- Konu Sahibi umutbizimolsun
Yeterim bu kontrolde bitti çok şükür geçmiş olsun umarım bundan sonrasında herşey çok güzel olur vee ikizler , üçüzler gelir cnm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirdim bitirdim :)) ben yazmasamda iş yerinden takip ediyorum sizleri :))
Geçen sene bizde Antalyadaydık denizi çok tuzlu =( hiç girememiştim hep havuzdaydım
Bodrumun denizi harikaaaydııı .))
Of aslında neresi olursa olsun tatil güzel kafa dinlemek herşeyden uzak olmak ben telefonumu kapatırım kitabımı alırım 1 hafta kafa dinlerim bu sene yaşadıklarımızdan dolayı benim ihtiyacım vardı doktorumda mutlaka tatile gitmelisiniz dedi ve çok iyi oldu kötü olan tarafıı önümüzdeki 3 ay boyunca ödenmesi gereken tatil taksitleri![]()
oyle canım butun yıl boyu çalış
ancak bı 10 gun tatıl yap onu da aylara böl öde
kuzey ulkeleri yasıo valla isveç norveç refah duzeyı zırvede
bızım maaşlar sanırım çöpçulerden daha azdır
benım abım yurtdısında yazıo toplam uc saat calısıo gunde benım kaç katım maaş alıo
abımın eşi tam 1 yıl doğum ıznı kullandı maaşını alarak
yanıı bızım ulkemızde yasam kalıtesı cok dusuk
buna sukur napalımm bızde ıyıce pollaynna olduk bu arada haa
elımızden ekmeğimizi alsalar basımıza vurup,alsın canı sağolsun dıcez artık:))))
Umutcum isminde çok işi var e-mail adresinden arattırıyım yazar mısın ?![]()
10 dakıkayı beklırum canım yazıcam:))))
10 dk bekleme olayıda çok saçma buna çözüm bulmaları lazım![]()
Kandılınız mubarek olsun![]()
allah bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin inşallahhh
günaydınlar hayırlı cumlar hayırlı kandiller rabbim hepimizn dualrını dileklerini kabul etsinnn gönülerimizden geçeni nasip etsin inşşş
kızlar herkese hayırlı kandiller, birbirimize dualarımı eksik etmeyelim lütfen....![]()
Günaydın canlar ;
Hepimizin Kandili mübarek , dualarımız kabul olsun ?
kıslaarr valiz hazırlıorumm yardıma gelinn ya:)
bıde kuaförle randevum var bıkınıye hazırlıkk çok tırsıyorummm:))yine çok acıyacak
doktoruma sordum lazer epılasyonu coocuk olmadan önermedi
ama her ay aynıı acıı nereye kadar yaaa:))))))))))))
kıslaarr valiz hazırlıorumm yardıma gelinn ya:)
bıde kuaförle randevum var bıkınıye hazırlıkk çok tırsıyorummm:))yine çok acıyacak
Allah rahmet eylesin hepsinin ailesine sabırlar versin çok üzüldüm bende....yok be kuzum çok güzel sohbet etmişsiniz
kızlarrr 13 asker şehit olmuş diyarbakırda çok üzüldüm yaaaaa
canım benim kimseyi kırmak istemiyorum onun için haddim değil demeyi uygun gördüm ama sen öyle diyorsan bundan sonra çekinmeden senin için düşündüklerimi hissettiklerimi dile getiririm sende aynen benim için dile getir bende burada tenkit te alsam zoruma gitmez çünki hepimizin amacı aynı duyguları aynı bende hepinizi arkadaş sırdaş görüyorum canımsınnnnn :))) bu arada halvet yine olmadı eşimin başına güneç geçmiş adam duş alıp hemen yattı bende ellemedim malum bugünde kandil olmaz kısmet cumartesiye düzzz duvarrr nerdesinnn :))))) hahahahahahahceyda gelince okursun tabi bu saatte misafiri yollamış olmanın verdiği heyecanla halvete girmediysen
naçizane önerilerim haddim değil dediklerin için aşkolsun estağfurullah diyorum eğer sizden iyi yada kötü yorum alamayacaksam neye yarar deli gibi yazıp durmam, burayı ne hakla meşgul ediyorum o halde. sizi arkadaş biliyorum ve her söylediğinize her fikrinize çok önem veriyorum
hepiniz çok değerlisiniz
canımcımmm gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah herşeyin hayırlısı olsun çok güzle gelişmeler bunlar inşaaaalllah kucağın bebeklerle dolacak :)))canımmmm sabah erkenden gittik dr ilaçlrı düzenledi yeni ilaçlar için rapor hazırladı ve eşime yeni bir ilaç başladı
bende adanada indirm tarsusa dönmeden buraya bir bakayım ilaca diye ama malesef yokmuş çıkmıyormuş o ilaç sonra geri gittim has dr buldum tekrar ilaç yazdırdım raporu düzenledi tarsusa döndüğümde saat 4 dü eski raporun iptal edilmesi gerkiyordu gardan diretek devlet has gittim onu iptal etirdimmm
eve geldiğimde yüreyen bir ölüydüm ama şimdi toparladım
dr genel durumun iyi olduğunu hormonlarıda topralayacağız dedi inşşş bakalımmm
Kandılınız mubarek olsun![]()
allah bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin inşallahhh
günaydınlar hayırlı cumlar hayırlı kandiller rabbim hepimizn dualrını dileklerini kabul etsinnn gönülerimizden geçeni nasip etsin inşşş
kızlar herkese hayırlı kandiller, birbirimize dualarımı eksik etmeyelim lütfen....![]()
hepinize günaydııınnn önce şimdide tünaydııınnn ben kaç günün yorgunluğu ile ölü gibi uyumuşum gözümü açtığımda 12 olmuştu bile saat yuuhhhh dedim kendime ama vucut ne yapsın önce bahar temziliği sonra misafir birde üzerine hasta kocaya ilgi alaka derken pes düştümGünaydın canlar ;
Hepimizin Kandili mübarek , dualarımız kabul olsun ?
ohh umutcuumm sefan olsun gez canım kolay gelsin lazer epilasyon çocuk olmadan banada önermedi gidiyordum sean olmuştu bayada faydasını görmüştüm ama doktorum hayır bırak dedi bende bıraktım mecburen ama bir doğurayım kökünü kazıtacağım o pis kılların bıktım bende :)))kıslaarr valiz hazırlıorumm yardıma gelinn ya:)
sadece gebelik için değil canım ışın almanı istemiyor doktorlar neden bilmiyorum ama öyle .... ama lazerde çok güzel yaaa kaymak gibi oluyor ohh mis gibi epilasyon kadar da acımıyor çok rahat birşey işmkanı olan yaptırsın bence hiç düşünmeden seanta bile %50 gitmişti benim çok rahatlık çoookcanımmm, gebelik yoksa epilasyonun zararı yok, sadece gebelik varsa çok zararlı, ben hep gidiyorum lazere ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim... bende tatile gitmek istiyorum ama ne yazıkki izinlerimi hep tüp bebek için kullanacağım(
![]()
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnAllah rahmet eylesin hepsinin ailesine sabırlar versin çok üzüldüm bende....
canım benim kimseyi kırmak istemiyorum onun için haddim değil demeyi uygun gördüm ama sen öyle diyorsan bundan sonra çekinmeden senin için düşündüklerimi hissettiklerimi dile getiririm sende aynen benim için dile getir bende burada tenkit te alsam zoruma gitmez çünki hepimizin amacı aynı duyguları aynı bende hepinizi arkadaş sırdaş görüyorum canımsınnnnn :))) bu arada halvet yine olmadı eşimin başına güneç geçmiş adam duş alıp hemen yattı bende ellemedim malum bugünde kandil olmaz kısmet cumartesiye düzzz duvarrr nerdesinnn :))))) hahahahahahah
canımcımmm gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah herşeyin hayırlısı olsun çok güzle gelişmeler bunlar inşaaaalllah kucağın bebeklerle dolacak :)))
hepinize günaydııınnn önce şimdide tünaydııınnn ben kaç günün yorgunluğu ile ölü gibi uyumuşum gözümü açtığımda 12 olmuştu bile saat yuuhhhh dedim kendime ama vucut ne yapsın önce bahar temziliği sonra misafir birde üzerine hasta kocaya ilgi alaka derken pes düştümHEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GEÇMEYEN TÜM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN YÜZLERİİMİZİ GÜLDÜRSÜN... KALPLERİMİZE İMAN, EVİMİZE HUZUR VE GEÇİM DİRLİĞİ , YUVALARIMIZA EVLAT NASİP ETSİN.... ALLAH'IM HASTA KULLARINA ŞİFA ,DERTLİ KULLARINA DEVA, BORÇLU KULLARININ BORÇLARINA EDA, EL AÇIP DUA EDEN BANA DA BİR FATİHA YOKMU DİYE BEKLEYEN SOYU TÜKENMİŞ MEZAR TAŞI KAYBOLMUŞ ÖLÜLERE RAHMET, BİZİLERİN AİLELERİNDEN ÖLENLERİN KABİRLERİNE NUR İHSAN ETSİN... HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLLAHH.... (duayı abatmadım inşallah dana çok yazacaktım ama uzun olur diye sildim içimden geldi sizde amin diyin kızlar
)
ohh umutcuumm sefan olsun gez canım kolay gelsin lazer epilasyon çocuk olmadan banada önermedi gidiyordum sean olmuştu bayada faydasını görmüştüm ama doktorum hayır bırak dedi bende bıraktım mecburen ama bir doğurayım kökünü kazıtacağım o pis kılların bıktım bende :)))
sadece gebelik için değil canım ışın almanı istemiyor doktorlar neden bilmiyorum ama öyle .... ama lazerde çok güzel yaaa kaymak gibi oluyor ohh mis gibi epilasyon kadar da acımıyor çok rahat birşey işmkanı olan yaptırsın bence hiç düşünmeden seanta bile %50 gitmişti benim çok rahatlık çoook![]()