Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım 3-4 saat kesintisiz uyku gerekiyo diye ben hiç o yöntemi yapamadım . ben hep sabaha karşı wc ye falan giderim sık sık uyanırım. derecem de yok olmazsa eşime aldırayım bari gelirken. ölçersem yarın yazarım sana.teşekkürler muckssss

Son düzenleme:

yok tatlım yaa bende kalkıorum wcye ama
pek de etkılemıo eğer 6 gıbı kalkmıssan ölç zaten meslea
bu arada ılerı hareketlı %35 se wuuuuu dıorummm
ne duruosun sekerım atla adamın ustunee
sızın allahın ıznıyle doğal yolla olur bence
ama fsh düşürücü hayıt suyu fılan ıcıodu kıslar ıyı gelıodu onu yapabılırsın
canm bende mucks:)

9 unda geldi adetim canım. bugün 12. gun yani yine de ölceyim ben bu ay olmazsa bundan sonraki aylarda da..

canım yaaa atlaya atlaya bi yerimi kırıcam artık:) ama olmuyo yine de tek tüp tıkalı ondan belki de.allahın izniyle olsun da hamile kalırsam hergün dua etcem tek tek herkese.

9 unda geldi adetim canım. bugün 12. gun yani yine de ölceyim ben bu ay olmazsa bundan sonraki aylarda da..

canım yaaa atlaya atlaya bi yerimi kırıcam artık:) ama olmuyo yine de tek tüp tıkalı ondan belki de.allahın izniyle olsun da hamile kalırsam hergün dua etcem tek tek herkese.

tatlım bıraz sabırlı olucaz
çiftlerın ıkısınde bıle bı sorun yoksa
bı ayda gebe kalma sansı%20 en fazla
dusunkı senın 2 ayda bır bu sansın oluyor
ben senın yerınde olsam aşılama denerim tüp bebekten önce
asık olan taraftan yumurtladığın ay
cunku yıkanınca spermler dahada hızlı oluo 3 kez deneyebılırsın ust uste
spermde sıkıntı yoksa kadın faktöründe aşılama %35 lere cıkıo basarı sansı
yanii senın kapalı taraftan yumurtladığın aydan sonrakı ay acık taraftan atılcaktır
genelede oyle olur bı sağdan bı soldan
ben senın yerınde olsam cnm ıkı kaç ay daha olmazsa aşılama dene unıv. hastanelerınde daha uygun oluyor

kızlar mrhb nasıslınız ben bu gün gelemedim hiç yoğunuz biraz (iftar yemeği falan veriyoruz )keyifler nasıl

eczaneler kapanmış derece alamadık hafta içi alıcam artık. Aşılamayı erkek sorunlarında deniyoruz demişti dr. ben o yüzden düşünmedim ama olabilir aslında şu bir iki ay da bi geçsin bakalım da. bir de kocayı bulamıyorum o mesele. haftanın 4-5 günü dışarda oluyor. şehir dışında . hamile kalamamam için her şey tamam. (((

Son düzenleme:
bacılar nerdesiniz, pazar pazar işteyim bens yaaaaaaaaa :S toplantı var, patron topladı hepimizi, siz nerdesiniz? topik 2. sayfaya gerilemiş, hiç bakmıyosunus artık yaa

Kizlar Allah hepinize tez zamanda hayirli evlatlar versin iste.Dünya maalesef böyle adaletsiz dogurup dogurup sokaga atanda var bir evlat sahibi olmak icin böyle cirpinanda.Allah hepinizin yardimcisi olsun..

selam kizlar Allah hepinize kolaylik versin insallah yakin zamanda muradiniza erersiniz...belki bende birkac ay sonra dogal yoldan calismalara baslayip burda sizlerle dertlesmeye basliycam insallah bu mubarek ramazan gununde hepimizin gonlundekini verir Allah...

benim eşimde bariz bir iyileşme var arkadaşlar çok şükür. proxeed plus u veriyorum gıkını çıkarmadan içiyor ama daha sonrası için de sarelleli ekmek veriyorum onu da yiyor. akşam keçiboynuzu özü ve de pycnegenol veriyorum ona da ses etmiyor, maaşallah deyin...

her ay umutlanıp sonra da ......galiba olmıcak hiç bi zaman.......... umutsuzluğuna kapılmak artık beni çok yorar oldu. nasıl başa çıkıyosunuz biraz paylaşalım belki yararlı olur

her ay umutlanıp sonra da ......galiba olmıcak hiç bi zaman.......... umutsuzluğuna kapılmak artık beni çok yorar oldu. nasıl başa çıkıyosunuz biraz paylaşalım belki yararlı olur

yapabilecegimiz bişey varmı ki herşey Allah tan buda bizim tek tesellimiz Rabbim dilerse en zor zamanda bile nasip eder ve biz biliyoruzki bu sıkıntıların karşılıgını bi gün kat kat alacagız yeterki isyan ettirmesin herkese nasip edende bize vermeyende O . eger bize nasip etmiyorsa ya bi hayır vardır yada bize daha güzel şeyler nasip etmiştir hiç birimiz bilemiyiz .tüm negatif sonuçlardan sonra bize yeni yeni ümit kapıları açanda Allah herşeyin hayırlısı.....

Arkadaslar, ben ovulasyon testi yapmistim iki gundur dunku pozitif cikmisti, bugun ucuncuyu yaptim negatif cikti, niye boyle bisey olmus olabilir ki, bu yumurtalar en az 36 saat yasamiyor muydu, ben mi yaniliyorum!?!

Yine mi gol degil Allahiiiiiiiiiiiiimmmm!!!!

Tobe bismillah!!!!

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
esracım kendi adıma konuşayım iyiyim ben:) ama kimseler uğramıyor buralara. sen nasılsın?

canım zaten pozitifi görünce bir daha test yapmana gerek yok . 1-2 gun ust uste pozitif de çıkabilir. sadece 1 gün de pozitif çıkabilir. o test yumurtanın yaşam sürecini belirtmez.Lh ın pik yaptığını ve çatlama olacağını görmüş oluyorsun. pozitiften sonra yumurtan çatlar hemen çalışmalara başlaman gerek o gun, ertesi gun ve bir sonraki gün çalış demek oluyor yani yani GOOOL...
ben 3 kez yaptım ama hiç bi işe yaramadı belkide yumurtam yeteri kadar büyümeden çatlıyor. artık bundan şüphelenmeya başladım.

ikizler cuuma günü yaptığım testten hiçbir şey yoktu.

cumartesi günü hafif silik çizgi çıktı. açıkçası çok özür dilerim şu an söyleyeceğim için (bu ay ramazan ayı olduğu için dediğin gibi çalışmalara hemen başlayamıyoruz. hayırlısı olsun gerçi ben ramazan hiç bitmesin isterdim aslında kendi adıma )

pazar günü yani dün yaptığım testte silik çizgi bile çıkmadı.

eşimin yorumu ise cumartesi yaptığın seni yanıltmış olabilir. henüz belki bir şey olmamıştır yumurtlama henüz olmamıştır diyor. ama ben yumurtalıklarımda bi hareket bi gaz sıkışmasına benzer bi kalabalık hissediyorum gerçekten.

bugünkünü daha yapmadım ama benim korkum, pozitif cumartesiyi gördüğüm günden sonra yumurta hemen hayatiyetini kaybediyor olabilir mi diye korktum. bir yerde 36 saat sonra çatlar ve eğer döllenmemişse de adet kanamasıyla atılır diyordu. o yüzden korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…