- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.301
tatlım bak ben nasıl anlıorum bılıomusun yumurtlayıp yumurtlamadığımı
ateşimi ölçerek bazal vucut ölçüsünü
yanı sabah 6-8 arası kalkarkalmaz hatta yataktayken dıl atından dıjital ölçerle ölç
canım yumurtladıktan sonra vucut sıcaklığımız progesterona bağlı artar
mesle benım yumurtlamada önce
36.3
36.4
gıbı olurken yumurtam çatladıktan 36 saat sonra filan
36.7
36.8
olur ve regl olucam gun yenıden düşer progesteron vucuttan çekıldığı ıcın
yıne
36.4
36.3e duser ben derımkı gelıo kırmızılar:)
ama bu herkeste değişir bazıları 36.5 normal atesidir yumurtlmadan sonra
37 olur vs.
yarın bı ölçüp yazsana cnm
canım 3-4 saat kesintisiz uyku gerekiyo diye ben hiç o yöntemi yapamadım . ben hep sabaha karşı wc ye falan giderim sık sık uyanırım. derecem de yok olmazsa eşime aldırayım bari gelirken. ölçersem yarın yazarım sana.teşekkürler muckssss
umutcum eşim umarım bulabilir. ben de merak ettim şimdi :)
bulur bulur eczanelerde oluo
yumurtlamadn oncesını bılmediğimiz için pek yorumda yapamayabılrıız ama en azından yukselmeye devam edıomu
ona bakarız cunku daha tam progesteron artmamıstır bugun kacıncı gun ki
yok tatlım yaa bende kalkıorum wcye ama
pek de etkılemıo eğer 6 gıbı kalkmıssan ölç zaten meslea
bu arada ılerı hareketlı %35 se wuuuuu dıorummm
ne duruosun sekerım atla adamın ustunee
sızın allahın ıznıyle doğal yolla olur bence
ama fsh düşürücü hayıt suyu fılan ıcıodu kıslar ıyı gelıodu onu yapabılırsın
canm bende mucks:)
9 unda geldi adetim canım. bugün 12. gun yani yine de ölceyim ben bu ay olmazsabundan sonraki aylarda da..
canım yaaa atlaya atlaya bi yerimi kırıcam artık:) ama olmuyo yine de tek tüp tıkalı ondan belki de.allahın izniyle olsun da hamile kalırsam hergün dua etcem tek tek herkese.
tatlım morfolojiyi soyle dusun
bi inasnı görüosun ama dışgörünüsüne göre değerlendiriosun
fakat bılemıosunkı onun ıcorganları sağlamm mı işe yararmı
belki fızıksel bı engelı yok ama iç organları ıflas etmıstır
morfoloji de boyle bişey
onemli olan morfolojisi değil yanı ı-dısardan görünüşü
onmelı olan dna fragmantasyon oranıdır..
artık hiç önemsemıolar dıyebılırım morfolojiyi doktorlar
tabııı sızı korkurup tüp bebeğe yonendırmeye çalısan paragöz ı merkezler hariç
eğer sayı iyiyse ve ileri hızlı ıle ılerı yavas %50 civarında ise
olabılır neden olmasın
türksoyucum ben cok arastırdım cok makale okudum cok kafa patlattım bu konuda
eğer sabrederım dıosan 3 ay eşine sperm kslitesı artırmak için daha önc sowaya yazdıklarımı eşine kullan
kendın için de once soğan sonra ardından ıncır kürü deneyip reglının 10.gunu doktora gıdıp yumurtanın olup olmadrığını teyıt et..işe yarıosa iki ay fılan yapabılırsın işe yaramıo dıyelım esıne kullamdığınız seyler 3 ayı dolunca
klomen kullanıp takıbe git cnm yumurta takıbıne
ugrasmayınca olmuo bu işler sabırla ugrasıcaz
canım sowaya yazdıklarına bakıcam bizim sayı 64 milyon valla morfo 0 olunca doktorlar normal hiç şans yok diyor yinede Allahtan ümit kesilmez tabii Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
her ay umutlanıp sonra da ......galiba olmıcak hiç bi zaman.......... umutsuzluğuna kapılmak artık beni çok yorar oldu. nasıl başa çıkıyosunuz biraz paylaşalım belki yararlı olur
esracım kendi adıma konuşayım iyiyim ben:) ama kimseler uğramıyor buralara. sen nasılsın?kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Arkadaslar, ben ovulasyon testi yapmistim iki gundur dunku pozitif cikmisti, bugun ucuncuyu yaptim negatif cikti, niye boyle bisey olmus olabilir ki, bu yumurtalar en az 36 saat yasamiyor muydu, ben mi yaniliyorum!?!
Yine mi gol degil Allahiiiiiiiiiiiiimmmm!!!!
Tobe bismillah!!!!
esracım kendi adıma konuşayım iyiyim ben:) ama kimseler uğramıyor buralara. sen nasılsın?
canım zaten pozitifi görünce bir daha test yapmana gerek yok . 1-2 gun ust uste pozitif de çıkabilir. sadece 1 gün de pozitif çıkabilir. o test yumurtanın yaşam sürecini belirtmez.Lh ın pik yaptığını ve çatlama olacağını görmüş oluyorsun. pozitiften sonra yumurtan çatlar hemen çalışmalara başlaman gerek o gun, ertesi gun ve bir sonraki gün çalış demek oluyor yaniyani GOOOL...
ben 3 kez yaptım ama hiç bi işe yaramadı belkide yumurtam yeteri kadar büyümeden çatlıyor. artık bundan şüphelenmeya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?