- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.261
GODEScim cnm inş. bizdede işe yarar, denemekte fayda var...
tatlım kac gunde bır regl oluosun bıomıorum ama 28 gunde bırse en az,
11 10.gunler olabılır hem ymurtanın boyutununu da öğrenırseın on göre calısırsınız
folikül 1 gunde yaklasık 2 mm buyur eğer 16 mm se gıttığınde ertesı gun lh pik yapıp
36 saat sonrada çatlayacak demektir 11.gun gıtmıssen buda 14.gune tekabul eder
11 12 13 14 her gun ilşki olursada yumurtayı ykalarsınız
bu arada diz dirsek pozisyonunda da yumurtaya en yakın oluosunuz:)))))kıslarrrr duyrulurrrr
hiç bilmiyorum tatalım bende merak ediyorummm :26:
canım öncelikle ilgin icin teşekkür ederim. 27 günde bir regl oluyorum.bazen 29 a çıktığıda oluyor. son 2 aydır 29 oldu mesela. 9 ağustosta adet gördüm.20. sinde ancak dr a gidebileceğim. yani adet gördüğüm ilk günü sayarsak 12. gün saymazsak 11. gün. yumurta olgunlaşsa bile kolemen falan kullanmadım bir işe yara mı bilmiyorum. ama ben bi gidip goruneyim en azından. açık tupten yumurta atılmış olsun kızlar nolur dua edin. eşimin de sperm sayısı fena çıkmadı bu ay. belki ağustos hamişleri oluruz hadi hepiniz çalışın dua edelim hep birlikte
yok tatlım preseed sadeceiyiyiz canım... Preseed jel duydum heyecanlandım... Onu araştıryorum.. Yani yumurtayı geliştiriyor mu bu yoksa yumurta gelişmemeişse bir işe yaramaz mı acanba...
reyhancım puregon ya da menogon verıoyazılarınıza göz atarken bir deneyimimi paylasmak istedim.benım esimde de sperm azlıgı var.ilkin 8 milyondu proxeed plusu 6 ay kullandı 16 milyon oldu.sonra üniverstede üroloğa gttik 2 ay boyunca puregon iynelerinden kullandı,tabi su an sonucu bilmiyoruz .ramazandan sonra kontrole gtcek,tabi bu ara hamile de kalamadım.
ama sperm azlıgı söz konusu oldugunda üniverstedeki hocalar tüp bebegi önermiyor,sperm sayısını artırmaya calısıyorlar.ne de olsa tüp bebeğin sakıncaları var diye bizi tüp bebekten vazgecirdiler.sperm sayısının artmasını beklıyoruz dört gözle.
evet tatlım kullanılıor fsh ın dusuk olduğu durumlardayakı ne demek ben anlamadım pek
proxeed gerçekten artıryor eşimde 1 ayda bile sayı 9 milyondan 13 milyona çıkmışt.
puregon iğneleri erkekler için mi ne için tam kullanılıyor hiç duymadım.
canım ılerı hareketlli %0 olupo davalla bacım bi ara 20 milyondu, keçi boynuzu yaptım 18milyona düşmüştü, bende anlamadım, bizde ters tepiyo galiba bu tür şeylerr, bide sayı artsa bile ileri hareketli çok düşük, 4de biri kadar bile değil yaaa, bilmiyorum, nasıl arttıracaksak artık
canım öncelikle ilgin icin teşekkür ederim. 27 günde bir regl oluyorum.bazen 29 a çıktığıda oluyor. son 2 aydır 29 oldu mesela. 9 ağustosta adet gördüm.20. sinde ancak dr a gidebileceğim. yani adet gördüğüm ilk günü sayarsak 12. gün saymazsak 11. gün. yumurta olgunlaşsa bile kolemen falan kullanmadım bir işe yara mı bilmiyorum. ama ben bi gidip goruneyim en azından. açık tupten yumurta atılmış olsun kızlar nolur dua edin. eşimin de sperm sayısı fena çıkmadı bu ay. belki ağustos hamişleri oluruz hadi hepiniz çalışın dua edelim hep birlikte
merhabaaaaa
merhaba umut nasılsın
sağol canım sen nasılsın
benim şu anda cidden ümidim tükenmek üzere yyani doğal yoldan olması konusunda... çünkü sağolasıca eşime proxeed plus iççiremiyorum. dün bir arkadaş sarı meyveler meyve suyuyla ver demişti, bugün onu da denedim.. yok kesinlikle içmiyor... hayırlısı olsun ama ilaç almadan nasıl olcak bu işler bilmiyorum...
nasılsa tekrar denemeyecez mi, o zaman sağlıklı olanı seçerler işte deyip savsaklıyor, o aldığım preseedler, ovulasyon testleri otlar çaylar falan boşa gitcek. tehdit ettim, sigaraya tekrar başlarım diye o zaman da kızdı, fazla da kızdırmak istemiyorum napsam ben ya.. hak da veriyorum, kokusunu duyduğu anda öğürmeye başlıyor, yazık adama da...
pycenogenol diye bir ilaç varmış yine bitkisel vitamin gibi bir şey. onu alcam onu içircem bakalım, bu seferki şase değil de hap şeklindeymiş, inşaallah bu işe yarar biraz...
geçen ay tüp bebek denemem olmuştu. negatif sonuçlanmıştı. ben de beklemeye karar vermiştim. bu ay adet gecikmesi oldu. kullanılan ilaçlardan olabilir mi? test yapmaktan yaptırmaktan ve sonucunda negatif görmekten bıktığım için içimden bişey yapmak gelmiyor. benim gibi olan var mı?
benim şu anda cidden ümidim tükenmek üzere yyani doğal yoldan olması konusunda... çünkü sağolasıca eşime proxeed plus iççiremiyorum. dün bir arkadaş sarı meyveler meyve suyuyla ver demişti, bugün onu da denedim.. yok kesinlikle içmiyor... hayırlısı olsun ama ilaç almadan nasıl olcak bu işler bilmiyorum...
nasılsa tekrar denemeyecez mi, o zaman sağlıklı olanı seçerler işte deyip savsaklıyor, o aldığım preseedler, ovulasyon testleri otlar çaylar falan boşa gitcek. tehdit ettim, sigaraya tekrar başlarım diye o zaman da kızdı, fazla da kızdırmak istemiyorum napsam ben ya.. hak da veriyorum, kokusunu duyduğu anda öğürmeye başlıyor, yazık adama da...
pycenogenol diye bir ilaç varmış yine bitkisel vitamin gibi bir şey. onu alcam onu içircem bakalım, bu seferki şase değil de hap şeklindeymiş, inşaallah bu işe yarar biraz...
günaydın canlarım hayıorlı cumlar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlünüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzrla beraber inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?