• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

tatlım, al oku evet yazarını da bulup yazayım sana.

fırında yemek pişiyor ev sıcak, biraz mutfak alışverişi yaptım bunaldım hemen

sabah benim kadar sinirli , özellikle eşime benden bile sinirli bir arkadaşım aradı. tatilden dönmüş, bizi sordu tüp işini kist mist onları bir o biliyor durumları ben aileme sülaleme ve eşiminkilere asla söylemediğim söyletmediğim için
teşhisi şu hiç bir sebep yokken tüpleriniz tutmuyor tekrar başlamaya her kalktığınızda bir sorun çıkıyor ya doktoru dövüyorsun ya doktor seni kovalıyor ya kistin çıkıyor ya klinik adli tatile giriyor (abartıyorum burda) falan falan. bu işte bir ilahi işaret var tanrı sana yapma olmayacak bu bebek çünkü babası adam değil diyor
ona kızdım ama haklı olduğu için umut:50:
canım ben benım basıma gelenlerı anlatsam sana bı doluu aksılıkk olduu
ama oylesı hayırlıymıs dıorum sımdı meğer benım esımın varıkoselı olduğu gıbı duruomus
yaptırdığımızmtupler bosune yanı dusunsene 20 kadar damar kesıldı okadar damar sureklı
kırlı kan tasıomus spermcıkler naapsın..
yumurtlatrımın yarısı döllenemıodu bıle
ilk tedavımde aşılamayla başladık
150 puregon başladı deli kadın:))16 tane yumurtam oldu
deıler aşılama yapamayız ya 16ız olursa bende dedim bı tanesı ulaşassa yeter:))
yapmadılar tüpe geçelim dediler bende bı sevınc asılama ıstemıorum zaten
14 mm ken bakılmıstı ıkı gun sonra gıttım kan verdım
hoopp yumurtlarım kendılığınden çatlamıs:))))))
ve ben bu arada cok yan etkı yasıorum kemımklerım sızlıo resmen ilaçlardan
sonucu bıldırmek ıcın aradıar kabınde kıyafet denıorum
ne denıdıysen aldım cıktımmm delı gıbı kostuk hasteneye
aşılama yapın ozaman dedim boşa gıtmesın okadar ilaç yumurtlara dedım
yapmadılar ozamanb kalan yumurtları toplayın dedim deli gibiyim ama gözlerım dolu dolu
ama ağlamıorum serde gurur var:)))
neyse toplandı yumurtalar 5 adet kalmış:)))))3ü döölendi
son gune 2 adet kaldı 2. kalıte 6 ve 8 hucreli
trsanfer yapamayız cunku sızın yumurtalar erken catladı
rahımm su gunlerede itici davranır embriyoya dedıler
dondurdularr..
3 ay sonraa gıdıp alalım bebişi dedik malum bı tanesını koycaklar
hooopp kist:))))) halbukı o ay bayram tatılı var gıdıp gelmem kolay olacaktı eyvah:))
sonrakı ay başladık aynı zamanda yumurta geliştirelım dedıler
östrojen dısardan vereceğimize kendı öst. kullanalım hem aşılamayla sansıda artıtırız
5 gun kullandım gittimm bu kez doz 50 yle başaldık sonra 37e dusurduk 8 tane yumurta:))))
dedım allahım lanetledındımm mıı noluoo:)))8 yumurta bıde embriyo koyulcak
eehh dedı doktor 5 izi garantılersın..amann dedım istiorum yapınn kaçız olursa olsun ben bırıne razıyım:)))
neyse aşılaama yapıldı 3 gun sonra embriyo transfer edıldı ve hiçbiri olmadı:)))))
2. tedavıyı hiç anlatmıımm oda ayrı komedi:))) yanı şimdi dusunuorum rabbım bana bi msj vermek istemiş
ama bız anlaamdık o yontem bu yontem derken burnumuzun ucundakını göremedık:)
eşin tamamen savunmaya geçmiş tatlımm ben bıraz analdım onu
savunmamada bırakma kusum bebklerımız için hersey mübah napalımm:))
ben geçen yıl infertilite ve tüp bebk düzenlemesi yapıldığı dönemde bu yasayı çıkartan kişlerle görüştüm(bana bir bir siyasi partiden ardımcı oldular bu görüşmelr için) aralarında dr da vardı ben bu aşılam şartlarının ne anlam geldiğini sorduğumda(bu yasayı çıkartanlar şansın %25 olduğunu hasaplamışlar) %25 demek 100 kadında 25 kadın demek dedi bu da infertilitede büyük başarıdır ve maliyet içinde çok iyi bir rakkamdır dediii bunun açıklaması budur dediii

tabiki biz o zamnada çok uğraştık bu yasalarda iyileştime olsun diye ama sesimiz çok fazla insan duymadı ...şartlar uygun olmayan pek çok kadın boşu boşuna hormon alıyor aşılamayala....

bize 2008 yılında erkek faktörü sebebiyle tüp bebk raporu verildi o zaman 2008 da 1 defa tüp bebk yaptırdım sonra yasalar değişince ben ikinci hakımı kulanamadım şimdi eşimin değerleri 10 miyon oldu ileri harektli %1 morfoloji 0 benim yumurtalrım boş çıkıyor ünverst has gittim ve durumu anlatım artık şartlar uyuyor bu hakımıda kulanmak isityorum dedimmm yumurtalarım boş çıkması bir sebebp değldir gelirisiniz 2 ay üst üste aşılama yaparız sonra tüp bebk raporunu veririz dedi tüp bebk dr...... boşuna bu kadar hormonu almamın ne anlamı var dedim...... 1 bizimle ilği değil 2 zaten yumurtalrınız boş çıkıyorsa tüp de denemeyin dediiii

aynı ben :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
topragımmmmm paylaşımlarına bayıldım hepside çok güzellllll :38::38::38::38::38::38::38::38:

canımm bıraz daha beleyın esının değerlerı duzelsın bılıosun spermlerı duzeltmeden yaptırsan da boş tüp beebk
sende ıkı ay boyunca once soğan sonra ıncır kuuruyle besle yumıurtları:))))on hazılrık gusel olsunn
evet canım bende gaz alıorum işte bu sözleerdenn:)))))))

bende hamile kaldıktan sonra eşim dalga geçmeye başladı
ben bu çocuktan bişey anlamadım bi terlemedik bile diye:9:
şimdi girin halvete dilediğiniz kadar sonradan habire yasak korku zaten bi icraat olamıyo:69:

canım sen hamile misin kıyamam ben sana sakın yorulma çok bakma bilgisayara olmadı yanına kaktüs koy, kekik maydanoz adaçayı naneden uzak dur bir söyleee bin işit benden
halvet konusuna gelince malesef bizde sorun zaten o , biz halvet yapmadığımız için bebek olmuyor belki de. o yüzden hiç hevesimiz yok burda böyle şeyler konuşmak ne kadar etik bilmiyorum ama ne yazık ki öyle, bebeğim olsun da rahibe hayatına razıyım hiç dert değil.

göbüşünden öperim bebeğe iyi bak:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim tatlım bizde seni öpüyoruz
ben savaşı kazandım zorlu süreçlerden sonra
inşallah tüm isteyenler bir an önce bebişlerine kavuşur
allah gönlünüze göre versin :79:

inşallah canım rabbim çok büyük nasibimizde varsa elbet olacak :)))

ayyy şekerim benim misafir yatıya kaldı bugün sakarya'ya dönecekti onca yoldan gelmiş gitmeyede pek niyetli değil di gözümün içine bakıyor kal desin diye bende yarım ağız kal istersen bir gün daha dedim (demez olaydım) tamam dedi hemen şuan o uyuyor yorgunmuş!!!! bende pc başında sinirimden çatlıyorum hayır hiçbir samimiyetim yok sadece üniv.arakdaşım tamam yıllar sonra geldi görüşelim dedi okey dedim ama bu kadarı fazla oldu ama yaaaa :47::47::47: çok gıcık oldum eşim çıldırdı off offf dedi kapattı telefonu yüzüme ay ben ne yapayım şimdi yaaaa mecburen katlanıyoruz

durum ortada soway misafir yine kaldı halvet yine yalan oldu gari perşembe nasipse :52::52::52::52::52:

ne güzel bir cümle bu çok hoşuma gitti..

teşekkür ederim janines saolasın

aaa bende bana yazdın sanmıştım yaaaa :66::66::66::66::66:

janines'e katılıyorum yetercim al şu raporu bu ne salak bir düzen ya Allah aşkına yok işe aşılama felan tutmuyor yaş geçiyor sinir oluyorum bürokrasiye bir tek bizim ülkemize has bunlar ya millet almanyada çatır çatır yaptırıyor tüp bebek bizde hale bak "yeter" mutlaka al raporunu tatlım bizleri sömürüyorlar resmen dünyanın parasını cebe atıp böyyle süründürüyorlar Allah kahretmesin bak iyice sinirlendim tansiyonum çıktı resmen nefret ediyorum yaaa gerçekten.... bebebekleriyle evime gelip sizde de olsa bak oynarlardı buralarda diyenlerden, sokakata gördüğüm tatlı bebekleri sevmek için yanaklarını sıktığımda ters ters bakan annelerden, durumun farkında olmayıp sürekli baskı yapan çevremden, durumun farkında olup yinede destek yerine köstek olan kişilerden bıktımmmmm artıkkk yetercim mutlaka al raporunu en kısa zamanda da bebişini kucaklayacaksın inşallah.... Rabbim duysun sesimizi kucaklarımızı boş gözlerimizi yaşlı bırakmasın eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım başta bizlere sonra her isteyene...

bende aynene janines'e katılır gelir birde ben kızarım (dövemem kıyamaaaaammmm) inşallah bitanem halledersin bir an önce:34::34::34:

ahahaha evet yaaa teşekkür ederim canımcım ben hoooop diyemedim benim misafir yüzsüz çıktı kendini kendi davet ettirdi ve yine kendisi istediği gibi hareket ettiriyor benimde yüzüm yumuşak işte sonuç ortada :30::30::30: ay bende de var o temizlik manyaklığı ama senin kadar değil tatlım sorunumuz ortak çoook çalışmak gerek çookkk :52::52::52::52: hem ne demişler boş duranı Allah sevmezmiş yarın misafirimi yollayınca durmak yol halvete devam :64::64::64::64::64: ya tutarsa ya tutarsa ya tutarsa bebiş gelirrrseeee:46::46::46::71: hepinizi öp
yorum şekerler yarın görüşürüz Allah'a emanet olun :)))
ayy tatlım aslınddaa o yuzsuzse sende aptallığa yatacaksın
hiç teklıf bıle tmeyeceksın ama bız okadar arsız olamıoz haklısın:)))))))
neye benım mısafırlerımde gıttı benınımkıler sevdıkelrımdı gerçi de
ceydaaa bugunn yataklar yorganlarr yansınn:)))):69::69::69:
ceyda cım maşallah bu ne renkli güzel mesaj neşe dolusun nazar etmeyeyim:nazar: halvet olur tatlık üzülme yeter ki malzeme olsun arz talep olsun biraz da aşk oldu sana bebiş, ne güzel bak aşk çocuğu olacak hepinizinki ben ilk tüp bebek dediklerinde buna ağlamıştım biliyor mususn o zamanlar eşime aşık olduğumu sanıyordum da:3: bebek tüpten olacak aşktan değil diye salya sümük olmuştum maneviyata da temizliğe olduğu kadar önem veriyoruz maşşşallahh

sana da iyi geceler
janınescım bence sen de eşini hala sevıosun yoksa neden o adamdan coocuk yapmak ısteyesın ki
ama ona cok kızgınsın ve bu kızgınlığın duygularının önüne geçiyor
bende eşim elınden gelenı yapmadığı bana destek olmadığı zamanlarda
dıorum yaa merdaneyle dövesim gelıodu:))))))
kızgınlığında haklısın cunku bu hayat ıkı kısılıkse onun da elınden gelenı yapması lazım
bılkı ve emın ol oda kendını sucluodur ama yöneltme deriz biz buna
kendısı de herseyn farkında ama oyle değil gibi dvranıo
buda onun savunma mekanızması
butun ınsanköar farklı farklı davranır bı sorun karsnda
bazıları hayata küser cocouk bıle sevemz ıcın ıcın onlara kızar cunku neden benım olmadın dıye
benımd eolabılırdı dıye
bazıları tam tersi dah cok sevr eksıklığını onda tamamlamaya çalısır
sadee esıne daha az kızman acısından soyluorum tabıkı enb doğrusunu sen daha ıyı bılrısın ama
sen akıllı bı kadınsın bu sorun olmadan oncede eşin boylemıydı buyuk ıhtımal bu kadar değildi
bu da onun savunma mekanızması oyle dusun ve küsme eşine noolur
ona yardım et onun da hıseetıklerı kolay değil ki sevdığ kadın kendısı yuzunden
anne olamıor ve bu kadar acı cekıor..sana hıslerını yansıtmasada bu boyle oda uzuluo emın ol

Kızlar bugün başıma gelen olayları anlatmak istedim size çünkü hepimizin derdi bir benim küçük bir yiğenim var onu parka götürdüm ordaki kadınla konuşuyoduk oun çocuğu sandım meğerse yiğeniymiş annesi 20 gün önce ölmüş doğum yapmış 20 gün sonra vefat etmiş çok üzüldüm ardından başka bir kadın geldi oda bebeği doğmuş 2.5 aylıkken eşini kaybetmiş bunlara üzülürken birde otistik bir çocuk geldi parka sanki Allah bunların hepsini karşıma çıkardı çünkü ben bebek olmadığı için o kadar üzülüyorum bazen isyan ediyorum rabbim bana dediki bak neler oluyor zaten bizim şer sandığımızdada hayır vardır inanın bundan sonra bu kadar kendimi üzüp isyan etmiycem bana bugün yaşadıklarım ders oldu sizlerlede paylaşmak istedim.Umarım kimseyi üzmemişimdir hepinizi öptüm.
banucumm cok ıyı dusunmussun
aynen oylee herseyde bı hayır var
benım arkadsım kendısı ısteyerek 5 yıl korundu
farzeedelımkı oylee hemen olacal dıye kaıde yokki
bızımle paylaştığın ıcınde cok teekkurler canım.)))

nbr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ıyıdır esracımm mısafırler gıttı geldım ben de
amma kaynatmısınızı yaaa yaz yaz bıtmedı cevaplar:))))))

canım sen hamile misin kıyamam ben sana sakın yorulma çok bakma bilgisayara olmadı yanına kaktüs koy, kekik maydanoz adaçayı naneden uzak dur bir söyleee bin işit benden
halvet konusuna gelince malesef bizde sorun zaten o , biz halvet yapmadığımız için bebek olmuyor belki de. o yüzden hiç hevesimiz yok burda böyle şeyler konuşmak ne kadar etik bilmiyorum ama ne yazık ki öyle, bebeğim olsun da rahibe hayatına razıyım hiç dert değil.

göbüşünden öperim bebeğe iyi bak:nazar::nazar::nazar:
bak ben de senii dövücemm heee:))))))))))))):27:
yaramaz janyy:))
kızz adamı yağla balla dıorum bızımkı
fakır ama gururlu genç:)
yapmadığın kalmıo beebk ıcın esıne karsı eğılmeyede çekınme
sen bıraz yumusasan oda kıracaktır ınadını dıorum ben:))
Günaydın Canlar
Ay biraz önce sağlık ocağından aradılar gebelik kontrollerinize neden gelmiyorsunuz diye :14: :14: :14::14:
ayy kusum haber vermemısmıydınız onlara
bakanlık çöküo tepelerıne en cok oenmsedıkelrı aşı ve gebelık takıbı:))
maaşalrını dusuruolar hatta performans yıyolar:))))))
teşekkür ederim tatlım bizde seni öpüyoruz
ben savaşı kazandım zorlu süreçlerden sonra
inşallah tüm isteyenler bir an önce bebişlerine kavuşur
allah gönlünüze göre versin :79:

bellacım hoşgeldınn
ınasllah canım hayırlı ve huzurlu doğumlar dıelrım sana:)))))))

Umutcum aslında haber verdim ama mailimi almamışlar öyle dediler neysee üzülmek yok :)) Belli belli çok önemsiyorlar 3 ay oldu daha yeni arıyorlar :1: :1: :1:

Son düzenleme:
Umutcum aslında haber verdim ama mailimi almamışlar öyle dediler neysee üzülmek yok :)) Belli belli çok önemsiyorlar 3 ay oldu daha yeni arıyorlar :1: :1: :1:

aile hekımlığı yeni başladı yaa ıstanbulda tatlım
6 ay bakanlık mudahele etmıo
sonra tepelerıne bınıolar merak etme:)))
olsun tatlım yaa bı geeblık yasadın rahım gebelığı bılıo
gönul ısterdıkı kucağınada saglıcakla al ama
şükür ki ultrason dıye bısey var farkedılıo butun sorunlar
hergun ölürdün emin ol bebeğini doğursaydın
sen zaten yeterınce güçlüsün hallaetmişsinde ama arada
gelır o duygu bı içi yanar ınsanın işte ozaman bu deıklerımı hatırla diye yazayım dedim
şimdi önümğzdeki ay ki tedaviye odaklanalım biz olu rmu:))))))

bak ben de senii dövücemm heee:))))))))))))):27:
yaramaz janyy:))
kızz adamı yağla balla dıorum bızımkı
fakır ama gururlu genç:)
yapmadığın kalmıo beebk ıcın esıne karsı eğılmeyede çekınme
sen bıraz yumusasan oda kıracaktır ınadını dıorum ben:))

ayy kusum haber vermemısmıydınız onlara
bakanlık çöküo tepelerıne en cok oenmsedıkelrı aşı ve gebelık takıbı:))
maaşalrını dusuruolar hatta performans yıyolar:))))))

bellacım hoşgeldınn
ınasllah canım hayırlı ve huzurlu doğumlar dıelrım sana:)))))))

teşekkür ederim canımcım
sizlerinde güzel haberlerini alırız umarım

aile hekımlığı yeni başladı yaa ıstanbulda tatlım
6 ay bakanlık mudahele etmıo
sonra tepelerıne bınıolar merak etme:)))
olsun tatlım yaa bı geeblık yasadın rahım gebelığı bılıo
gönul ısterdıkı kucağınada saglıcakla al ama
şükür ki ultrason dıye bısey var farkedılıo butun sorunlar
hergun ölürdün emin ol bebeğini doğursaydın
sen zaten yeterınce güçlüsün hallaetmişsinde ama arada
gelır o duygu bı içi yanar ınsanın işte ozaman bu deıklerımı hatırla diye yazayım dedim
şimdi önümğzdeki ay ki tedaviye odaklanalım biz olu rmu:))))))

Canım benim çok sağol ben güçlüyümde arada yelkenler suya iniyor :))
Dün arkadaşın oğluna Zaradan gömlek ve tişört aldım ( ayıptır söylemesi çocuk 1 yaşında oldu daha yeni birşey aldım rezalet :) ) neyse o miniş miniş kıyafetler aman allahım 1,5 saat mağazanın içinde kaldım :))) bebek çalışmalarını hızlandırmak için bence gidin bir heves doğuyor ki insanın içine anlatamam :31: :31: :31:

bende erken kalktım tatlım da mısafırlerım gıttı ancak girdimm:))
ay kontrolun ne zaman ayseecım bu gıttığınde bi fıkır verırı cınsıyetle ılgılı
özellıle cıkıntı varsa daha erken göruıolar:)))
aaa öbür topiğe yazdım ya ben ctesi kontrolde popodan bir resim verdi benimki bakınca ben bir çıkıntı görüyorum :))) ama kordon da olabilirmiş... doktor da gördü de emin olamadı galiba 2 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi.. bence anladı kendini garantiye almak için daha söylemedi..

umutcum ne şanslı kocan var senin. söylediklerinde haklısın en iyisini neden ben bileyim elbette doğrusun ama ben biraz toleranssız olabilirim. daha doğrusu sabır çok gösteriyorum hep güleryüz hep şaka hep laylaylom sonra karşıdan göremeyince birden kestirip atıyorum bende sınırlar çok keskin umut. bir kere soğudum mu bitiyor elimde değil. ne yapsam onu affedemiyorum beni çok kırıyor. bizim aramızda ne aşk ne karı kocalık ne arkadaşlık hiçbirşey kalmadı. ilk zamanlarda böyleydi ama ben ite kaka yürütüyordum. yanlış seçim yapmış olmayı gururma yediremiyordum. bu saatten sonra ne o evlenebilir ne ben başkasıyla asla yapamam. zaten o boşanmak istemiyor tek istediği benim ondan uzak durmam tüp bebek filan istememem. herkes ayrı odalarda. biz uzatmaları oynuyoruz son dakika golü bebeklerim gelirse benim yaşamak için sebebim olacaklar. o da düzenli hayatına devam edecek. kimse mutsuzluğumuzu bilmeyecek. evcilik oynayacağız. sizi , seni kimseyi saçma evliliğimle üzmek istemem ama böyle
arkadaşlarım bana şaşırırlar hep eşim ne isterse ogün o pişer evde. ne renk isterse duvarlar ona boyanır. nereye isterse oraya tatile gidilir. o neyi beğenirse ben onu giyerim. eve bir toz bezi alınsa o seçer. arabayı o kullanır. çalışırkan maaşım onun hesabındadır nişanlıyken bile. kim bir köleden vazgeçer ki? taaa ki köle bir gün anne olmak istiyorum diyene kadar....
neden bunları yaptın dersen aşıktım ona evlenmeden önce, ölebilirdim bir tek cümlesiyle
ve aile olmak istedim benim yok kimsem. tek başımayım çok özendim onun ailesiyle kardeşleriyle olan ilişkilerine ben de istedim aralarına katılmayı. ve kendi bebeklerimizin olmasını ama hiçbiri olmadı benim kumdan kale çoooktaaan tuz buz oldu:50:

umut nolur benim için yorulma ben sizinle mutluyum burda, öyle yazıyorum eğleniyorum bildiklerimi herkese ezberletiyorum kırk kere, bazen bende ümit veriyorum
mesela senin başına da gelmiş talihsizlikler ve nasıl sağlamsın, çünkü yalnız değilsin ve dilerim hiç de olmazsın. ben hemen havlu atıyorum. bunda elbette yaşın çok etkisi var sanırım 35 yaş krizine çoktaan girdim. kendimi çok yaşlı hissediyorum. nasıl böyle vakit kaybettim anlayamıyorum. geçen biri diyor ki sen ne kadar çöktün bu ara eski güzelliğinden eser kalmadı, üzüldüm. sanırım etrafımdakiler de benim kadar realist, hatta patavatsızlar. şimdi de o kocadan bebek yapılmaz diyen arkadaşım aradı 5 dk önce. kahve içmeye çağırıyor pastaneye kahve yasak yumurtlamaya engel diyorum aklım hep bebeğimde hep bebeğimde

umutcum ne şanslı kocan var senin. söylediklerinde haklısın en iyisini neden ben bileyim elbette doğrusun ama ben biraz toleranssız olabilirim. daha doğrusu sabır çok gösteriyorum hep güleryüz hep şaka hep laylaylom sonra karşıdan göremeyince birden kestirip atıyorum bende sınırlar çok keskin umut. bir kere soğudum mu bitiyor elimde değil. ne yapsam onu affedemiyorum beni çok kırıyor. bizim aramızda ne aşk ne karı kocalık ne arkadaşlık hiçbirşey kalmadı. ilk zamanlarda böyleydi ama ben ite kaka yürütüyordum. yanlış seçim yapmış olmayı gururma yediremiyordum. bu saatten sonra ne o evlenebilir ne ben başkasıyla asla yapamam. zaten o boşanmak istemiyor tek istediği benim ondan uzak durmam tüp bebek filan istememem. herkes ayrı odalarda. biz uzatmaları oynuyoruz son dakika golü bebeklerim gelirse benim yaşamak için sebebim olacaklar. o da düzenli hayatına devam edecek. kimse mutsuzluğumuzu bilmeyecek. evcilik oynayacağız. sizi , seni kimseyi saçma evliliğimle üzmek istemem ama böyle
arkadaşlarım bana şaşırırlar hep eşim ne isterse ogün o pişer evde. ne renk isterse duvarlar ona boyanır. nereye isterse oraya tatile gidilir. o neyi beğenirse ben onu giyerim. eve bir toz bezi alınsa o seçer. arabayı o kullanır. çalışırkan maaşım onun hesabındadır nişanlıyken bile. kim bir köleden vazgeçer ki? taaa ki köle bir gün anne olmak istiyorum diyene kadar....
neden bunları yaptın dersen aşıktım ona evlenmeden önce, ölebilirdim bir tek cümlesiyle
ve aile olmak istedim benim yok kimsem. tek başımayım çok özendim onun ailesiyle kardeşleriyle olan ilişkilerine ben de istedim aralarına katılmayı. ve kendi bebeklerimizin olmasını ama hiçbiri olmadı benim kumdan kale çoooktaaan tuz buz oldu:50:

umut nolur benim için yorulma ben sizinle mutluyum burda, öyle yazıyorum eğleniyorum bildiklerimi herkese ezberletiyorum kırk kere, bazen bende ümit veriyorum
mesela senin başına da gelmiş talihsizlikler ve nasıl sağlamsın, çünkü yalnız değilsin ve dilerim hiç de olmazsın. ben hemen havlu atıyorum. bunda elbette yaşın çok etkisi var sanırım 35 yaş krizine çoktaan girdim. kendimi çok yaşlı hissediyorum. nasıl böyle vakit kaybettim anlayamıyorum. geçen biri diyor ki sen ne kadar çöktün bu ara eski güzelliğinden eser kalmadı, üzüldüm. sanırım etrafımdakiler de benim kadar realist, hatta patavatsızlar. şimdi de o kocadan bebek yapılmaz diyen arkadaşım aradı 5 dk önce. kahve içmeye çağırıyor pastaneye kahve yasak yumurtlamaya engel diyorum aklım hep bebeğimde hep bebeğimde

oyy kuzumm benım yaa
janinescim dıorumya sana ben senınle burda 3-5 kurduğum cümleyle doyamıorum
yanımda olmalısın kahve içmeliyiz mimiklerini görmeliyim
ilk olarak sana okadar teşekkür ederim kii
sundan: pek az kimse kendi özelini böyle güsel anlatır
cunku kımse bısın ıstemz mutluymus esi cok dusunsecelıymıs onu ceok severmiş
masalını kendısıne anlatıp kandırdığı ıcın anlatıp bunu bozmak istemz..
bende söylerim hep eşime kızgınlarımı yazarım burdan..sevıncım mutluluğum gerçekse
huznum acımda gercek neden yazmayım tabiki ayrıntılar bende gizlidir..
gitme sakın dıye bu msj yolluorum devam ediorum:))

janınescim elbette ki hayatta hiçkimse sunu dıyemz
ben tam da hayal ettiğim hayatı yasıorum tam da ıstediğim adamla evlılığım ve ondan %100 memnunum
sen acıkgonullukle bazı hıslerını yasadıkalrını paylastın sımdı benzer sorunları yasayan hepımız
yalnız değiliz dedi,herkes yasıo bu sıkıntıları dedi..bazıları gibi benım esım ne versem yer içer
ayy ben ona ölürüm sizin eşlerınız nasıl boylee boyle adam adam değildir derler ,hatta diğer bı topkte
bı arkadasa bununla ılgılı uyardığım ve o hamıle alınganlıgığla cok buyuttuğu ıcın bıde
ustune özürler dilemek zorunda kaldım yaa neyse ben allah rızasının pesındeyım o egosunu yukseltsın umrum değil
benımde cok bunaldığın anlar ooldu özellıkle esım 2 kez ameliyat olacağını duyduğunda ve olduğunda
hiç abartmıorum bır ay boyunca sureklı ağladımm okadar streslıydı o kadar mutsuzdukı sureklı uzuodu benı
ben onun o hallerıne alıksık değilim hiç ve dedım ıcımden yok olmuyor ben ebebksızlıkle değil
esimin stresıyle basedemıorum bıtsın dedım eşime cunku ben sağlığımdan olucam her gun stres ağla
ben allahımdan razıyım bu ımtıhanı bana verdiği için ama
eşim bu kadar tepki verınce artık hersey zor gelmeye başlıo
ılk denemememızde iğnemı yapardı bıde zaten tutmıcak nıye yapıoz kı derdi
bana destek olacağı yerde..halbukı bne onla mutluydum
ben onu sevıodum ben onunla bebeğim olsun dıye değil ona asık olduğum ıcın evlenmiştim
ben onun yuzunden cakıomusum bu acıları,sımdı dayanaıomusum ama yılar sonra
belkı oyle davranmayacakmısım ya hiç olmazsaymıs:)))))
yanı okadar korkuodukı benı kaybetmekten,hanı ayı yavrusunu sevrken öldürürmüş ya bazen
eşimde beni sevgiiyle öldürüodu
sonraa bitsin diyince ben benı ne kadar yıprattığını anladıı
boyle davranmakla benı tukettığının farkına vardı
çok şükürler olsun diuorum şimdi iyi bende onun ıcın ıyıyım
o bana stres etmedığı sürece ben razıyım bu sorunla savasmaya

Back
X