- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.421
mersenem cnm bnm yaaa, daha geçen ay denedim negatifi aldım cnmtekrar doğal yol ile deniyorum, bakalım tutacakmı, inşallah bende doğal yolla hamile kalanlardan olurum ama bilmiyorum cnm bnmm, sana çok sevindimm, maaşallah sağlıkla devam ediyorsun, hayırlı doğum haberinide alalım rahatlayalım cnm bana dua et tatlım olurmu, çok ihtiyacım var, yumurtlama testide aldım ama bitürlü pozitifi yakalayamadım, bakalım kısmet artık, olmazsa eğer tekrar tedavi için start vericem cnm, seni çok öpüyorum, ben bu topikteyim, burdada eki arkadaşlarımızdan var, takip edersen görürsün zamanla onlarıdaaa, öpüyorum senide minik bebeğinide koskocamannn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah hic birinizin kucagini bos birakmasin ins.
sagol tatlım sen nasılınnnnnnnnncanlar nasılsınızzz
esroşşş ben burdayım ama çıkıcam birazdan, naptın bacım tedaviyi, hangi aşamaya geldinnn? ne durumdasın yaz bakıyım merak etmeyelim cnm bnm yaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol tatlım sen nasılınnnnnnnnn
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapayım valla
en son esımın alt atarfında kıst oldugunu sölemıslerdı
onun yayılıp tests alınacak durumuna gelınebılecegını hatta
kanser rıskının olabılecegını sölemıslerdı
bzde ya bu ay yada ekım ayında doktora gıdıcez kısmetseeee
o yuzden canım sıkkınnnnnnnnn
canım hep dualrımdasın inşş bir sorun olmayacak inşşşşşşşş
ınsallh tatlım tek duam o
bırde saglık verp evladımın olması ıcın ugrasıp zafere ulasmak ınsallh
Selam arkadaşlar, nasıl geçti tatil bakalım.
iyi geçtii ma yarın başlıyoruzz
zor gelecek erken kalkmak senden nbr cnm
ben döndümm kıslarr tatildennn
herkess ıyımıııı bakalaımmmm:))))))))))
Hoşgeldin canım =)) Umarım iyice dinlenmişsindir ...
Bende yarın sabah alarm çaldığında işe gitme gerçeğiyle yüzleşicem =D Çok şükür işimiz var çalışıyoruz ama izinlerimiz çok az neden 5 gün yatıp 2 gün çalışmıyoruz =p
Öpüyorum sizleri kızlar biraz ütü yapmam lazım xoxo =))
Tatlım çok güzelmiş :)) onu izledikten sonra altında başka video vardı "mucizeye şahit olmak ister misiniz " diye ben bebek diye izledim sonunda civciv olduğunu öğrendim çok güldüm =)) hatta izlerken bu nasıl bebek yaa allah yaratmış laf söylememek gerek bile dedim ama sonu bomba oldu =))
Mrhaba arkadaslar, biz de dun donduk tatilden, ve ben bugun itibariyle adet oldum, tami tamina 1 hafta erken geldi, hic boyle yapmazdi... Hem endiseliyim hem de az da olsa biraz umutluydum o yuzden azicik uzuldum ama fazla degil, neden erken oldugumu merak ediyorum daha cok... Yeniden yemeye icmelere basliycaz mecburen, hakkimizda hayirlisi olsun sizler nasilsiniz, insaallah her,kkes cok iyidir, bebeksiz son bayramimiz olur insaallah hepimizin...
:14
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapayım valla
en son esımın alt atarfında kıst oldugunu sölemıslerdı
onun yayılıp tests alınacak durumuna gelınebılecegını hatta
kanser rıskının olabılecegını sölemıslerdı
bzde ya bu ay yada ekım ayında doktora gıdıcez kısmetseeee
o yuzden canım sıkkınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?