Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

YA YENI OLDUGUM ICIN ZORLANIYORUM....BIRAZ GEC GELIYO MSJLAR KUSURA BAKMA...ZAMNLA ANLARIM ARTIK......
ILK DONEMLER KORUNDUK COK DIKKAT ETTIK.CUNKI DR UYARDI.OLABILIR DIYE.BENIMKILER PREMATURE DOGDUKLARI ICIN BAYA SIKINTI CEKTIKK...SONRA BIRAKTIM KORUNMAYI..NASIP ......AMA COK ZOR OYLE IKIZ UCUZ BUYUTMEK KOLAY DEGIL.:emir_bebek::emir_bebek:..GENELDE ANNELERIN PSIKOJILERI BOZULUYO:62:...COK UKUR BEN YALNIZ BAKMADIM YARDIMCILARIM VARDI O YUZDEN FAZLA SIKINTI CEKMEDIM

hoş geldin aramıza

hosbulduk arkadaslar:5:..ya alıntı yapamıyorum.alıntı yaparken kendı yazdıklarım cıkıyo..neyse zamanla alısıcam.:44::44:....bu arada tup baby nerde oturuyosun...dr ve gıttıgın merkez cok onemlı....bu denemende basarılar dılıyorum...
arkadaslar ıns.hepınızın hayırlı haberlerını alırım.:66::66::64:topıgı takıp etmeye calısıcam....:68::68::68:

Kızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..

canim ben bir ara ari sütü kürü yaptim. son 5-6 aydir da haftada birkaç kez bir saatlik tempolu yürüyüsler yapiyorum. bütün negatif enerjimi bu yürüyüslerde attigimi hissediyorum. bu grupta çok tecrübeli bayan var.
onlarin yaninda benim tavsiyelerim baya basit kalir ama ben de kendimce bunlari söyleyebiliyorum.

hosbulduk arkadaslar:5:..ya alıntı yapamıyorum.alıntı yaparken kendı yazdıklarım cıkıyo..neyse zamanla alısıcam.:44::44:....bu arada tup baby nerde oturuyosun...dr ve gıttıgın merkez cok onemlı....bu denemende basarılar dılıyorum...
arkadaslar ıns.hepınızın hayırlı haberlerını alırım.:66::66::64:topıgı takıp etmeye calısıcam....:68::68::68:

alışırsın bir kaç güne kadar

merhaba aranıza yenı katıldım..benım de tup bebek sayesınde ıkızlerım oldu su an 4.5 yaslarındalar...ALLAH nasıp ederse 3.u ıstıyorum dogal yolla....marankının sogan kuru var denemek lazım........HERKESE KOLAY GELSIN

hosgeldin canim...benim de bir kizim var. ama kizim oldugunda gençtim, 27 yasindaydim.
sonra pekçok problem yüzünden ikinci çocugu hiç düsünemedim (ama içimde hep ukte kaldi)
simdi tam problemlerimi çözdüm, çocuk istiyorum derken baktim yas olmus 37!

5aydir dogal yolla deniyoruz ama olmuyor. dogal yolla olsun diyorum simdilik. nasip kismet diyorum.
ins rabbim bizi de sevindirir.

ya kizlar malum çalismalar devam ediyor.... tatil mevsimi de basladi.
halvet günlerinde ve sonrasinda havuza denize girmek bebegin tutunmasi için sakincali olur mu acaba?
bilgisi olan, doktoruna danisan var mi?
olmaz ya bir de olursa yanlis bir hareketle mahvolmasin emeklerimiz!!!

offf kızlarr, regli oldum, doğal yolla tutmadı ne yazıkki, çok uğraştım gün kaçırmadım hiç ama olmadı:41: neyse artık gelecek aya dondurulmuşlara başlamaya tam gaz devam edicem, üçüncü günü kan testi ve regli bitiminde tekrar bi rahim filmi istedi dr, onları hallettimmi sorun yoksa eğer yeniden başlicam tüpe, uğraş uğraş bakalım nereye kadar dayanıcam:33::35:
İnşallah canım bu sefer olur napalım gücümüzün yettiği yere kadar deniycez....

canim ben bir ara ari sütü kürü yaptim. son 5-6 aydir da haftada birkaç kez bir saatlik tempolu yürüyüsler yapiyorum. bütün negatif enerjimi bu yürüyüslerde attigimi hissediyorum. bu grupta çok tecrübeli bayan var.
onlarin yaninda benim tavsiyelerim baya basit kalir ama ben de kendimce bunlari söyleyebiliyorum.

ya kizlar malum çalismalar devam ediyor.... tatil mevsimi de basladi.
halvet günlerinde ve sonrasinda havuza denize girmek bebegin tutunmasi için sakincali olur mu acaba?
bilgisi olan, doktoruna danisan var mi?
olmaz ya bir de olursa yanlis bir hareketle mahvolmasin emeklerimiz!!!

Canım sitres aatman güzel bişey ..
Yumurta sitresi sevmiyor zaten ...
Bnede sosyalleşmeye çalışıyorum , hafta içi çalıştığım için evden işe , işten eve ama hafta sonları mutlaka bişeyler yapmaya çalışıyorum ..
Denize , havuza girmende sakınca yok ama havuzun hijyenik olmasına dikkat et , klorlu havuza gir mesela , bu sadece bebek için değil kendimiz içinde iyi olur..
Kadın üreme organı erkeğin aksine , enfeksiyona çok müsait çünkü..

Cnm ben Nişantaşında oturuyorum Fulya Bahçeciye gidiyorum doktorumda Mustafa Bahçeci Pazartesi randevum var bakalım neler olacak :)) çok teşekkür ederim umarım hepimiz meleklerimize kavuşuruz bu mutuluğu artık hakettiğimize inanıyorum ...

sıkıntıların çoğu bende olduğu halde bende doğal yolla olsun diye bekleyenlerdenim bir kimyasal tüp bebek deneyimim var ve çok yıprattı bende yumurta rezervi azlığı var ve şüpheli tüpler 2 rahim filmi çektirdim birincide kapalı 2. de açık anlam veremedim ama bu filmlerin arasıda bi fitil kullandım sanırım o fitiller açtı burada pek doktr olmadığı için bi kadın verdi yani anlıcağınız alternatif tıp şimdide yakı yapıştırdı bilmiyorum sonu ne olacak eğer pozitif olursa beklerim kızlar

canlarımmm merhaba bız odamıza cıktık malumm halvet gunlerı:)))))))))))))
sonra wireless varmıs laptop da yanımızdaydıı
nabberrrler sızı cok özledımmm:)))))))))))))

Allah rahmet eylesin hepsinin ailesine sabırlar versin çok üzüldüm bende....

canım benim kimseyi kırmak istemiyorum onun için haddim değil demeyi uygun gördüm ama sen öyle diyorsan bundan sonra çekinmeden senin için düşündüklerimi hissettiklerimi dile getiririm sende aynen benim için dile getir bende burada tenkit te alsam zoruma gitmez çünki hepimizin amacı aynı duyguları aynı bende hepinizi arkadaş sırdaş görüyorum canımsınnnnn :))) bu arada halvet yine olmadı eşimin başına güneç geçmiş adam duş alıp hemen yattı bende ellemedim malum bugünde kandil olmaz kısmet cumartesiye düzzz duvarrr nerdesinnn :))))) hahahahahahah:52::52::52::52::52:

canımcımmm gözün aydın rabbim yüzünü güldürsün inşallah herşeyin hayırlısı olsun çok güzle gelişmeler bunlar inşaaaalllah kucağın bebeklerle dolacak :)))

hepinize günaydııınnn önce şimdide tünaydııınnn ben kaç günün yorgunluğu ile ölü gibi uyumuşum gözümü açtığımda 12 olmuştu bile saat yuuhhhh dedim kendime ama vucut ne yapsın önce bahar temziliği sonra misafir birde üzerine hasta kocaya ilgi alaka derken pes düştüm :37::37::60::60: HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK DUALARI KABUL OLSUN İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GEÇMEYEN TÜM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN YÜZLERİİMİZİ GÜLDÜRSÜN... KALPLERİMİZE İMAN, EVİMİZE HUZUR VE GEÇİM DİRLİĞİ , YUVALARIMIZA EVLAT NASİP ETSİN.... ALLAH'IM HASTA KULLARINA ŞİFA ,DERTLİ KULLARINA DEVA, BORÇLU KULLARININ BORÇLARINA EDA, EL AÇIP DUA EDEN BANA DA BİR FATİHA YOKMU DİYE BEKLEYEN SOYU TÜKENMİŞ MEZAR TAŞI KAYBOLMUŞ ÖLÜLERE RAHMET, BİZİLERİN AİLELERİNDEN ÖLENLERİN KABİRLERİNE NUR İHSAN ETSİN... HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLLAHH.... (duayı abatmadım inşallah dana çok yazacaktım ama uzun olur diye sildim içimden geldi sizde amin diyin kızlar:34:)

ohh umutcuumm sefan olsun gez canım kolay gelsin lazer epilasyon çocuk olmadan banada önermedi gidiyordum sean olmuştu bayada faydasını görmüştüm ama doktorum hayır bırak dedi bende bıraktım mecburen ama bir doğurayım kökünü kazıtacağım o pis kılların bıktım bende :)))

sadece gebelik için değil canım ışın almanı istemiyor doktorlar neden bilmiyorum ama öyle .... ama lazerde çok güzel yaaa kaymak gibi oluyor ohh mis gibi epilasyon kadar da acımıyor çok rahat birşey işmkanı olan yaptırsın bence hiç düşünmeden seanta bile %50 gitmişti benim çok rahatlık çoook:64::64:
ayy ceydaacım banada önermedii
valla her ayy cok acıo yaw:)))))))))
canımmm, gebelik yoksa epilasyonun zararı yok, sadece gebelik varsa çok zararlı, ben hep gidiyorum lazere ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim... bende tatile gitmek istiyorum ama ne yazıkki izinlerimi hep tüp bebek için kullanacağım :(( :34:
canımm valla benım dr önermedı
ben de rske atmıım dıorrm artık beebişimiz ıcın
yaptığımız fedakarlıklardan sadece biri canımm:)))))))))
kızlar ben epilasyonu çok önceden yaptırmıştım ama hamilelikte hepsi çıktı hemde katlanaarak :52:
göbeğim bile tüylendi yani boşa yaptırmış oldum doğumdan sonra tekrar başlıycam
bide ağda öncesi EMLA diye bir krem var acıyı azaltıyo tavsiye edilir
bellacım saol canımm ayy kullanamm mı
kullanıorum amlayı banamısın demıo yaa:)))))))))
Günaydın kızlar =))
umut şimdi tatilde ohhhhhh deniz,güneş,kumsall miiiiiiiiiissssssss ondan tatil kuşu bekliyoruz :1::1::1::1::1:
evettt canımmm vallaaa cok gusell
ama sızı unutmuorumm
hep dua edıorumm aklımdasınızz canımm
ay ınsallah çalışmalar tam gaz:))))))))))
kızlar günaydın. herkese.. bugün neşeler nasıl canım....

nazamir... ceydafatih...umutbizimulsun...ve diğer arkadaşlar...

mrb hılbaycımmm senden nbr:)))))))))

Kızlar hani başlık tüp bebeğe ara verip doğal yolla deyenler ya , peki neler yapıyorsunuz mesela doğal yolla olması için ..
Kullandığınız kürler , ilaç vs ..
Bende tüp denedim bebeğimi kaybettim şimdi doğal uğraşıyorum , eşim 6 aydır tedavi görüyor ve bu ay tedavisi bitiyor inş..
Artık doağl yolla gelmesini bekliyorum minişimin..
Belki ben yazdıklarınızı kaçırmışımdır ama dediğim gibi neler yaptığımızı payşalırsak güzel olur..
bilgemcim hoşgeldinn
bıreysel yaptıklarımızın dısında bırbırımıze bol bol
gaz verıoruz morallrı yuksek tutuyoruz
dertleşıoruz:))))
merhaba aranıza yenı katıldım..benım de tup bebek sayesınde ıkızlerım oldu su an 4.5 yaslarındalar...ALLAH nasıp ederse 3.u ıstıyorum dogal yolla....marankının sogan kuru var denemek lazım........HERKESE KOLAY GELSIN
hosgeldın hatfark
nee guzell ıkızlerınvar demek:)
allah bagsılasın..3.için de bol şans:))))))))

canım sağlık olsun biliyorsun bizim sıpalar nazlılar biraz ama ALLAHIN İZNİ İLE GECEKLER :49::49::49::49::49::49:

yeterrrrımm nrb kusummm

canlarımmm merhaba bız odamıza cıktık malumm halvet gunlerı:)))))))))))))
sonra wireless varmıs laptop da yanımızdaydıı
nabberrrler sızı cok özledımmm:)))))))))))))
İyi tatiller canım...
kızlar tahlil sonuçlarıma göre tsh yüksek anti tpo yüksek paratroid yüksek demir düşük ben bu sonuçlarla eylülde nasıl tüp yapıcam bende belki olur bu arada diye ümitleniyodum böyle nasıl olsun bu bebek of canım sıkıldı yaş oldu 35 31 temmuz doğum günüm bir yaşta daha büyüdüm ellerim hala boş ay vanım çok sıkıldı benim ya....

Günaydın yetercimm :)
Umutcum sen topikte takılma döndüğüne bol vakit geçiriz :)) Bence her dakikayı değerlendir :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: İyi tatiller cnm

bendende herkese günaydın kızlar:16:, yarın adetimin içincü günü ve kontrol için ultrasona giricem, 2 gün sonrada rahim filmi, inşallah bir sorun çıkmazda dondurulmuşlarıma başlarım yaaaaa, bu sefer çok aceleciyim, kocamda yok tatile yolladım onu ailesiyleee:51::82:, nasılsa ben izine ayrılamıyorum, tüm izinlerimi tüp bebekte kullanıcam :59:

Kızlar herkese merhabalar....

Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....

Kızlar herkese merhabalar....

Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....

bebeğinin olması hayırlı ve güzel bir haber demek cnm :21:, iyiye yor ki iyi olsun inşallah, bence güzel bi rüya görmüşsün, gerçekleşir inşallah:34:

Back
X