• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kuzum bal polen karışımı aldım birde deha almıştım eşim rahatsılanmadan 15 gün kulanmıştım ama sonra bıraktım artık onalara başlayacağım kürde yapacağımmm:66::66::66::66::66::66::66:
sonraaaaaaaaaaaaaaaaa gelsin bebeiş gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 5 ,7 ,9 doğuracağımmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

doğur kusum valla
yap canım benım bılemzesın hangı vesıle olacak
bıde esının moralını de kendı moralınıde yuksek tut haberleri ızlme
ask tazeleyın ayol:)):69::69:

doğur kusum valla
yap canım benım bılemzesın hangı vesıle olacak
bıde esının moralını de kendı moralınıde yuksek tut haberleri ızlme
ask tazeleyın ayol:)):69::69:

sağol kuzum
aslında ben haber izlemiyorumda eşimin izledğim proğramda alt yazı geçti
yoksa tv aram yok

nazemır hoşgeldın başladınmı soğan kürüne
bak ben naapmıstım bı ay tedavıden kalmam kistim vardı
soğan kürü yaptum burnumu kapayım ıcıodum burnumu acmadanda cıkolata yıyıp oyle acıodum
hıç koku tad duymuodum:))))))

sağol kuzum
aslında ben haber izlemiyorumda eşimin izledğim proğramda alt yazı geçti
yoksa tv aram yok

ayy ben napıorumm bılıomusun moralımı yuksek tuttayım dıye
faceden sevdiğinm vıdeoları ındırdım
obları ızlıyorum
janınesın dediği gibi bılınçaltımız çok aptal yaa ne desek ne yapsak ınanıo
sen gergın bıle olsan mutsuz bıle olsan gulunce kendını
mutlu sanıo:))
onun ıcın gune başlarken sık sık gulumsemek bugun cok ıyıyım
sukur allhım nefes laıorum elım ayagım tutuo dıyıp gaz vermek gerekıo:))

nazemır hoşgeldın başladınmı soğan kürüne
bak ben naapmıstım bı ay tedavıden kalmam kistim vardı
soğan kürü yaptum burnumu kapayım ıcıodum burnumu acmadanda cıkolata yıyıp oyle acıodum
hıç koku tad duymuodum:))))))

hoşbulduk canım biraz geçmişi okuyayım dedim maşallah...yok daha başlamadım hastalığımın biri bitmeden biri başlıyor dün akşamdan beride boğazım ağrıyor iltihaplanmış bende ada çayı+ limon+bal yaptım biraz rahatlattı ama adetime yakın ada çayınıda çekinerek içtim ama antibiyotikde alamıyorum böyle zamalarada ya bebek varsa diye işte umut dünyası

hoşbulduk canım biraz geçmişi okuyayım dedim maşallah...yok daha başlamadım hastalığımın biri bitmeden biri başlıyor dün akşamdan beride boğazım ağrıyor iltihaplanmış bende ada çayı+ limon+bal yaptım biraz rahatlattı ama adetime yakın ada çayınıda çekinerek içtim ama antibiyotikde alamıyorum böyle zamalarada ya bebek varsa diye işte umut dünyası

geçmiş olsun canımm bol sıvı al rahatlatır
yazın hep sıcaktan klımadan hasta oluyoruz
tabıkı olabılır canım neden olmasınn
sorma tatlım cenemız dustu bugun:)))))))))

geçmiş olsun canımm bol sıvı al rahatlatır
yazın hep sıcaktan klımadan hasta oluyoruz
tabıkı olabılır canım neden olmasınn
sorma tatlım cenemız dustu bugun:)))))))))

bol su içiyorum canım sağolasın... yok canım bizim evde klima yok doğal klima camlar kapılar açık ben birde temizlik yapıyorum diye terledim cerayanda kaldım eşimde nekadar nazlısın bir aşağısı bir yukarısı iltihaplanıyor diyor bende sürekli hasta oluyorum diye beni atacakmısın diyorum

nazemircim merhaba
soğan kürü neden yapacaksın kist mi var geçmiş olsun doğum kontrol hapı vermedi mi doktor

umut kızlar bu gece kayıplar, yarında ben yokum karışmam. ceyda halvete kapandı zaten

komedi filmleri de iyi geliyor morale biraz spor da tabi
bir de sakinleşmek için hani ben sinirliyim ya Aşk okuyorum elif şafak o da dingin bir hal veriyor insana başka bir alem ya anlattığı

ben sana birşey sorucam doğum kontrol hapımı her sabah 11 de alıyorum bitmesine 4 gün var acaba yarın oruç tutsam da bu hapı akşam 8.30 da içsem ne olur korkuyorum da kist erimez merimez bir ay daha uğraş

nazemircim merhaba
soğan kürü neden yapacaksın kist mi var geçmiş olsun doğum kontrol hapı vermedi mi doktor

kist varmı bilmiyorum ocakda tedaviye başladığımda kist olmuştu d.k.h içtim daha sonrada dra devam edemedim ama çocuk olmasını kolaylaştırdığı için umut bizim olsun önermişti sağolsun ama önce bir dra görüneyim diyorum kistmi var prolaktinim ne durumda fsh yüksekti onlara bir baktırayımda ona göre bakacam hayıt kullanmak istiyorum birde fsh için.....canım ben az komşuya çıkıyorum çağırmıştı beni 1 saate gelirim

kist varmı bilmiyorum ocakda tedaviye başladığımda kist olmuştu d.k.h içtim daha sonrada dra devam edemedim ama çocuk olmasını kolaylaştırdığı için umut bizim olsun önermişti sağolsun ama önce bir dra görüneyim diyorum kistmi var prolaktinim ne durumda fsh yüksekti onlara bir baktırayımda ona göre bakacam hayıt kullanmak istiyorum birde fsh için.....canım ben az komşuya çıkıyorum çağırmıştı beni 1 saate gelirim

tamam canım geçmiş olsun bence de doktora görün soğan kürü hem kist önler hem rahmi de kalınlaştırıyormuş. fsh önemli 9 dan az olsun inşallah,, görüşürüz

umut kızlar bu gece kayıplar, yarında ben yokum karışmam. ceyda halvete kapandı zaten

komedi filmleri de iyi geliyor morale biraz spor da tabi
bir de sakinleşmek için hani ben sinirliyim ya Aşk okuyorum elif şafak o da dingin bir hal veriyor insana başka bir alem ya anlattığı

ben sana birşey sorucam doğum kontrol hapımı her sabah 11 de alıyorum bitmesine 4 gün var acaba yarın oruç tutsam da bu hapı akşam 8.30 da içsem ne olur korkuyorum da kist erimez merimez bir ay daha uğraş

kusum sorma kıslar bugun yok bende facedeyım arada bakıorum buraya:)))))
yarından sonra bızde tatıle gıdıoz otelden giriomusum haldır haldır yazıomusum:)))))))
gelemzsem merak etmeyın
bıde sakınlesmek ıcın bı kıtap varmıs ......iletişim bilgemmm yazmıstıı ama unuttum
bayağı sakınleitım cok kızıodum eşime demişti
bısey olmaz canım 1 gun unutsan da hatırladığın an alıosun diğer gun yıne aynı zamanda yanı 11 de devam edıosun:)))))

Ben geldiiiim ewe gelir gelmez kafayı vurdum uyudum sonra kalktım ütü yaptım şimdii çayımı aldım neler yazmışsınız okuyorum :68:
Umtcum tatile nereye gidiyorsunuz :46:

görüşemezsek önce hayırlı kandiller, sonra iyi tatiller diliyorum sana umutcum ama otelde bırak allahaşkına internet aramayı keyfine bak dönünce okursun bakarsın. tatilin tadını çıkar , uzun zaman oldu ben tatil yapmayalı pek imreniyorum o yüzden eğlen dinlen görüşürüz inşallah

beni de arkadaşım kahve diye çağırdı alışveriş yaptı çok yoruldum iyi gecelerrrrr

Ben geldiiiim ewe gelir gelmez kafayı vurdum uyudum sonra kalktım ütü yaptım şimdii çayımı aldım neler yazmışsınız okuyorum :68:
Umtcum tatile nereye gidiyorsunuz :46:

ohhh canım oku oku bıtmez cok konustuk bugun:))))))
antalya akdenızedn vazgecemıoz biz
sen bodruma gıtmıssın sanırım bodruma arkaadslarla gıtmıstım unıden mezun olduğumda
gecesi sahaneydi denızını bılmıorum ama
milas yada akören olabılır orda denıze girdikk denızı muhtesemdı cok duru tertemızdı

görüşemezsek önce hayırlı kandiller, sonra iyi tatiller diliyorum sana umutcum ama otelde bırak allahaşkına internet aramayı keyfine bak dönünce okursun bakarsın. tatilin tadını çıkar , uzun zaman oldu ben tatil yapmayalı pek imreniyorum o yüzden eğlen dinlen görüşürüz inşallah

beni de arkadaşım kahve diye çağırdı alışveriş yaptı çok yoruldum iyi gecelerrrrr

canımm benım sanada hayırlı kandıller
bızde gecen yıl gıdemdık tayın ve ev tasıma yuzunden
ıkı yıldır gun sayıoz bıttı sukur canımm ayy bı tatıl kusu gelse pıyangodan ne var
janınes teyzesi:)))))
ohh sen yapmayınca alışverıs zevklı olmuo ama demi:))
ıyı geceler tatlımmm:))))))))ozlıcem ama sızle sohbeti

ohhh canım oku oku bıtmez cok konustuk bugun:))))))
antalya akdenızedn vazgecemıoz biz
sen bodruma gıtmıssın sanırım bodruma arkaadslarla gıtmıstım unıden mezun olduğumda
gecesi sahaneydi denızını bılmıorum ama
milas yada akören olabılır orda denıze girdikk denızı muhtesemdı cok duru tertemızdı

Bitirdim bitirdim :)) ben yazmasamda iş yerinden takip ediyorum sizleri :))
Geçen sene bizde Antalyadaydık denizi çok tuzlu =( hiç girememiştim hep havuzdaydım :p
Bodrumun denizi harikaaaydııı .))
Of aslında neresi olursa olsun tatil güzel kafa dinlemek , herşeyden uzak olmak ... ben telefonumu kapatırım kitabımı alırım 1 hafta kafa dinlerim .Bu sene yaşadıklarımızdan dolayı benim ihtiyacım vardı doktorumda mutlaka tatile gitmelisiniz dedi ve çok iyi oldu kötü olan tarafıı önümüzdeki 3 ay boyunca ödenmesi gereken tatil taksitleri:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
Back
X