Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ikizler kusumm sen wc ye kalktıntan sonramı ölçuosun ateşi
en az 3 saat kesıntısız uyku gereıo kusum
bazen 2 saat oluo benım ama ozaman da tutarlı cıkıo:)))))

kusum bıran önce yaptır bence gebelık fılan olusursa daha zor olur
cnm bende dişçiye gıtmem lazım gel diştaşları var temizlayalım demıstı ıkı aydır salllıorum
ağrı yapıo...
canım idrar yapamama durumu ilşkıden sonra mı oluo hep
ağrımı oluo eşime soruorum da:)
yumurtayı yakaladınız ama bence cnm bugunde mutlaka olsun
sen kızma sımdı atesın yukselınce çemkirirsin kusum:)

ohhh valla kısır bana haram oldu kusum yaa
halbuki cok severımm
face de herkes uzun zamandır ne yıyemediğini yazıo yaa
ayy ben bı yazsam:))))))
bugun tum gunmu çalısıosun yıen cnm

Ayy ewet herkes yazıyor benim eşimde dalga geçmek için "2 haftadır Triple Whopper w/ Cheese + Chicken Tenders yemedim" yazmış

Bugün 17:00 da çıkıcam canım nerden baksan tam gün (

ikizler kusumm sen wc ye kalktıntan sonramı ölçuosun ateşi
en az 3 saat kesıntısız uyku gereıo kusum
bazen 2 saat oluo benım ama ozaman da tutarlı cıkıo:)))))
wc ye 5 de kalkıyorum mesela 7 de ölçüyorum. bazen 6 da bazen 4 te . yani değişiyo.zaten kalkmasamda hep uyanır uyanır tekrar uyurum ben:)

bugün ilişkiden sonra oldu ama normalde ilişki olmadığı zamandada oluyor. geçen ay 20 gün ben memlekete gitmiştim ayrı kaldık yani ama 3 kez atak oldu. 1-2 gün olup geçiyor. ama idrar tahlilim kültürüm temiz çıkıyor. ((

kadın doğum uzmanı da bu antibiyotik üretit için de iyileştirici vajinit orayı da etkiler demişti. o yüzden eşime çemkirmek zorunda kaldım biraz.

canım kullandığın bı ilaç varmı pekii sureklı kullandığın

vajinitin etkisi var bence ve hiç geçmiyor zaten vajinit. ama idrar torbam da bi sıkıntı oluştu hissediyorum . eski işlevini yapamıyor . dr kalmidya dan şüphelendi işte onun için tedaviyi eşli verdi. bende mesane için de iyi gelecek diye düşünüyodum. bi ilaçlar bitsin bakalım da ne olacak belli olur. sistoskopi de çok zor bişey fena tırsıyorum

ilaçlarını bı iç bakalım cnm
bıde bol bol su iç cnm gecer ınsallah canım yaa
eğer bı sıkın varsa bıle hereseyın caresı var artık cnm tırsma:))))))))

kalem büyüklüğünde bişey idrar yoluna girecekmiş hem de aygın aygın:) teşekkür ederim canım ilgin için. ilaçlar bitsin bakalım dediğin gibi bi çaresine bakılacak.

umutcum bak neyi hesapladım. grafiğe göre şimdi benim ısı ortalamam 36,4 geçen ay ovulasyon sonrası ortalamam 36, 6 çıkmış. yani ovulasyon olunca 36, 6 nın üstüne mi çıkmam lazım ki:44::44::44::44: 10 . gün yumuş gelmiş de olabiir mi ?

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kafayı yedim artık yaa neyse ne!!!! uzun bir tatile çıkmak istiyorum .... ama kahretsin tatil bitmiş:)))

Son düzenleme:
kalem büyüklüğünde bişey idrar yoluna girecekmiş hem de aygın aygın:) teşekkür ederim canım ilgin için. ilaçlar bitsin bakalım dediğin gibi bi çaresine bakılacak.

canım daha çatlamamıs yok daha gelmemiş cnm
benımde mideme ve onıkı parmak bağırsağına
kucuk parmak kalınlığında hortum sokuldu canlı canlı cnm
sağlık ıcın dayanıosun kısa suren bı ıslemdır hem belki hiç gerek kalmaz
bunaltma kendını kuzum
ben de bak hem 4 cm kıstım var hem mıdemde reflu gastrıt vaaarr
dıorum ınfertılıte az gelıodu yaa sabır dıorum
allah sabredenlerle bırlıktedır dıorum..

İkizler cnm ben eğitim danışmanlığında çalışıyorum hemşre değilim :94: :94::94:

Topiğe yazmasamda sizi takip ediyorum merak etmeyin bakalım ilk kim müjdeyi verecek :)) Ben biraz kafamı dağıtmaya çalışıyorum

canım yaa neden anestezi vermediler sen mi istemedin. çok zor bişey babam her yıl oluyodu artık uyutuyolar. bende yaptırdım uyutuyolar diye. gastrit dedi ilaçla geçti benimki. inş seninkide tedaviyle çözümlenir. bende de bir iki çeşit bir arada olmazsa olmaz midem kabızlığım, buna bağlı olarak hemoroidim geçti allaha şükür mesane başladı bu sefer artı infertilite :) allah beterinden saklasın .dermansız dert vermesin.
tamam canım hatırladım sen kafam dağlısın diye girmeyeceğim çok fazla demiştin. seni olumsuz etkiliyor sanırım. tüp başladınız mı onu hatırlayamadım... inş müjdeleri ardarda verelim...
kızlarrrrrrrrrrrr
yetercim nasılsın?

ilçede yaptırdık cnm orda anestezi yoktu
cah havlıyle yaptırdım ama kontrol amaçlı ynıden yapılması gerekıo
tedavı bıttığinde ozaman anestezili yapan bıyere yaptırcam
cnm yasanan stresler cıkıo bı sekılde işte vusuttan
bu arada cnm yardımcıma ıkram ettim senın muhallebıden süper olmus dıo
sızın elınızden de hersey gelıo dıo dedım kokoşuz diye evımızın herseyını yapmıoruz diye bişey yok:))))

sevindim güzel olduğuna hazırlıklar bitmiştir artık. e heralde hem kariyer hem bebek hem ev hanımlığı yapcaz.

Son düzenleme:

sağol canımmm adet oldum ya karnım ağrıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…