Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sağol bebğimmm inşşşşşşşşşşşş
kızlar ben hamiş haberi almak isitiyorum topiğimizden ya sanki bu günlerde bir haber gelecekmiş gibi geliyor bana

Son düzenleme:
Evet, insaallah hamis haberleri gelsin bizlere de umut versin...Allah hepimize nasip etsin, sirasi gelen bebegini alsin insaallah Rabbim daha fazla hickimseyi bekletmesin...

Ben bugun yine bir hamile haberi aldim, yine coksevindim ama kendi adima yine icim burkuldu... Benden bir yas kucuk bir arkadsim var, on sekiz aylik bir kizi vardi, korundugu halde ikinciye hamile kalmis... Nasip demek ki, hikmetinden sual olunmaz, kurban oldugum Allahim kimine korundugu halde nasip ediyor, yarabbim bize de verir insaallah... Yasi bana yakin, ustelik korunurken hamile kalmis... Biz cok ustune dusuyoz ondan mi olmuyo ki acaba??? Ya da dedigim gibi sadece " nasip"...

canım dereceyi dün alabildim ancak. ama bugünde evde kalmadım o yüzden ölçemedim. inşallah yarından itibaren her gün ölçeceğim. diğer ay da yine ölçerim. dr. dan yarın randevu alıcam aşılama konusunda da ne diyecek bakalım. söylediğin mantıklı aslında. rüyamda da yine hamilelik belirtileri varmış bende diye gördüm ama inanmadım. hamile kalabileceğime olan inancım tamamen kaybolmuş rüyamda bile inanmıyorum
sen nasılsın umutcum. hepimize yetişiyosun ama ben hiç seni sormuyorum fark ettim de:) senin sat kaç? artık biri gebe kalsın burdan....

Birden fazla kişi hamile kalsın o kişilerden biride ben olayım

Doktor bana tedaviye gerek yok hamilesiniz diyecek
Ay inşallah canım yaa. Bir mucizede seni niye bulmasınki. Bu arada canım ben sana özel mesaj attım ama gelmedimi yoksa cevapmı vermek istemedin çok merak ediyom. Bileyimde ona göre davranayım

Süpermiş cnm çok teşekkür ederim allah hepimize bu tabloyu nasip etsin

aminn kuzummmmmm aminnnn rabbim sağlıklı hayırlı kiiz üçüz bebeşler versin isteyen bizlere anne olmayı eşlerimize baba olmayı nasip etsinnnn inşşşşşş

altın kızlar özledim sizi ben yaa nezamandır bakamıyorum hiçç, ne var ne yok bakiim?

şu preseed jel nasıl kullanılıyor, içindeki şırıngası çok ama çok garip yaaaa, o şırıngayı jelle doldurup vajinayamı sıkıcaz, nasıl yapıcaz ya, anlamadım ben bu işi, ayrıca üzerinde numaralar yazıyo, o numaraya göremi şırıngaya çekicez jeli, offffffffffff, sabah sabah kafanızı bulandırmıyım oruç oruç sefiyorum sizleri öpüldünüzzzzz

hahaha:) sowayın senin sobeni yesinn:)) öpüyorum seni

merhaba soway,
şırınganın ucu preseed tüpünün ucuna döndürülerek takılabiliyor. sonra şırınganın üzerindeki 3 seviyesine kadar tüpü sık, şırıngayı doldur. şırıngayla olabildiğince içine enjekte et. 15 dk sonra halvet canım

cnm 3 seviyesine kadar nasıl sıkıcamki, şırınga bi garip, ben ilacı sıktıkça 3 seviyesi kayıyorr, acaba bendeki şırıngalarmı yanlış, hepside öyle anlamadım ben bu işi , neyse artık denicez bi şekildee

Arkadaşlar tekrardan merhaba lütfen umutlarınızı kaybetmeyin şu mübarek ayda dileyin rabbimden emin olun o herşeyi gören ve bilendir .. Siz isteyin o hiç bir kulunu zayi etmeyecektir. Ben iki buçuk senelik evliyim evlendikten 6 ay sonra çocuk planı yapmaya başladık ama tüplerimin tıkalı olması ve polikistik over olmam bizi çıkmaza soktu ve şansımızı deyelim dedik tüp bebek tek çare dediler. şükür rabbime çok iyi bir doktor çıkardı karşıma ve ilk ama zorlu denemeden sonra başarılı olundu ama erken doğum sonrası ki26 hafta bu kızlarım benim dünyama gelmek istemediler ( anne çok özlüyo meleklerim sizi) bu sene şubat ayında oldu bunlar.. Veren de o alan o dedik sabırlı olmaya çalıştım desemde çok zor du nefes dahi alabilmek umreye gittik eşimle bu bana çok ii geldi. şükür rabbime tıbbın bana hayır demesine karşı o benim yanımda olduğunu gösterdi ve ben şimdi hamileyim cumartesi gidicem doktora ... Lütfen sabırla isteyin isyan etmedden isteyen herşeyin sahibi o o dilerse olmazlar olacaktır. Kün fe ye kün herşey onun ol demesi ile başlar ve biter.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.....dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…