Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hulyacımm hala çatlamamıs gıbı gözukuyor ama bana kalırsa dün epey düşmüş ateşin
yumurtanın çatlayacağı gun düşer genelde sonrada artar..
eğer yarın 35.8ınde ustune cıkarsa 13.gece yada 14.gun çtlamıs dıyebılrızı yarın önemlißen yınede çalış
geçirme canım:)))))

çatlayacağı zaman yükselmiyor muydu ay ben çözemedim bu işi gitti neyse ben bu akşam çalışım bari:1::1::1:durmak yok yola devam:1::1::1:

bacım bu ne zor bişeymiş, anlaşılmıyoki yinede , nerden bileceksin şimdi çatlayıp çatlamadığını:97: :106:

ah bir bilsem :9::9: neyse bu ayda çalışmalara devam edelim ramazanda tatil yapıcam zaten olursa olur olmazza tüpcü amcaya gidicez zaten allah vericekse zaten bir kerede de verir kısmet artık.:46:

Nilalp idolüm oldu... bizim son test de 14 milyon morfo % 1 hareketlilik ehhh. jani senin 'bacı' ya ciritle-uzun atlama yöntemleri de mi sökmüyor. çok fransızım konuya ama.

umutcum çok incesin . el birliğiyle çok harika olur;):40:
dr zaten yumurta takibi yapalım kolemenle dedi de bende janines in yolunda olduğum için kadına gıcık oldum yarın başka bi dr a gitcem ona göre diğer ay takibim yapılacak.hatta aşılama dedi de ben yaptırmıcam heralde bu ay. tüpün açılmasına da gelince tek tüple hamile kalabilirsin sorun olmaz ama olmazsa laparoskopi görünüyor dedi.

bu arada jani ,umut sizin yaşlar kaç birde kaç yıldır uğraşmaktasınız özel değilse tabi.

hem de ne idol resmen mucize yarattı, ikizcim benim bacıya ciritle de atladım sırıkla uzun da atladım zıpladım burada fransızca olan tek şey benim ismim anlıyorsun işte istenmiyorum, metro bacımın taleplerine uymuyorum kendisi asla ağlamayan sinir krizi geçirmeyen evlendikleri günkü kiloda yani çiroz çıtır bakımlı korunan bebek istemeyen ve onun tabiriyle kendisine damızlık muamelesi yapmayan seksi aşk için yapan sevgilisini istiyor
şu anda üzerimde 52 beden pijamalarım, kafamda yeşil büyük tokam gözlerimde çapaklarımla sanıyorum kriterlere uyamıyorum avrupa birliğine giremiyorum

bu kadar özelden sonra yaş maş kaş önemsiz kaldı 34 bitti 35e girildi ja nine ninee
ama umut genç cillop gibi:34:

BU İMKANSIZ AZ ÖNCE EN YAKIN ARKADAŞIM ARADI GÖRÜMCESİ İSTANBULDA OTURUYOR. ANKARADA 3 KEZ GÜRGAN KLİNİKTE TÜP BEBEK YAPTI İSTANBULDA DEFALARCA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ
VE EN SON MEMORİAL DA DENEMİŞ KADIN ŞU ANDA 3 AYLIK HAMİLE

MUCİZE NERDE Mİ

kadın 1963 DOĞUMLU ve 85 KİLO
2 -3 AYDA BİR ADET GÖRÜYOR
YUMURTALIK REZERVİ NEREDEYSE TÜKENMİŞ
EŞİ 1958 DOĞUMLU

TOPLAM İKİ ADET YUMURTA ÜRETMİŞLER VE BİRİ TUTMUŞ

O L A M A Z

ben gidip biraz ağlayayım sevinçten elbette, onu tanıyorum lise aşkıyla 41 yaşında evlendi asla çocuğun olmaz dediler ama hiç vazgeçmedi
keşke o kadar güçlü olsaydım....

Son düzenleme:
hem de ne idol resmen mucize yarattı, ikizcim benim bacıya ciritle de atladım sırıkla uzun da atladım zıpladım burada fransızca olan tek şey benim ismim anlıyorsun işte istenmiyorum, metro bacımın taleplerine uymuyorum kendisi asla ağlamayan sinir krizi geçirmeyen evlendikleri günkü kiloda yani çiroz çıtır bakımlı korunan bebek istemeyen ve onun tabiriyle kendisine damızlık muamelesi yapmayan seksi aşk için yapan sevgilisini istiyor
şu anda üzerimde 52 beden pijamalarım, kafamda yeşil büyük tokam gözlerimde çapaklarımla sanıyorum kriterlere uyamıyorum avrupa birliğine giremiyorum

bu kadar özelden sonra yaş maş kaş önemsiz kaldı 34 bitti 35e girildi ja nine ninee
ama umut genç cillop gibi:34:

yaaaaaaaa haaaayırrrrrrrrr bacını çok merak ettim ....ayanın altına alıversene... benimkide ona damızlık muamelesi yapıyorum diye acayip gururlanıyodu ama spermler fooosssssss çıkınca günlerdir kuyruğu bacaklarının arasına aldı kös kös oturup sinir saçıyor. süper seksi erkek imajına leke gelecek diye korkuyo. çok büyük bi ironi ..........

kızlaaaaaaaaaarrrr, dondurulmuşlarımı denemeden önce 4 kilo kadar vermek istedim ama bugün rejimi bozdum, 10 tane tost yemişimdir herhalde, çok seviyorum tostuuu, offf kendime dur diyemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, çok zayıf olmam gerek, 54 kiloyum 50 ye düşmem gerek, eski kiloma düşmem gerek, ben 50 kilo iken tüp bebeğim tutmuştu, 54 kilo iken negatif almıştım, kilo vermem gerek kızlaaaaaaaaaaaarrrrr, bişiy diyin bana, boğazımı tutamıyorummmmm, kilolu olmakla veya olmamakla bağlantılımıdır bilmiyorum ama artık rejim için çok geç, 1 haftaya kadar transferi yaparlar bana, neyse herşey kısmetttt

yaaaaaaaa haaaayırrrrrrrrr bacını çok merak ettim ....ayanın altına alıversene... benimkide ona damızlık muamelesi yapıyorum diye acayip gururlanıyodu ama spermler fooosssssss çıkınca günlerdir kuyruğu bacaklarının arasına aldı kös kös oturup sinir saçıyor. süper seksi erkek imajına leke gelecek diye korkuyo. çok büyük bi ironi ..........

gel bize bir çayımı iç pastamı ye bak bakayım bacıma hahahaha çok komik hakikaten
eve gelmesini bekliyorum kavga çıkartmam farz oldu bu ablanın olayı beni coşturdu şunu iyi biliyorum ki kocası sonsuz kere sen bıkana kadar deneriz karıcım demişti
haa para gani gani o başka mevzuu tabi de

benimki ukalalık abidesi ayrıca,, daha önce hamile bıraktığı bir adet nişanlısı var o kadar mağrur ki galiba o kürtaj yüzünden cezalandırılıyorum diyor
çok yapmış hayatından ruslar slovaklar geçmiş haspamın ondan bıkmışmış
amanin de amanin

gel bize bir çayımı iç pastamı ye bak bakayım bacıma hahahaha çok komik hakikaten
eve gelmesini bekliyorum kavga çıkartmam farz oldu bu ablanın olayı beni coşturdu şunu iyi biliyorum ki kocası sonsuz kere sen bıkana kadar deneriz karıcım demişti
haa para gani gani o başka mevzuu tabi de

benimki ukalalık abidesi ayrıca,, daha önce hamile bıraktığı bir adet nişanlısı var o kadar mağrur ki galiba o kürtaj yüzünden cezalandırılıyorum diyor
çok yapmış hayatından ruslar slovaklar geçmiş haspamın ondan bıkmışmış
amanin de amanin

ayyyyyyyy yarıldım gülmekten bunların hepsi aynı sadece isimleri farklı . benimkide aynı muhabbet bi kız buna demiş senden çocuk aldırdım:) o kadar. bıkmış mış mış mış ............ benimki bıkmamış allahtan aynı ırklarla pek bi haşır neşir olmuş.haftaya çaya gelcem şekerim hazırlan........ kavga yok kavka yok dicem amaaa:41:

Selam kızlar..
Umutbizimolsun,gezinirken topiğin başlığı dikkatimi çekti,konu sahibi de senmişsin..
Ne yaptın,son gelişmeler neler?
Bi de bi arkadaş vardı,bayağı sıkıntılı haberin var mı ondan?

hoşgeldinn tatlımmmm
ohh gusel valla sevındımm ıyı olduğuna
sen de hoşgeldinn agustos ayı hamişi:)))))))

Ağustos olur mu acaba eylül olur herhalde aa ben sana dedim mi şeyi Mustafa bey dedi ki dondurulmuşlarda şans daha yükse olduğu için belki transferini 1 ay sonra yaparız ama şuan kesin değil çalışmalar sürüyor dedi.

umut

evet domuzluk yapıyor aynen öyle:63:

hem süslenemem zaten ay parçası gibiyim Allah nazarlardan saklasın:nazar:

ayyyy merak edrım ama şimdii oyle deersen:))))))
bak tatlım kadınlar kulaklarına erkekler gözlerıne hıtap edılsın ısterlermiş
haberın olsun:))))ben senın yerınde olsam
onu kudurturum ama onun ıcın değilde kendın ıcın suslenıomusun gıbı
davranacaksınn
kudursun kaç gun kayıtsız kalabılırkii
bıde aman yanında ağda fılan yapm kız adamın genetığını bozacaksın:)))))

Ağustos olur mu acaba eylül olur herhalde aa ben sana dedim mi şeyi Mustafa bey dedi ki dondurulmuşlarda şans daha yükse olduğu için belki transferini 1 ay sonra yaparız ama şuan kesin değil çalışmalar sürüyor dedi.

ayy tatlım belkı kendiliğinden gelır sana kusun:))))
bellımı olurr aa oylede olabılırr
aslındaaa ayy bne mustafa amcayı cok sevdım görmeden
gıdınce dıomusum sızle mesajlastık kk da dıye:))))ahahaha

Back
X