Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bayram nasıl geçiyor fıstıklarrrrrrrrrrrr

Benim bayramim kotu geciyor

Siradan birgun gibi maalesef sabah erken kalk ise gel aksam olsunda evime gideyim bayrami ucundan olsun yakalayim istiyorum.

Yurt disinda oldugum icinde butun ailem memlekete gitti tatil yapmaya yani iyice yanliz kaldim...

Sizinki iyi geciyordur umarim...

Bu arada baslikda tup bebegi birakip dogal yollarla hamile kalmayi deneyenler diyordu... var mi aranizda tup bebek denemesini birakip dogal yollarla hamis olan?

200 kusur sayfa oldugu icin tek tek okuyamadim birazcikda dagilmis konu ondan sorayim dedim merak ettimde

Iyi bayramlar

öyle canım ya hep karışıyor herkesin sorunları. biz morfo % 1 dik. sayı 14 milyondu. sonra % 6, 25 milyon çıktı. benim tüpümün biri tıkalı. açık olan yumurtalık zayıf biraz. fsh yüksek hafiften. bilmem nolacağız? hayırlısı olsun.

yaşadıklarımı yazmayı bir vefa borcu adlediyorum.kadınlar kulübü müdavimlerinden çok şey öğrendim ve mantıklı olanları uyguladığımda başarıya ulaştım.eşimin morfolojisi 0,hareketliliği yüzde 2ydi.keçiboynuzu kürü,günde 1kpsl Evitamini 400ıu,1tb tribulus 1000mg ve arginmax tb.3 ay uyguladım hepsini.hatta eşim günde 6 tb içilmesi gereken arginmax ı 2tb içti.şimdi 4+4 haftalık hamileyim.allah tamamına erdirsin ve darısı başınıza.

bu arada herkesin bayramını kutlarım.ek bilgi olarak şunu da yazayım.gerçi benimki ramazanda kendiliğinden oldu ama yumurta takibi de çok önemli.boşuna zaman ve enerji kaybından kurtarıyor insanı.yumrta 18 mmye geldiğinde 3 gün üstüste ilişki yapın mutlaka kızlar.çünkü spermler tazeleniyor.ymrt takibi yaptıramıyorsanız vajinanızın ıslak olduğu günlerde mutlaka ilişki yapın.ve de inanarak dua edin .çünkü herşeyin sahibi yüce allah.

canım henüz yok ama olacak allahın izni le inşş

Maralcım çok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin.Bana da ne güzel umut oldun.Aynı değerlerdeyiz nerdeyse.Gıda takviyesi, doğru beslenme çok etkili ve de dua.Rabbim ol desin yeter ki.Teşekkürler.

kızlarr geride kalmısız
ben rüyamda gelinlik gördüm anlamı evli kişinin çocuğu olcağına işaretmiş hayırlısı insallh
yanda bir akrabamız var rüyasında görmüş benı bebeğim varmıs herkes melonun o bebek diomus bende uyutur onalr diyomusum alısverıse gıdıcekmısız o yengemle
ayy mübarek cuma günü hakkımızda hayırlısı..

hayırlara vesile olsun inşş

kızlaaaaaaaarrr, topiğimizde doğal yolla yolla hamileleik okudum, çok sevindim, inşallah bizde onlardan oluruzzz
bu arada ne var ne yok, bayram süresince bakamadım hiç sizeee, öpüyorum kocamansss

kızlaaaaaaaarrr, topiğimizde doğal yolla yolla hamileleik okudum, çok sevindim, inşallah bizde onlardan oluruzzz
bu arada ne var ne yok, bayram süresince bakamadım hiç sizeee, öpüyorum kocamansss

slmm cnmm nasılsınn geçen yılkii arkadaşları arayıpp buldumm bir kaçınıı ,ewt benim bldiğim negatif sonuç alıp ertesi ay gebe kalan 4 kişi var inşallahh sizde öyle olursunuz sen başladın mı dinleniyormsn canımmm

mersenem cnm bnm yaaa, daha geçen ay denedim negatifi aldım cnm tekrar doğal yol ile deniyorum, bakalım tutacakmı, inşallah bende doğal yolla hamile kalanlardan olurum ama bilmiyorum cnm bnmm, sana çok sevindimm, maaşallah sağlıkla devam ediyorsun, hayırlı doğum haberinide alalım rahatlayalım cnm bana dua et tatlım olurmu, çok ihtiyacım var, yumurtlama testide aldım ama bitürlü pozitifi yakalayamadım, bakalım kısmet artık, olmazsa eğer tekrar tedavi için start vericem cnm, seni çok öpüyorum, ben bu topikteyim, burdada eki arkadaşlarımızdan var, takip edersen görürsün zamanla onlarıdaaa, öpüyorum senide minik bebeğinide koskocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…