Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Merhaba kızlar uzun zamandır ayrı kaldım sizlerden keyifler nasıl neler yaptınız? Hamile olan var mı? ben regl olmayı bekliyorum farlutal bitti kırmızılar hala gelmedi :25::25: reglinin 5. günü 5 gün serophene kullanacağım devam eden 10 günde ise bir gün durup bir gün halvet :26::26: umarım gelecek bebişim:52::52:

kızlar sizlere çok kötü bir haberim var, moralim tahmin edemeyeceğiniz kadar çok bozuk, benim bu tüp denememde eminimki başarısız olacak kızlar yaa, çünkü iki gündür uyku uyuyamıyorum, farkettiyseniz dün hiç yoktum burada, kızlar evimize hırsız girdi, talan etmiş herşeyii, çalmış götürmüş, ramazan ramazan böyle kötülükleri nasıl yapabiliyorlar, bukadar kötü nasıl olabiliyorlar, ağla ağla mahvoldum artık, çelik kapıda değişti, ev inşaat hali gibi, gece yarısına kadar temizik yaptım, ne ağır şeyler kaldırdım, keşke bebeğime zarar gelmese ya:43::43::5::14: :14: :14:

kızlar sizlere çok kötü bir haberim var, moralim tahmin edemeyeceğiniz kadar çok bozuk, benim bu tüp denememde eminimki başarısız olacak kızlar yaa, çünkü iki gündür uyku uyuyamıyorum, farkettiyseniz dün hiç yoktum burada, kızlar evimize hırsız girdi, talan etmiş herşeyii, çalmış götürmüş, ramazan ramazan böyle kötülükleri nasıl yapabiliyorlar, bukadar kötü nasıl olabiliyorlar, ağla ağla mahvoldum artık, çelik kapıda değişti, ev inşaat hali gibi, gece yarısına kadar temizik yaptım, ne ağır şeyler kaldırdım, keşke bebeğime zarar gelmese ya:43::43::5::14: :14: :14:

canım çok geçmiş olsun. Allah bu mübarek günlrde bebeğini senden ayırmasın inşallah... hırsızı buldular mı bari polise şikayet ettiniz mi ... ne denirse onlara boş.. onlar insan değil onlara hayvan bile demek hakaret olmaz... Allah sabır versin inşallah zayiatın pek yoktur...

canım çok geçmiş olsun. Allah bu mübarek günlrde bebeğini senden ayırmasın inşallah... hırsızı buldular mı bari polise şikayet ettiniz mi ... ne denirse onlara boş.. onlar insan değil onlara hayvan bile demek hakaret olmaz... Allah sabır versin inşallah zayiatın pek yoktur...

hilbay canım gitmezmiyiz polise önce polis çağırdık, tutanak tutuldu, sonra olay yeri araş. geldi baktılar parmak izi filan, sonrada karakola ifade vermeye gittik, sabahın dördüne kadarda karakolda kaldık, bir gün akşama kadar gecede dahil olmak üzere bütün ilaç saatlerimde kaçmış oldu:43: yapacak bişiy yok, inşallah bebeğim benimledir, ya evimede daha yeni taşınmıştım 3 ay oluyor, eve girdiğimde okadar kötü oldumki, inan varya çalınanlarda umurumda değil, şu mübarek günde hepsi haram olsun, eve verdiğimiz emeklere üzülüyorum, hertarafı mahvetmişlerdi, dağınık karma karışık, derdim ilaçtı, ara ara ara zor buldum, allah kimsenin başına vermesinn, tüp bebek parası ayarlayalaım biriktirelim tedavi masraflarımızı bi şekilde halletmeye çalışalım derken şu olanlara bakk, iki gündür temizlik evi toparla, annemler sağolsunlar çok yardım ettiler ama ben kendimde elimi sürmeyince rahat edemiyordum, olan oldu dedim giriştim işlere, zararım baya çok tabii ama napalım çok şükür sigorta bi kısmını karşılıyo, eşimle çalışıp yine biriktirirz inşallah:6:

merhaba canlarımmmmm
sızı cook özledimmm
ben evımı tasıdımm
midem azdıı o gunlerdee
ve endoskopi yapıldıı zor bişlemdi
reflü varmışş safra reflüsü..
ıkıbuck ay tedavı olcak korunmamızı önerdi doktor
benden bı sure bebek haberi olmıcak
sekerler yani..gittikçe zorlaşıyor surekli bişeyler cıkıyor
ertelenıyor ..allah buyuk vardır ı bıldığı dıorum napayım
sowaycımm hayrlı ugurlu olsun tedavınn
geçmiş olsun hırsız ıcın ama bı kısı kkdan aynı sekılde olmustu
hatta onun esıde yaralanmıstı
ama sonuc pozıtıftı..
sen hiçkafanı yorma canım olacağıvarsa
sen zıplamakla düşüreemzsin yatmakla de tutamazsın olmayacaksa:))
sızden nbrr kısalrrr son sayfayı okudu sadece annemdeyız ınternetımız bızım hala yok:))))))
bırı bna bı özet geçşinn yaa:)))))))))

merhaba canlarımmmmm
sızı cook özledimmm
ben evımı tasıdımm
midem azdıı o gunlerdee
ama sonuc pozıtıftı..
sızden nbrr kısalrrr son sayfayı okudu sadece annemdeyız ınternetımız bızım hala yok:))))))
sağol gülüm sen nerelerdesin allah aşkına ya, bende diyorumki bu kız unuttu gitti sayfasını, seni gördüğüme çok sevindim, tamda çıkmak üzereydimm, canım herkes doğal yolla devam, bende dondurulmuşlarımla başladım ama işte bu hırsızlık olyıyla hem ilaçlarımı kaçırdım unuttum, hem çok çalıştım, hep iş güç temizlik, umut varmı bilmiyorum ama, bu zor günlerden sonra pek inanmıyorum :(((

sağol gülüm sen nerelerdesin allah aşkına ya, bende diyorumki bu kız unuttu gitti sayfasını, seni gördüğüme çok sevindim, tamda çıkmak üzereydimm, canım herkes doğal yolla devam, bende dondurulmuşlarımla başladım ama işte bu hırsızlık olyıyla hem ilaçlarımı kaçırdım unuttum, hem çok çalıştım, hep iş güç temizlik, umut varmı bilmiyorum ama, bu zor günlerden sonra pek inanmıyorum :(((

canım unuturmuyum hiç
evımı tasıdık ınternet bağlanmadı henüz
ızındeymıs calışanlar onun ıcın gecıkır dedıler ama bu hafta ıcınde olacak:)
hiç oyle dusunme canımm olacağı varsa olur yatmakla
iş yapmamakla hiç alakası yok ınanki..
sen ilaçlarını al bundan sonra progesteron zaten unutsanda 3 gun
etkısı suruo merak etme:)
bende senı gördüğüme sevındım canımm
hayırlısı olsun su mübarek ramazanın yuzu suyu hurmetıne..
sabah namazlarına kalk dua et cnm en makbul zamanmıs dua için..

canım unuturmuyum hiç
evımı tasıdık ınternet bağlanmadı henüz
ızındeymıs calışanlar onun ıcın gecıkır dedıler ama bu hafta ıcınde olacak:)
hiç oyle dusunme canımm olacağı varsa olur yatmakla
iş yapmamakla hiç alakası yok ınanki..
sen ilaçlarını al bundan sonra progesteron zaten unutsanda 3 gun
etkısı suruo merak etme:)
bende senı gördüğüme sevındım canımm
hayırlısı olsun su mübarek ramazanın yuzu suyu hurmetıne..
sabah namazlarına kalk dua et cnm en makbul zamanmıs dua için..

evin hayırlı uğurlu olsun inşallah canım, valla herkesi uyarıyorum artık, yeni taşınanlara çok dikkat etdiyorlar, yeni evlilere çok dikkat ediyorlar, alarm filan taktırın eve ve değerli bişiy bulundurmayın hiç, umutcum seni çokkkk öpüyorumm, kızlar sizleride öpüyorum, pzt ye görüşürüz artık, çıkıyorum ben, doğru eve:10:, daha alarm takılacak, beni dünyanın işi bekliyor, kendinize çooooooooooookkk iyi bakınn:58:

Sowaycim Cnm benim yoldayim ablama gidiyoruz kızlara bakayım dedim yazını gördüm ve çok kötü oldum ... Tatlım mala gelsin cana gelmesin sen merak etme bebislerin seninle allahım o kadar büyük ki bu acıların ödülü olarak bebislerin seninle olacak inanıyorum ama artık kendini yorma ve üzülme Cnm Allah o vicdansizlari bildigi gibi yapsın ... Güzel yürekli arkadasım benim

kıslar hepınızı cok öptumm
tupbaby sen ne zaman başlıosun canım
tedavıye ban kaçtımm canlarım hepınızı öptümm

Cnm gecmis olsun neyse büyük bir sorun çıkmamış sen iyi ol ki benisin gelsin geç olsun güç olmasın
Sowaya çok üzüldüm çalış biriktir emek ver sonra vicdansizin teki gelsin hazıra konsun ...
Yeni ewin hayırlı olsun tatlım Allah ağız tadiyla oturmanızı nasip etsin ama tabii bebisinizle beraber çok öpüyorum ben yoldayim yazamiyorum arada uğra topise lutfeen

merhaba herkese:71:
bende tüp bebeğe ara verip doğal yolla olsun istedim... ve gerçektende herkes haklıymış ara verince geliyor bebişler test ettik onayladık :65: pazartesi doğum yapıcam allahın izniyle. siz siz olun ara verin ve kendinizi hiç dinlemeyin boşverin düşünmeyin bebeği. ozaman herşey çooook kolay oluyor allah herkese nasip etsin en kısa zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah...

bende tüp bebeğe ara verip doğal yolla olsun istedim... ve gerçektende herkes haklıymış ara verince geliyor bebişler test ettik onayladık :65: pazartesi doğum yapıcam allahın izniyle. siz siz olun ara verin ve kendinizi hiç dinlemeyin boşverin düşünmeyin bebeği. ozaman herşey çooook kolay oluyor allah herkese nasip etsin en kısa zamanda göbüşleriniz dolsun inşallah...

nehirim hoş geldin kuzum
inşşşşş hayırlısıyla kucakla bebeişini kuzumm

merhaba canlarımmmmm
sızı cook özledimmm
ben evımı tasıdımm
midem azdıı o gunlerdee
ama sonuc pozıtıftı..

kızlar her ikinizede geçmiş olsunnn

Cnm gecmis olsun neyse büyük bir sorun çıkmamış sen iyi ol ki benisin gelsin geç olsun güç olmasın
Sowaya çok üzüldüm çalış biriktir emek ver sonra vicdansizin teki gelsin hazıra konsun ...
Yeni ewin hayırlı olsun tatlım Allah ağız tadiyla oturmanızı nasip etsin ama tabii bebisinizle beraber çok öpüyorum ben yoldayim yazamiyorum arada uğra topise lutfeen
öylee canımm uzayıp duruo
dıye uzuluyordum..bı kadın gördüm
35 gunluk bebeğini getirmiş
hamıleyken mıdesı rahatsızmısaten hiçbişey yıyememış
ve bebek beslenememiş mınıcık bısydı
ısıtmesınde sorun varmıs bebeğin
sukurler olsun rabbım dedım
en azından adam gıbı tedavı olucam 8 haftalık bı tedavı
sonra midem iyi olacak ınsallh
zaten sadece bulantı sıkayetım vardı
mıdem sapasağlam sükür sadece mıdenın alt kısmındakı cıkısından
reflü var orayı tamir etcek alahın ıznıyle ılaçlar
şimdi bılemıdem bulanıo halsızlesıyorum
mıde gebelık bulantısı olsa çalışamam beslenemezdım
rabbim herseyın en ıyısını bılıyor
o kadını görünce dedım bu kadını görmemde de bı hayır var
sükürler olsun dedim
sen napıosun canım bende cok uzuldum sowaylara
allah beterınden korusun su ramazanda allahtan da korkmuola cnm
nehırcım tebrık edrımm
cok ıyı etmıssınız
darısı bıze olsun ınsallah:))))))

kızlar her ikinizede geçmiş olsunnn

saol cnm sen napıosun toprapım
nerelerdesınn bakalım nasıl gıdıyor

Back
X