umutcummm canim benimmm az once hilbaya yazdiklarini okudum... masallah diyorum sanaaaaa; bak yaziyroum bacim buraya tupe mupe gerek kalmayacak sen dogal yoldan gebe kalacaksinnnn....Allah bu pozitifligini bozmasin canim yaa....secret adli kitabini okumussundur mutlaka; insanlar beyin gucuyle neler yapiyo neler....hatta bir ara topikte bir baslikacilmisti beyin gucuyle hamile kalacaz diye..hani bunu laf olsun doiye yazmiyorum inan bak kesinlikle senin dogal yoldan gebe kalacagina cok inaniyorum...insallahhh insallahhh
canim insan konustukca rahatliyo valla ama ya:))) bu i phonede meshur kedi varya; benim 10 yasinda bir kardesim var cok seviyo onla konusmayi bende konusuyorum bazen ay nasil hizli soyluyo benim dediklerimi; diyorum kedi bile yoruldu benden ya:))))
kendine cok dikkat et tatlim; mesai gunlerinde hasta olmak yok:))
ay canım benımm aysenın dediği gıbı kendımı kandırıorum napayımm
en son sey dıorum kendıme olmazsada napayım sevdığım adamla evlıyım
bu bıle bulunmaz nımet değil mi dıorumm sarılıorum ona bol bol
rabbım yazdıysa zaten olacaktır ama yazmadıysa naapsak boşş aslında boş
değil bılıosundur o hıkayeyı hanı bı çift gelmıs hz musa sormus
bızım neden coocuğumuz olmuo dıye oda yaradana sormus
allah da demıstı bız onlara cocouk yazmadık
ama vazgecmemsıler dua etmısler ve sonun da olmus hz musa sasırmıs sormus
alalha hanı yazılmamaıstı dıyee iştee allahım okadar buyuk kı demıs ki bız yazmamıstık ama onlar
bızden umudu hıç kesmedıler okadar dua ettılerkı bızde kabul ettık ve coocuk nasıp ettık
rabbım benden razı olana kadar elımden gelen duayı hem kalben hem fııılen yerıne getırmeye çalısıorum canım
ayy ınsallah ınsallahh canımm benımm bız elele verelım ben sızden de cok umutluyum
cunku hormonlarda sıkıntı var onun da caresı var bak gör bı kaç ay sonra değerlerınız ıyıce yukselecek
bızım hormonlar ıyı ama fsh 5.6 fılandı bu durumlarda yınede fsh yukseltıo kaan hoca 10 fılan oluncaya kadar
bakalım canımmm benım içimede cok gusel seyler doğup ama senınlede ılgılı
yeterle de ılgılı onlard amelıyat oldu onunda mutlaka faydası olur dıorum ayy
nazermırım yumurtalrı beslıcek oda olacak ayy ısmını sayamadığım burdakı butun ardakaslrımın olmaması ıcın
hiç bı nedenı yok tup baby zaten bı gebelık yasadı rahım gebelığı tanıo
yanı herkesı tek tek saymıım ama olmaz dıye bısey yok
bana moral verdığın ıcın cok cok saol canım benım ıyı geldı bu gaz:)))))