- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.341
Kızlar selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Topişimiz sessiz sedasız ilerliyor :)) Umutu bekleyin bayramdan sonra sık sık aranızda olacak :))
Yeterim inşş herşey yolunda gider tatlım
Sowayımı gördüm aşağılarda sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben çok girmemeye özen gösteriyorum beni artık maruz göreceksiniz şekerler
sağol bebğimmm inşşşşşşşşşşşş
kızlar ben hamiş haberi almak isitiyorum topiğimizden ya sanki bu günlerde bir haber gelecekmiş gibi geliyor bana
tatlım bak madem dktorlar fsh yuzunden cok beklemeyin dıyor
aşılamaya geçin derim diğer ayda da olmazsa
hem senın yumurta olayı kontrol altına alıncak hem de
yumurtayı kesin yakalamıs olursunuz cnm :)
ateşini ölçtunmu bu arada sabah
okumamıs olabılırım yazdıysan da
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşBirden fazla kişi hamile kalsın o kişilerden biride ben olayım
Doktor bana tedaviye gerek yok hamilesiniz diyecek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 246634 Eki Görüntüle 246634 Eki Görüntüle 246634 Eki Görüntüle 246634 Eki Görüntüle 246634
Ay inşallah canım yaa. Bir mucizede seni niye bulmasınki. Bu arada canım ben sana özel mesaj attım ama gelmedimi yoksa cevapmı vermek istemedin çok merak ediyom. Bileyimde ona göre davranayımBirden fazla kişi hamile kalsın o kişilerden biride ben olayım
Doktor bana tedaviye gerek yok hamilesiniz diyecek
rabbm ısteyen herkese ıcı sırada bana katından hayrlı bır evlat ıhsan eylesın canlarımmmmmmmmmmmmm
rabbm ısteyen herkese ıcı sırada bana katından hayrlı bır evlat ıhsan eylesın canlarımmmmmmmmmmmmm
Süpermiş cnm çok teşekkür ederim allah hepimize bu tabloyu nasip etsin
Kızlar selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Topişimiz sessiz sedasız ilerliyor :)) Umutu bekleyin bayramdan sonra sık sık aranızda olacak :))
Yeterim inşş herşey yolunda gider tatlım
Sowayımı gördüm aşağılarda sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben çok girmemeye özen gösteriyorum beni artık maruz göreceksiniz şekerler
altın kızlar özledim sizi ben yaanezamandır bakamıyorum hiçç, ne var ne yok bakiim?
şu preseed jel nasıl kullanılıyor, içindeki şırıngası çok ama çok garip yaaaa, o şırıngayı jelle doldurup vajinayamı sıkıcaz, nasıl yapıcaz ya, anlamadım ben bu işi, ayrıca üzerinde numaralar yazıyo, o numaraya göremi şırıngaya çekicez jeli, offffffffffff, sabah sabah kafanızı bulandırmıyım oruç oruçsefiyorum sizleri öpüldünüzzzzz
merhaba soway,
şırınganın ucu preseed tüpünün ucuna döndürülerek takılabiliyor. sonra şırınganın üzerindeki 3 seviyesine kadar tüpü sık, şırıngayı doldur. şırıngayla olabildiğince içine enjekte et. 15 dk sonra halvet canım
soway presed ugurlu gelsın sana ınsallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?