- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
hayırlı cumalar hayırlı kandiller RABBİM bugünün hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısı ile versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
hayırlı cumalar hayırlı kandiller RABBİM bugünün hürmetine gönlümüzdekileri hayırlısı ile versin
kızlar günaydın. herkese.. bugün neşeler nasıl canım....
nazamir... ceydafatih...umutbizimulsun...ve diğer arkadaşlar...
Neşeler güzel cnm tedavi zamanımı bekliyorum daha var ama günlerin hemen geçmesi mutlu ediyor benii :)) Şuan hastayım normal deniyemiyoruz bitince çalışmalar tam gaz devam![]()
![]()
yılmak yok
![]()
bol bol dua ettim Allah kabul ederse canım dualarımda "tüp bebek tedavisi gören, bebek isteğiyle duyan tüm arkadaşlarımı kadınlar klübündeki dert ortaklarımın dileklerini sen ver yarabbim" dedim umarım hepimizin duaları kabul olur bu gecede dua edeceğim yasin okuyup Rabbşim çok büyük kavuşacağız inşallah :)))kızlar günaydın herkese, geceniz nasıl geçti, bol bol dua ettinizmi? ben hepiniz için ettim, allah kabul eder inşallah. kandilin gerçek zamanı bugünde olabilir, hani bir gün oynayabiliyorya, o yüzden riske atmayın hiç, bugünde ibadetimize devam edelim arkadaşlar, inşallah bebeklerimize kavuşucaz sonunda, hepinizi öpüyorummmmmmmmm![]()
günayyydıınnn yetercimgünaydın canlarrrr
günayyydddıııınn hilbaycım eşimin ısararlarıyla dışarı çıkmaya zorlanıyorum.... makyaj takımlarımı bile getirdi ayağıma kadar hadi hadi diyor hiç canım istemiyor insan içine çıkmayıkızlar günaydın. herkese.. bugün neşeler nasıl canım....
nazamir... ceydafatih...umutbizimulsun...ve diğer arkadaşlar...
Neşeler güzel cnm tedavi zamanımı bekliyorum daha var ama günlerin hemen geçmesi mutlu ediyor benii :)) Şuan hastayım normal deniyemiyoruz bitince çalışmalar tam gaz devam![]()
![]()
yılmak yok
![]()
Kızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..
Kızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..
offf kızlarr, regli oldum, doğal yolla tutmadı ne yazıkki, çok uğraştım gün kaçırmadım hiç ama olmadıneyse artık gelecek aya dondurulmuşlara başlamaya tam gaz devam edicem, üçüncü günü kan testi ve regli bitiminde tekrar bi rahim filmi istedi dr, onları hallettimmi sorun yoksa eğer yeniden başlicam tüpe, uğraş uğraş bakalım nereye kadar dayanıcam
![]()
bol bol dua ettim Allah kabul ederse canım dualarımda "tüp bebek tedavisi gören, bebek isteğiyle duyan tüm arkadaşlarımı kadınlar klübündeki dert ortaklarımın dileklerini sen ver yarabbim" dedim umarım hepimizin duaları kabul olur bu gecede dua edeceğim yasin okuyup Rabbşim çok büyük kavuşacağız inşallah :)))
günayyydıınnn yetercim
günayyydddıııınn hilbaycım eşimin ısararlarıyla dışarı çıkmaya zorlanıyorum.... makyaj takımlarımı bile getirdi ayağıma kadar hadi hadi diyor hiç canım istemiyor insan içine çıkmayı(( kıramıyorum eşimi mecbur çıkacağız
((
yılma tabiki tupbabycim![]()