Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım öncelikle ilgin icin teşekkür ederim. 27 günde bir regl oluyorum.bazen 29 a çıktığıda oluyor. son 2 aydır 29 oldu mesela. 9 ağustosta adet gördüm.20. sinde ancak dr a gidebileceğim. yani adet gördüğüm ilk günü sayarsak 12. gün saymazsak 11. gün. yumurta olgunlaşsa bile kolemen falan kullanmadım bir işe yara mı bilmiyorum. ama ben bi gidip goruneyim en azından. açık tupten yumurta atılmış olsun kızlar nolur dua edin. eşimin de sperm sayısı fena çıkmadı bu ay. belki ağustos hamişleri oluruz hadi hepiniz çalışın dua edelim hep birlikte

canım mrb ben ilk defa yazıyorum buraya sorun sperm sayısı düşüklüğümü? bizde de o varda artırmak için birşey yapıyormusunuz? bu arada dualarım seninle inşalalh canım

iyiyiz canım... Preseed jel duydum heyecanlandım... Onu araştıryorum.. Yani yumurtayı geliştiriyor mu bu yoksa yumurta gelişmemeişse bir işe yaramaz mı acanba...
yok tatlım preseed sadece
asıdık olan serviksi bazik hale getırıyor
boylece r<hme daha cok sperm gıdıo asıt öldürmediği için:)
reyhancım puregon ya da menogon verıo
ürologlar ama onun ıcın fsh ın dusuk olması gerekıyor
yada 5-6 ay klomenle yukselmemişse verıolar
sızınkıde artmıstır bence
benım kullanıp da artmayan olmadı diyebılırım
hatta doğal yolla gebe kaldılar:)
yakı ne demek ben anlamadım pek

proxeed gerçekten artıryor eşimde 1 ayda bile sayı 9 milyondan 13 milyona çıkmışt.

puregon iğneleri erkekler için mi ne için tam kullanılıyor hiç duymadım.
evet tatlım kullanılıor fsh ın dusuk olduğu durumlarda
ya da alt sınırda 3,4,5 nornal ama alt sınıra yakın
durumlarda..
canım ılerı hareketlli %0 olupo da
normal yolla hamıle olan da var
cunku ılerı yavaslarda gebelık sağlayabılıo
onlarında ıclerınde diğerlerıne oranla daha hızlı olanlar var onlar basarıo
sızın olmaması ıcın bı neden yok bence sen benım deıklerımı yap
yumurtayı kacırma bak nasıl oluo allahın ıznıyle:)

tabıkı cnm 11.gün hala catlamamıs olur
27 gunde olsan bıle en erken 13. gun çatlamıs olur
dizdirsek pozısyonuna gelınce yuzustu kolarının ustunde duruosun
hatta bıraz daha eğilirsen daha ıyı olur doktorların da onayladığı bı pozısyon
tatlım anlamadıysan özelıne atayım ancak bu kadar yazabıldım eşin arkanda oluo yani:))))))

benim şu anda cidden ümidim tükenmek üzere yyani doğal yoldan olması konusunda... çünkü sağolasıca eşime proxeed plus iççiremiyorum. dün bir arkadaş sarı meyveler meyve suyuyla ver demişti, bugün onu da denedim.. yok kesinlikle içmiyor... hayırlısı olsun ama ilaç almadan nasıl olcak bu işler bilmiyorum...

nasılsa tekrar denemeyecez mi, o zaman sağlıklı olanı seçerler işte deyip savsaklıyor, o aldığım preseedler, ovulasyon testleri otlar çaylar falan boşa gitcek. tehdit ettim, sigaraya tekrar başlarım diye o zaman da kızdı, fazla da kızdırmak istemiyorum napsam ben ya.. hak da veriyorum, kokusunu duyduğu anda öğürmeye başlıyor, yazık adama da...

pycenogenol diye bir ilaç varmış yine bitkisel vitamin gibi bir şey. onu alcam onu içircem bakalım, bu seferki şase değil de hap şeklindeymiş, inşaallah bu işe yarar biraz...

azazilcim merhaba
okutabılırsen esıne bu msjımı okut lutfen
1.tüp bebek mucize değildir
oarada en kalıtelıyı değil,mıkroskopta hızlı gözukenı secerler
hızlı giden sperm dnası ıyı sağlıklı sperm demek değildir
2.4 kez tüp bebek denemsı yaptıktan sonra(hiçbir sperm ıyıleştırme çalışması yapılmadan) 6 ay bu saydıklarım tarzında seyler kullanrak proxeed vs. ve ilşkıye dıkkar ederek doğal yolla gebe kaldı bi arkadasımız..
3.tüp bebekle elde edılen geblıklerde daha fazla düşük daha fazla anomalı
gözukme oranı fazladır... en güzeli doğal gebelıktır elınden gelenı yapılmamamsına rağmen halada olmuosa elbette çözüm en son tüp bebektir..
kolaya kaçmamak gerekıyor maddı manevı tüp bebek aşaması ozr bana eşek kakası ıyı gelecek bebeğin olacak deseler burnumu kapatır yerım..lutfen elınızden gelenı yapın gerısı allaha kalmıs..
4..doğal yolla olmassa bıle tüp bebek asamasında secılen spermlerın daha sağlıklı
olması hem embrıyonun daha kalıtelı olmasını hemde gebelık oranlarını olumlu yonde etkıler..
not:biz de 3 kez tüğ bebek denemiş fakat varıkosele bağlı sperm kalıtesızlığınden hiçbirinde başarı sağlayamamıs,suan doğal yolla olması ıcın elımızden gelenı yapan bı çiftiz

umutbizimolsun, inan ki değil bu mesajını okutmak neler neler okuttum... kaan aydos'a mail attım, cevap verdi sağolsun onu da okuttum. proxeed plus o da yazmış yalvarıyorum içmesi için. ben de iğrenç hayıt otlarını adaçaylarını gözlerimi kaparım, vazifemi yaparım diyerek içiyorum. o civan perçemi falan nasıl iğrenç şeyler ama yapıyorum yani yapmam gerekeni... fakat cidden bu aramızda bir sorun haline gelecek diye korkuyorum. çok çok ama çok haklısın. kadınlar kulübünde bilinçleniyor, birçok bilgiyi paylaşıyoruz ama erkeklerin (özellikle sorumsuz olanların) fazla umrunda değil bunlar. zaten biz de bir negatif mikroenjeksiyondan çıktık. ne kadar üzüldüğümü ağladığımı da biliyor. ümit ediyorum işte inşaallah tekrar başlatacam ama sanırım azıcık daha yalvarmamı bekliyor...

çok teşekkür ederim mesajını da okutacağım aynen hatta kopyalayıp kendisine mail atıyorum şimdi. iş maillerinin arasında belki daha bir ciddiyetle okur evdeyken ciddiye mi almıyor nedir bilmiyorum...

aslında onun da suçu yok, bizim doktorumuz aynen şöyle dedi çünkü, "morfolojinin mikroenjeksiyonda bir önemi yoktur, zaten ımsı tekniğiyle en sağlıklı en iyi spermi seçeceğiz" aynen böyle dedi. tüp bebek doktorlarının birçoğu böyle düşünüyor, morfolojiyi önemsemiyor, ciddiye almıyormuş, forumu okudukça öğrendim bunu da. halbuki ben başından beri bir sorun olduğunu biliyordum morfolojinin bu kadar düşük çıkmasından dolayı... karşımda işini iyi de yapan bir hekim var, muhteşem referansları, başarı hikayeleriyle karşımda dimdik duruyor, ben de tartışmaya da giremiyorum... maalesef "iyi peki öyleyse" deyip boynumu büktüm eşim ise "madem öyle ben de ilaç milaç içmiyorum, nasılsa seçiyorlar" düşüncesine girdi. artık yavaş yavaş yola gelmek zorunda, nasıl çırpındığımı görüyor çünkü..

havuç suyuna mı katmadım, portakal suyuna mı katmadım... kayısı mı istersin artık bugün iyice canıma tak etti valla o yüzden buraya yazdım...

çok sağolasın ilgin için. Allah gönlüne göre versin...

geçen ay tüp bebek denemem olmuştu. negatif sonuçlanmıştı. ben de beklemeye karar vermiştim. bu ay adet gecikmesi oldu. kullanılan ilaçlardan olabilir mi? test yapmaktan yaptırmaktan ve sonucunda negatif görmekten bıktığım için içimden bişey yapmak gelmiyor. benim gibi olan var mı?

yumurtlama ilaçları kist yapmış olabilir...klomen kullandıktan sonra oluyor malesef..ama şöylede bişi var gebede olabilirsin

canım benim ya allah kolaylık versin sana, valla zor işin, ama aslında yapması gerekir, tadı nekadar kötü olursa olsun denemesi gerekir, bu erkekler nie böyle yaa, üzüyolar bizleri, zaten her acıyı biz çekiyoruz, tedavi süreci çok zor, o yediğimiz iğnelerin haddi hesabı yok, biz bukadar acıya dayanırken oonlar bi ilaç içmeyi beceremiyolar, of offf, valla zor bu işlerr, azazil cnm allah kolaylık versin sana, kocana şirinlik mirinlik yapp mutlaka içir ilacı cnm, tehdit etme kızdırma canım, severek öperek koklayarak içirmeye çalış, ya bence bu erkekler bebek gibilerr, bebek gibi ilgilenmek gerekk, bu şekilde dene ilacı içirmeyi :)) öp kokla şımart kocişini kıssss

günaydın canlarım hayıorlı cumlar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlünüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzrla beraber inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…