Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

malesef ben buraya takıldığımdan beri hiç kimse gebiş olamadı. ve bu ay yine hiç bir belirti yok bende.daha adete 9 gün var (( eylülde burası şenlense ne güzel olur...liste birden oluşup uzasa...

canlarım merhabalar
nasılsınız bakalım bızım 5te ucak
son bı gırım dedım
aaaa sekerler bız tup bebekten sonra doğalyolla denıoz kolay olmıcak elbet
sabırrr lutfenn hepınızı öptumm

BAT a 7-8 gün var. şimdiden göğüs uçlarım acıyor.biraz da sinirliyim. yine hiç bir gebelik belirtisi yok. ateşim 36,7 de seyrediyor. umutsuzluk sardı yine. ama sabır göstermeyi öğreniyorum yavaş yavaş. Kimse de yok bugün yine topik ölü gibi. kızlarrrrrrrrr nerelerde geziyosunuzzzzzzz

canlar hayırlı bayramlar şimdiden sizlere sanırım bayramda hepimiz çok yoğun olacağız

Son düzenleme:
kızlar bu ovulasyon testi nebiçim yaa, anlamadım ben hiç bişiy, dün güya kendi hesaplamama göre yumurtlamış olmam gerek, ama teste bakılırsa ikinci çizgi hala silik, bugünde deniycem yarında deniycem, yoksa bi test daha almam gerek, nie içine 5 tane koyuyorlarki, çok saçma, of aman yaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:

bu arada hepinizin bayramını kutluyorum, hepinizi öpüyorum canlarımmm, bayram boyunca açamam ben, sizleri özleyeceğim

Canım keşke ovulasyon cihazını digital alsaydın. Öyle gerçekten çok zor oluyor yaa. Bende digital var ve kullanımı kolay ne aızndan herşey net ve açık hemen anlıyorsun yumurtladığını.

Canım keşke ovulasyon cihazını digital alsaydın. Öyle gerçekten çok zor oluyor yaa. Bende digital var ve kullanımı kolay ne aızndan herşey net ve açık hemen anlıyorsun yumurtladığını.

ne bileyim godesciim, iki aylık bi deneme için cihaza okadar para vermiyim dedimmmm, ben bu aralar çok kararsızlık yaşıyorum yaaaa, en son eğer doğal yolla olmazsa devlet hastanesinde deniycem demiştim ama şu an anatolia ya karar verdimmm, sanırım bu iki ay içerisinde vereceğim karralar değişecek hep, napalım artık....

güya yarım gün çalışıyoduk hala işteyim ben ya, evde dolu işim var, daha yemek yapılacak, tatlı yapılacak, bayramda misafirlere ne yedircem ben, dimi ama benim bu patron varya, ah ahhhhhh, çıkarım inş. birazdan......

melo nerelerdesin seni görmez olduk. çok güzel bir temenni. amin inşallah hapimize öyle olsun.
HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRRRRRRRR

canım benimmmm
bayram telası nolsn temızlık yemek ıftar derken gun bıtıyo walla anca nolsn
bde bayramdan sonra dondurulmuslara karar verdım ama
hala kararsızım :))
sacma dımı farkındyım ama bılmıyorum dogru zman mı degıl mı
haftaya kadr vaktım var allahım dedım hangısı hayırlısı ıse haftaya kadr sen işaret ver :))

canım gerçekten karar vermek çok zor . umut ta bana aşılamayı düşün dediğinden beri aklımda aşılama yaptırmak var. direk tüp e başlayacaktım aralık gibi aslında. dr ne diyecek bakalım haftaya randevu.senin için en çabuk ve sağlıklısı neyse inşallah allah o yöne götürsün seni.

Son düzenleme:

amin canım hepimiz için hakkımızda en hayırlı ne ise o olsn
daha önce okudum mu bılmıorm ama asılama dendiyse sayınız yetıyo sanırım
kusura bakma hatırlayamadm ama sorundan tekrar bahsedebilir mısın bilmeden yanlıs bırsey soylemek ıstemedm
bende çok kararsızım bılmıorm o negatıfı gormekten yıne korkuyorm ama korksam da allahın dedıgı olur
hafta bana ne getırcek bakalm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…