- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.701
bozuşma bu sabah saatlerinde oldu. işe giderken ilaç saati ben vereyim diye pc çantasından ilaç koyduğum kutuyu çıkardım. 4 tane kalması lazımdı bi baktım 7 tane. tabi çıldırdım. inatla unutmadım içtim 1 kez unuttum sen fazla koymuşsundur diyor:)))))güya kendi kutumdan karıştırmışım:)))) yani dün geceyi değerlendirdik tabi ama içimde hiç bi umut yok nedense bugünyine idrar yapamama sorunu oluştu sabah ondan canım sıkıldı. bana sistoskopi göründü artık kaçış yok. adet olmayı bekleyeceğim sonra bebek yoksa doğru üroloğa.
tupbaby hoşgeldin nasılsın. uğramıyorsun artık pek. sen hemşireydin galiba. c.tesi çalışmak zor gerçekten kolay gelsin sana.
yeter hoşgeldin. nasılsın
ohhh valla kısır bana haram oldu kusum yaa
halbuki cok severımm
face de herkes uzun zamandır ne yıyemediğini yazıo yaa
ayy ben bı yazsam:))))))
bugun tum gunmu çalısıosun yıen cnm
wc ye 5 de kalkıyorum mesela 7 de ölçüyorum. bazen 6 da bazen 4 te . yani değişiyo.zaten kalkmasamda hep uyanır uyanır tekrar uyurum ben:)ikizler kusumm sen wc ye kalktıntan sonramı ölçuosun ateşi
en az 3 saat kesıntısız uyku gereıo kusum
bazen 2 saat oluo benım ama ozaman da tutarlı cıkıo:)))))
kusum bıran önce yaptır bence gebelık fılan olusursa daha zor olur
cnm bende dişçiye gıtmem lazım gel diştaşları var temizlayalım demıstı ıkı aydır salllıorum
ağrı yapıo...
canım idrar yapamama durumu ilşkıden sonra mı oluo hep
ağrımı oluo eşime soruorum da:)
yumurtayı yakaladınız ama bence cnm bugunde mutlaka olsun
sen kızma sımdı atesın yukselınce çemkirirsin kusum:)
Ayy ewet herkes yazıyor benim eşimde dalga geçmek için "2 haftadır Triple Whopper w/ Cheese + Chicken Tenders yemedim" yazmış
Bugün 17:00 da çıkıcam canım nerden baksan tam gün(
wc ye 5 de kalkıyorum mesela 7 de ölçüyorum. bazen 6 da bazen 4 te . yani değişiyo.zaten kalkmasamda hep uyanır uyanır tekrar uyurum ben:)
bugün ilişkiden sonra oldu ama normalde ilişki olmadığı zamandada oluyor. geçen ay 20 gün ben memlekete gitmiştim ayrı kaldık yani ama 3 kez atak oldu. 1-2 gün olup geçiyor. ama idrar tahlilim kültürüm temiz çıkıyor.((
vajinitin etkisi var bence ve hiç geçmiyor zaten vajinit. ama idrar torbam da bi sıkıntı oluştu hissediyorum . eski işlevini yapamıyor . dr kalmidya dan şüphelendi işte onun için tedaviyi eşli verdi. bende mesane için de iyi gelecek diye düşünüyodum. bi ilaçlar bitsin bakalım da ne olacak belli olur. sistoskopi de çok zor bişey fena tırsıyorum
kalem büyüklüğünde bişey idrar yoluna girecekmiş hem de aygın aygın:) teşekkür ederim canım ilgin için. ilaçlar bitsin bakalım dediğin gibi bi çaresine bakılacak.
umutcum bak neyi hesapladım. grafiğe göre şimdi benim ısı ortalamam 36,4 geçen ay ovulasyon sonrası ortalamam 36, 6 çıkmış. yani ovulasyon olunca 36, 6 nın üstüne mi çıkmam lazım ki:44::44::44::44: 10 . gün yumuş gelmiş de olabiir mi ?
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kafayı yedim artık yaa neyse ne!!!! uzun bir tatile çıkmak istiyorum .... ama kahretsin tatil bitmiş:)))
canım yaa neden anestezi vermediler sen mi istemedin. çok zor bişey babam her yıl oluyodu artık uyutuyolar. bende yaptırdım uyutuyolar diye. gastrit dedi ilaçla geçti benimki. inş seninkide tedaviyle çözümlenir. bende de bir iki çeşit bir arada olmazsa olmaz midem kabızlığım, buna bağlı olarak hemoroidim geçti allaha şükür mesane başladı bu sefer artı infertilite :) allah beterinden saklasın .dermansız dert vermesin.canım daha çatlamamıs yok daha gelmemiş cnm
benımde mideme ve onıkı parmak bağırsağına
kucuk parmak kalınlığında hortum sokuldu canlı canlı cnm
sağlık ıcın dayanıosun kısa suren bı ıslemdır hem belki hiç gerek kalmaz
bunaltma kendını kuzum
ben de bak hem 4 cm kıstım var hem mıdemde reflu gastrıt vaaarr
dıorum ınfertılıte az gelıodu yaa sabır dıorum
allah sabredenlerle bırlıktedır dıorum..
tamam canım hatırladım sen kafam dağlısın diye girmeyeceğim çok fazla demiştin. seni olumsuz etkiliyor sanırım. tüp başladınız mı onu hatırlayamadım... inş müjdeleri ardarda verelim...İkizler cnm ben eğitim danışmanlığında çalışıyorum hemşre değilim :94: :94::94:
Topiğe yazmasamda sizi takip ediyorum merak etmeyin bakalım ilk kim müjdeyi verecek :)) Ben biraz kafamı dağıtmaya çalışıyorum
yetercim nasılsın?kızlarrrrrrrrrrrr
canım yaa neden anestezi vermediler sen mi istemedin. çok zor bişey babam her yıl oluyodu artık uyutuyolar. bende yaptırdım uyutuyolar diye. gastrit dedi ilaçla geçti benimki. inş seninkide tedaviyle çözümlenir. bende de bir iki çeşit bir arada olmazsa olmaz midem kabızlığım, buna bağlı olarak hemoroidim geçti allaha şükür mesane başladı bu sefer artı infertilite :) allah beterinden saklasın .dermansız dert vermesin.
tamam canım hatırladım sen kafam dağlısın diye girmeyeceğim çok fazla demiştin. seni olumsuz etkiliyor sanırım. tüp başladınız mı onu hatırlayamadım... inş müjdeleri ardarda verelim...
yetercim nasılsın?
canım yaa neden anestezi vermediler sen mi istemedin. çok zor bişey babam her yıl oluyodu artık uyutuyolar. bende yaptırdım uyutuyolar diye. gastrit dedi ilaçla geçti benimki. inş seninkide tedaviyle çözümlenir. bende de bir iki çeşit bir arada olmazsa olmaz midem kabızlığım, buna bağlı olarak hemoroidim geçti allaha şükür mesane başladı bu sefer artı infertilite :) allah beterinden saklasın .dermansız dert vermesin.
tamam canım hatırladım sen kafam dağlısın diye girmeyeceğim çok fazla demiştin. seni olumsuz etkiliyor sanırım. tüp başladınız mı onu hatırlayamadım... inş müjdeleri ardarda verelim...
yetercim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?