tünaaaayyydınnnn ohh ohhh yandan aşşadan yukardan misafirim gitti kızllllarrrr giderken biraz daha kalmayı çok istediğini çok güzel vakit geçirdiğini ve eğlendiğini söyledi bende başka sefere inşallah dedim :)))) ama ne yalan söyleyeyim bunalttı beni ama neyseki o memnun ben memnun çok şükür yüzü gülen bir şekilde ayrıldı ::))))
kuzucum üzülme sakın stres yapma elbet bir gün kocaman göbüşlerimizle birde aşındıracağız sağlık ocaklarını buna inan rahat ol ....
AMMMMMİİİİİNNNN sende sağlıkla ala kucağına bebişini inşalllah
seni çok iyi anlıyorum canım bir dönem senin bu yaşadıklarının bir benzeri bizim aramızda da oldu bende çok sert olabiliyorum aşırı gururlu bir yapım var en ufak söze kırılıp alınıp küsebiliyorum ikimizde çok baskın karakterliyiz eşimle çokta inatçıyız ona kıyafet alırken bile müdahale ederdim oda bana ederdi en ufak bir bez bile alsak o bu derdi ben diğeri sonuçta ikisinide alırdık taaki 2 yıl önce boşanmanın eşiğine gelen kadar oturduk günlerce sabahlara kadar konuştuk ben sinirlendiğimde "o" odayı terketti "o" sinirlendiğinde ben vurup kapıyı çıktım ama sonuçta bir çözüme vardık ve anladık ki biz birbirimizi seviyoruz ve düşman değiliz safımız aynı amacımız bir bundan sonra böyle hareket edelim dedik ve inanılması zor bir şekilde yoluna gitmeye başladı herşey çocuk istemeyen ben çocuk ister oldum eşim hep isterdi bebek ama ben açık açık" sen baba olmaya layık değilsin" dedim bir gün bu sözü etmemiş olmayı çok isterdim ama geri dönüşü olmadı malesef şimdi oda bende çoook istiyoruz bir bebek ama işte nasip.....sende sıkma canını otur konuş paylaş derdini öğren sende derdini anlat eminim çözeceksin sende gerçi üzerime vazife değil belki ama benimki naçizhane bir öneri tatlım herşey gönlüne göre olsun....
bende çok yaşlı hissediyorum kendimi bazen dünki çocuklar bebek sahibi oldu ben olamadım geç kaldım diye düşünüyorum hep ne oldu da böyle oldu bilmiyorum ne zaman geçti bu kadar yıl ben ne zaman bu yaşa geldim bilmiyorum beni tanıyan bilenler hep aynı ceydasın diyor ama yüzüm gülsede içim çook buruk çok ağlak çok hüzünlü Rabbim hepimizin bebeklerini bir an önce yollasın kucaklarımıza inşallaaaaahhh
bende aynen senin gibi düşünüyorum bana stres etmediğin sürece razıyım eşimle ölüme bile yeterki inansın bana destek olsun arkamda olsun onun sıcaklığını desteğini bileyim :)))))
ahh keşke hepimiz bir araya gelsek sizede öyle oluyormu bilmiyorum ama okudukça rahatlıyor yazdıkça hafifliyorum tüm yazanları kardeş gibi görüyorum sırdaş gibi görüyorum yıllarca sanki hep yanımda gibi iyiki bu topigi açtın umut hepimize umur verdin :)))) içimde ne çok şeyler biriktirmişim meyerse farkında olmadan derinlere gömdüğüm okudukça benzer şeyler ortaya çıkan içimde ne ümitler biriktirmişim diyorum yazdıkça ortaya çıkan.... iyiki varsınız hepiniz İyiki varsın umut iyiki varsın kadınlar klubü