıosun cnm bugun ugurböceği gördüm bi paketin üstünde
hemen sen geldın aklıma:),
gGODES sen napıosun canımm bak bız neler geliştirıoz görüomusun
pozısyonlar yok onlasr bunlar
ne kadar yol varsa bebeğimiz için yürüyeceğiz sonuan kadar:))))
ayy unuttuğum olmamıstır umarım

Son düzenleme:

ay yesın senı o ugur bocegı tatlım benım
ben hamd olsun ıı yım
bakınıp duurorm
senı sormalı tatlım
ınsallah sende ıyıysındır

sağol kuzum yok gelmedimmmm pazar gün döneceğim prts eşimin kotrolleri için adanaya gideceğim yorucu olacakkk

ay yesın senı o ugur bocegı tatlım benım
ben hamd olsun ıı yım
bakınıp duurorm
senı sormalı tatlım
ınsallah sende ıyıysındır
iyiyim canım
naapalım kayınvalıdemelrdeyız
tatil bıtıyor artık diğer ay çalışmalara tam gaz devam edicez bız de:))))

sağol kuzum yok gelmedimmmm pazar gün döneceğim prts eşimin kotrolleri için adanaya gideceğim yorucu olacakkk

allah kolaylık versin yeterimm
hersey yolunda olacak allahın ıznıyle
dularım hepsenınle
sabrının sonucunu cok yakında alacaksın bence:))))
kıslar yarın gunduz lap top bende olacak girerim yine.))

Ay canım valla ne duysak yapar hale geldik.
Ben bu ay hem ovulasyon cihazımı hemde preseedi denedim fakat benim durumlar biraz karıştı. Benim kimyasal gebelikten sonra yani temmuz başındna beri ayda 2 kez regli oluyorum. Doktora gittim dün rahimde herşey normal görünüyor dedi tsh ve prolaktin testi yaptırdı ama onlarda normal çıktı. Bu ayda bekleyelim bakalım ne zaman regli olacaksın bu şekilde dengesizlikler olabilir biraz daha bekleyelim ve izleyelim dedi. Yani bu ay boşuna çalışmış oldum doktorum hamile olma olsalığı yok bu ay dedi kanamamdan dolayı.
Ama tam gaz bende çalışmalara devam edeceğim hiç belli olmaz bu işler.
Birde yeni bişey öğrendim beline yakı yapıştırmakda hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. Birde onu denemeyi düşünüyorum :)))
Bende şuan jel, cihaz ve yakıyla birlikte deneceğim bakalım sonuç ne olacak :)))

calıs bakalım bos duranı allh sevmez :)

canım benım ıyı dileklerın ıcın cok saol
allhım nerde varsa herkesın gonlune gore versın
benım planlar degıstı bayramdan sonra dondurulmuslarla denıcem
ınsallh kısmetım bu seferdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…