Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

esracım bız kayınvalıdemlerdeyız
3.ay kontorulumuz geldı ferhat bey çağırmıstı zaten
burdan dönüşte yaptırıcaz bakalım
ama ameliyattan once
7 mılyondu
ılerı hızlı%0 bu hiç değişmedi tum testlerde
morfoloji de %7ydi cnm

kuzum morfoloji çok iyi
sayı ve harekette sor var ama inşşş zamanla düzelir kız üstünede bir bebişi gelse ohhhhhh tadından yenmez valla

kuzum morfoloji çok iyi
sayı ve harekette sor var ama inşşş zamanla düzelir kız üstünede bir bebişi gelse ohhhhhh tadından yenmez valla

iyiyiz canım... Preseed jel duydum heyecanlandım... Onu araştıryorum.. Yani yumurtayı geliştiriyor mu bu yoksa yumurta gelişmemeişse bir işe yaramaz mı acanba...

yazılarınıza göz atarken bir deneyimimi paylasmak istedim.benım esimde de sperm azlıgı var.ilkin 8 milyondu proxeed plusu 6 ay kullandı 16 milyon oldu.sonra üniverstede üroloğa gttik 2 ay boyunca puregon iynelerinden kullandı,tabi su an sonucu bilmiyoruz .ramazandan sonra kontrole gtcek,tabi bu ara hamile de kalamadım.

ama sperm azlıgı söz konusu oldugunda üniverstedeki hocalar tüp bebegi önermiyor,sperm sayısını artırmaya calısıyorlar.ne de olsa tüp bebeğin sakıncaları var diye bizi tüp bebekten vazgecirdiler.sperm sayısının artmasını beklıyoruz dört gözle.

hoşgeldın tatlım
netbook var elımde sey kadar bişey
wınn da yavas mubarek cebelleşıorum napim:))))
senden nbr kuzum
ben bıraz cıkayım ayıp olmasın kıslar cok öptumm

canımmmm bendede bir laptop veee jettt bir gidip bir gelir:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sinir oldum valla

yakı ne demek ben anlamadım pek
canım sayı kaçtı son testte
hızı cnm keçiboynuzu artırıo proxeed de öylee cnm hemen basla sen
benım dediklerime cnm:)))))
proxeed gerçekten artıryor eşimde 1 ayda bile sayı 9 milyondan 13 milyona çıkmışt.

puregon iğneleri erkekler için mi ne için tam kullanılıyor hiç duymadım.

proxeed gerçekten artıryor eşimde 1 ayda bile sayı 9 milyondan 13 milyona çıkmışt.

kuzum yakının elde yapılanları vardır ama markette satılır yakı diye sorduğunda verirler yapışkanlı bir şeydir ve yapştırdığın yeri çok sıcak tutar eklem ağrılarında kas ağrılarında kulanılır

canım sayı kaçtı son testte
hızı cnm keçiboynuzu artırıo proxeed de öylee cnm hemen basla sen
benım dediklerime cnm:)))))

valla bacım bi ara 20 milyondu, keçi boynuzu yaptım 18milyona düşmüştü, bende anlamadım, bizde ters tepiyo galiba bu tür şeylerr, bide sayı artsa bile ileri hareketli çok düşük, 4de biri kadar bile değil yaaa, bilmiyorum, nasıl arttıracaksak artık

kızlar bi de şu proxed plus ilacı ssk ya yazdırsak daha ucuza alabilir miyiz? 100 küsür fiyatı yaaa, pahalı daha geçen gün 105 tl bayıldım preseed ilaca, bunadamı 100 küsür vericem, keşke ssk yazsa, gider yazdırırm yazıyomuki:26:

kuzum sgk ödüyormu kiii :26::26::26::26::26:

canım biz proxeed düzenli 6 ay boyunca içtik. DEşimin ileri hareketli sayısı 21 milyondu ilaçtan sonra 38 milyon oldu. Biz fadasını çok gördük. Biraz pahalı en son 113 tl idi ve 15 gün gidiyor Ama fayda etti bizde...
Canım derin benim arkadaşım zaten onun yaşadıklarını dk . dk. biliyorum aynı anda biz zaten sonuçlarımızı aldık ve aynı gün transferimiz olmuştu... Bende bekleyip görücem bakalım ne zaman düzelecek.

Canım yakı normalde bel ağrısı için kişler eczaneden alıp beline yapıştırıyor fakat burada bit topik var yakıyla ilgili olarak hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Ben ne duysam yapmaya çalışıyorum tabi zararı olmayan şeyleri. Bu yakıyı bu ay denyeceim. İşe yarasa söylerim
Valla iişe yarasın hepinize bende yakı sözz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…