Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hsg sulu utasaona göre biraz daha zor ama biz bebişlerimiz için nelere katlanıyoruzzzz bir sulu ultason bir hsg ne vız gelir bize

merhaba canım. eşini ikna edebilsen. biz henüz faydasını göremedik ama 6 ay sonra inşaallah değerler yükselecektir. rabbim inşallah doğal yoldan verir. nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği?

Amin canım güzel duaların kabul olsun senin de cuman hayır olsun tabikiii neden olmasın :)))
geçmiş olsun soway ayağındaki şişlik nedenmiş peki??
hoşgeldiiinnn canım Rabbim hepimizin önce karınlarını sonra kucaklarını doldursun aaamiiinnnn :)
hsg sulu utasaona göre biraz daha zor ama biz bebişlerimiz için nelere katlanıyoruzzzz bir sulu ultason bir hsg ne vız gelir bize
işte buu aradığım gaz iyi ki varsın yeter

mrb kızlar bende 2 hafta önce bebegimi kaybettim ilk tüp bebek denememdi inşallah gene olur dogal yolla ama şunu anladım tüp bebek işi çk zormuş Allahım herkesin gönlüne göre versin
geçmiş olsun tatlım inşallah doğal yolla hamiş kalıp aynı sıkıntıları tekrar yaşamayız

inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz.

hepimiz yaşıyoruz canım allah ım sabır versinnn...

her ay adet görmek. keşke benim de adetim düzenli olsa zamanında gelse de; gelmedi acaba hamile miyim düşüncelerinden en azından kurtulurdum. o kadar zor ki adet olsan en azından tamam olmadı dersin...
inşallah tüpe ihtiyaç duymazsın arkadaşım ne diyeyim. biz şubtta yapacağız o zamana kadar doğal yolla deneyeceğiz.

hoşgeldin canım...

ara sıra (hatta çogu zaman )gazada ihityacımız var

yetercim aynen öyle cnm ya, her acı vız gelir, ilk başta acılardan çok korkardım alıştım artık, bebeğim olsunda her ağrıya katlanırım, neler gördük biz, dimi ama )

CEYDA cnm, kötü kollesterolüm yükselmiş, şişliğin sebebi oymuş, diet verdi dr, ona göre besleneceğim bir süre, kendime dikkat etmem gerek nede olsa tedaviye başlamam yakındır sağlıklı olmam gerek, bir süre light sütler yoğurtlar hayatımdan çıkmayacak hiç

selammm..benimde eşim tam 1 yıl önce çift taraflı varikosel operasyonu geçirdi..eşim süre tanıyalım olure dedi..ama maalesef sper sayısı 1 ay önce muayeneye gittiğimizde kesinlikle doğal gebeliğe yeterli değil dendi... arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama 1 yıl kayıp ...bunuda düşünmek lazımmmm...şimdiden iyi şaNSLAR

yetercim aynen öyle cnm ya, her acı vız gelir, ilk başta acılardan çok korkardım alıştım artık, bebeğim olsunda her ağrıya katlanırım, neler gördük biz, dimi ama )

evet işte benim savaşçı anne adyalarımmmm

kızlar selam herkese, nerdesiniz bugün yaaa, hepiniz geç kaldınıssssss, sohbet edemicezmi hiç, hastaneye gidiyorum ultrasonum var ayağımla ilgili, hepinizi öpüyorum pzt görüşürüs muckssssssssss:))

çok haklisin, benim periodum 26 günde seyrederken evvelki ay 29 güne çikinca 3 gün boyunca nasil katmakarisik duygular yasadigimi hatirliyorum. sonuç çok büyük hayal kirikligi olmustu. canim senin subatta tüp bebege geregin kalmadan hamile kalacaksin...dilegim ve hislerim o yönde...öpüyorum.

hoşgeldınn canım elbette kıı herkesın bı zamabnı var
bol bol dua ıle umarım tez zamanda olur:)
denizcım zaten 2 denememız var tüp bebek
ama spermleri tedavı etmediğinizde tüple bıle olmuo
ben kendımde hıstereskopi dahıl herseye bakıldı bı sorun yok
zaten ıstanbulda denıcez olmazsa
öğretmen olduğum ıcın ancak yaz tatılınde gıdebılırım yarıyıl belkı spermlerın durumuna ve gıdısatına gore
bakıcaz artık zaten 2 ay oldu amelıyata onumuzdekı aylarda nasıl bı yol
izleyeceğimiz belli olacak eşim zaten ne gerekırse yaparız dıor iğneye kadar yolu var dahada olmazsa
tüpçü amcaya gitcez:)))))))))))

35 yas ve ustunde 6 aydan sonra butun kontroller yapılmıssa
en azından klomenle sıklusu takıp etme filan yapılabılır
zaman kaybetme bence ılla tüp yaptırmak değil ama
rezervine fılan bakıldımı
bız bi çok seyı bılmeden pat dıye tüpe başladık dediğin gibi zor bı sureç
ben diyorum keşke en azından eşimim kontollerınde bıraz daha sıkı davransaydık bosu bosuna
1.5 yıl kaybettik bıde haybeye 2 denememız oldu
en guselı spontan gebelık tabıkı keske bıranda kalıversek hepımız:)))))

Ya kızlar benim regli olayım kafayı yedi bundan 6 gün önce peçete çok az kırmızılık gelmişti normalde reglim dündü dünde yine çok az geldi ama bugün ne gelen var ne giden benim hiç böyle olmazdı günü gününe olurum kist mist oluştu diye çok koruyorum bakalım yarın ne olacak normade bugün 2. günüm yarın 3. günüm ayın 18 inde doktora gidicem bakaım nediyecek

Son düzenleme:
Bende geldim :)) anneme gittim dün saat 16:30 da geldim . Bamya ve barbunya yaptım ve yeni oturdum

hoşgeldinn canımmm
bende geldım gelırken bıraz huzunlendım butun yegenlerım ordaydı
yılda bı kez ancak görüyürum hepımız turkıyenın dört bı yanındayız
hatta dunyanın diyebılırım:))
ay ben bı ağla bı kötü ol arabaya bındım ama vanalar acıldı epey bı döktümm:)))

tatlım yerleşme knaması fılan olmasın anlattığın kadarıyla ona benzıo ama
ilaç kullnıomusun bu arada

tatlım yerleşme knaması fılan olmasın anlattığın kadarıyla ona benzıo ama
ilaç kullnıomusun bu arada

Yok cnm ilaç kullanmıyorum ama belirtiler aynı karın ağrısı bel ağrısı sanmıyorum birden sökülecek ama ne zaman hiç böye olmazdım ben dengem şaştı çok mu kafama takıyorum ondan mı ? Bebeğimden ayrılalı tam 3 ay oldu

canımm hepımız aslında bu konuyu cok dusunuoruz
dusunmek ıstemesek de dusunuoruz
ama hani reglin gecıkırdı stresten olsa boyle bıraz olup durumuydu kı
gebelıkle reglın belırtısı aynıdır zaten ama
hiç test yaptınmı
ayy umutlandırmak da ıstemıorum ama canımm ne bılım
spermlerde sayı hız ve morfoloji sorundu değil mi sizde?

Ya böyle olmasının nedeni Bodrumdan yeni geldi 1 hafta oldu kesin ben üşüttüm çünkü gün içinde bikini değişikliği yapmadım .
Evet cnm bizde sorun sperm birazdan yazarım en sonki sonuçları eşim testis kanseriydi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…