Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Kızlar ben geldim doktordan muayene oldum sorun yok ağustos reglimle uzun protokolle başlıyoruz reglinin 21. günü Lucrin e başlayacağım .
Kan tahillerini tekrar yaptırıcam .
Yeni bir düzenleme geliyormuş ama tam kesin değil çalışmalar sürüyormuş 1 ay sonra belli olacakmış dondurumuş embriyolarda şans daha yüksek olduğu için bundan sonra dondurulup bir dahaki ay transfer etme olayı olacakmış büyük bir ihtimalle banada aynısı olacak.Benden haberler bu şekilde hee birde doktor pgt ye gerek yok dedi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))) Hep beraber tam gaz çalışmalaraa devaaaaaaaaaam :62::62::62::62::62::62:

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim doktordan muayene oldum sorun yok ağustos reglimle uzun protokolle başlıyoruz reglinin 21. günü Lucrin e başlayacağım .
Yeni bir düzenleme geliyormuş ama tam kesin değil çalışmalar sürüyormuş 1 ay sonra belli olacakmış dondurumuş embriyolarda şans daha yüksek olduğu için bundan sonra dondurulup bir dahaki ay transfer etme olayı olacakmış büyük bir ihtimalle banada aynısı olacak.Benden haberler bu şekilde hee birde doktor pgt ye gerek yok dedi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))) Hep beraber tam gaz çalışmalaraa devaaaaaaaaaam :62::62::62::62::62::62:

tedavin hayırlı olsun tatlım inşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh güzel haberlerini alırsız burdan :38:bende uzun protokol başlamıştım allah yardımcın olsun pozitif sonuş alanlar arasında görürüz senide :39:
aaaa dondurulmuşlarla şans %10 düşüyo diye duymuştum bende şaşırdım
benimde 2 tane dondurulmuşum var üzülüyodum ya tutmazsa onlar diye
çok sevindim :66:

kuzum gözün aydın olsun tedvin hayılı olsunnnnn bebeişli olsun inşşşşşşşş

söylediklerin o kadar bizlere aşina ki. Yaşadıklarını, hissettiklerini her zerresine kadar hisedibiliyorz. çünkü hepimiz aynı süreçten geçtik. Bende 1 sene öncesine kadar buraya girmiyordum. Buraya girdikten sonra halletmem bazı şeyleri daha kolay oldu. Hayatta ben yalnız değilim gördüm... Benimle aynı sıkıntıları paylaşan insanlarla sohbet ettim. Hiç korkmadan terddüt etmeden paylaştım..

Tekrar hoş geldin. Biraz bilgi verirsen yaşadıkların sürecin hakkında nacizane bilgilerimizi paylaşabiliriz senle

miraycım hoş geldin....

hoşbulduk canım. 4 yıllık evliyim.(1 ay sonra tam 4 yıl olacak) 2,5 yıldır çocuk istiyoruz. 26 yaşındayım. Allah hiçbir şeyi sebepsiz yaratmamıştır ama bizimkisine de sebepsiz diyorlar. 2,5 yıl süre zarfında 3 defa klomen ve çatlatma iğnesiyle deneme, 2 defa aşılama ve en son da temmuz ayında tüp bebek denemesi oldu. buraya yazınca kısacık oldu yaşadıklarım beni çok yıprattı. Rabbime dua edip beklemekten başka çarem yok. deneyimlerinizi, yaptığınız kürler falan varsa paylaşırsanız sevinirim. bu ay da kürlerle deneyelim bakalım.

hoşbulduk canım.tedavin hayrlı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlara ulaştırsın iinş.

kızlar ben geldim doktordan muayene oldum sorun yok ağustos reglimle uzun protokolle başlıyoruz reglinin 21. Günü lucrin e başlayacağım .
Yeni bir düzenleme geliyormuş ama tam kesin değil çalışmalar sürüyormuş 1 ay sonra belli olacakmış dondurumuş embriyolarda şans daha yüksek olduğu için bundan sonra dondurulup bir dahaki ay transfer etme olayı olacakmış büyük bir ihtimalle banada aynısı olacak.benden haberler bu şekilde hee birde doktor pgt ye gerek yok dedi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))) hep beraber tam gaz çalışmalaraa devaaaaaaaaaam :62::62::62::62::62::62:

olumlu sonuçlarla bize dönersin inşallah bende ağustosun 16 transferim olcak allahım herkezin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin...

slm kızlar ben de bu topikte yeniyim. benim de ilk tüp denemem olmadı. cuma günü kanda baktırdım. 0.4 çıkmıştı. dünden beri de kahverengi lekeler geliyor. adet oluyorum sanırım. bundan sonraki süreçte biraz beklemek istiyorum. Eşim de tüp bebek istemiyor. ben stresli olduğum kadar o da aynı şekilde stresli oluyor. negatif sonucu alınca da ben çok üzüldüm. eşim de üzüldü ama belli etmedi. Şimdinbundan sonra ne yapmalıyım sizlerle paylaşarak yola devam etmek istiyorum. kendimi sadece burada umutlu hissediyorum.Allah hepimizin duasına karşılık versin inş., herkese annelik duygusunu tattırsın inş.. Amin
Çok duyuyoruz canım arkasından gebelik inşallah olur.

Bende seni merak etmiştim hadi hayırlısı olsun inşallah tutar çok iyi bir merkeze gittin inşallah Allah emeklerinizi karşınıza çıkarsın.

Kızlar halam aradı eniştem almanyada bir ilaç varmış hem spermi yükseltip hareketlendiriyomuş hemde yumurta çoğaltıyormuş getirsin ismini paylaşırım sizinle bakalım birde onu deneyelim deney tahtası olduk valla...

Kızlar herkese merhabalar....

Keyifler nasıl moraller yüksek.. Rüyamda bebeğim vardı. Ama süt veremiyordum gelmiyordu bir türlü ne demek.. Bilen var mı....

canım inşallah güzel bir haber demektir biz güzel diyelim güzel olsun...bende dün gece rüyamda kız çocuğu yanıma gelip annemi bulamıyorum bana annemi bulurmusun diyor bende tamam gel anneni bulalım diyorum bugün bu rüya aklımdan çıkmıyor sanki güzel müjdeli bir haber yakın gibi geliyor öyle hissediyorum

inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun canım hangi merkezde başlıyorsun? bizede buna benzer şeyler yapılacak.spermi dondurup tekrar çözdürecekler ve genetik testler yapılacak.senin kaçıncı denemen yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kez yaptın sanırım.

canım inşallah güzel bir haber demektir biz güzel diyelim güzel olsun...bende dün gece rüyamda kız çocuğu yanıma gelip annemi bulamıyorum bana annemi bulurmusun diyor bende tamam gel anneni bulalım diyorum bugün bu rüya aklımdan çıkmıyor sanki güzel müjdeli bir haber yakın gibi geliyor öyle hissediyorum

inşallah canım... kız bebeği sana mı gelecek. benim rüyamdaki de erkekti. mama yapmasını da bilmiyorum diye hayıflanıyordum....
nasıl durumlar sende canım tedavi için neler yapıyorsun....

tedavin hayırlı olsun tatlım inşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaallllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh güzel haberlerini alırsız burdan :38:bende uzun protokol başlamıştım allah yardımcın olsun pozitif sonuş alanlar arasında görürüz senide :39:
aaaa dondurulmuşlarla şans %10 düşüyo diye duymuştum bende şaşırdım
benimde 2 tane dondurulmuşum var üzülüyodum ya tutmazsa onlar diye
çok sevindim :66:

kuzum gözün aydın olsun tedvin hayılı olsunnnnn bebeişli olsun inşşşşşşşş

hoşbulduk canım.tedavin hayrlı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlara ulaştırsın iinş.

olumlu sonuçlarla bize dönersin inşallah bende ağustosun 16 transferim olcak allahım herkezin kucaklarını doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin...

Çok duyuyoruz canım arkasından gebelik inşallah olur.

Bende seni merak etmiştim hadi hayırlısı olsun inşallah tutar çok iyi bir merkeze gittin inşallah Allah emeklerinizi karşınıza çıkarsın.

inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun canım hangi merkezde başlıyorsun? bizede buna benzer şeyler yapılacak.spermi dondurup tekrar çözdürecekler ve genetik testler yapılacak.senin kaçıncı denemen yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kez yaptın sanırım.

inşallah canım... kız bebeği sana mı gelecek. benim rüyamdaki de erkekti. mama yapmasını da bilmiyorum diye hayıflanıyordum....
nasıl durumlar sende canım tedavi için neler yapıyorsun....

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama tedaviye daha çok var ağustos sonu nasıl gelir bilmiyorum ilk tedaviye başladığımda bile bu kadar heyecanlı değildim :)))

Son düzenleme:

Cnm Allah kısmet ederse benim 3. tedavim olacak Fulya Bahçeci Kliniğinde başlıyorum hepimizin göbişleri minikleriyle dolacak buna inanıyorum :46::46::46::46:

Son düzenleme:
Cnm Allah kısmet ederse benim 3. tedavim olacak Fulya Bahçeci Kliniğinde başlıyorum hepimizin göbişleri minikleriyle dolacak buna inanıyorum :46::46::46::46:[/QUOT

inşallah canım daha önce nerde yapmıştın?

İlk denemem Memorial hastanesinde oldu memorialdan 1 tane dondurulmuşum vardı onu bahçecide denedim cnm ve gebelik elde edildi ama zorunlu olarak tıbbi tahliye oldu .

bu defa her şey güzel olacak:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: başka türlüsünü düşünmüyorsunnnnn :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bu defa her şey güzel olacak:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: başka türlüsünü düşünmüyorsunnnnn :47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Yok yetercim başka birşey düşünmüyorum merak etme artık tüp bebek konusunda daha bilinçliyiz :)) yaşamış olduğumuz tecrübeler bize bu konuda olgunluk kattı umarım bebişlerimiz gelir ve hepimizin son tedavileri olur . Olumsuz düşünmek yok :49::49::49::49:

Yok yetercim başka birşey düşünmüyorum merak etme artık tüp bebek konusunda daha bilinçliyiz :)) yaşamış olduğumuz tecrübeler bize bu konuda olgunluk kattı umarım bebişlerimiz gelir ve hepimizin son tedavileri olur . Olumsuz düşünmek yok :49::49::49::49:

evet ALLAHIN İZNİ İLE GELECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:49::49::49::49::49::49::49::49::49: başka yolu yok bebeişlerimiznnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aslında bir bilseler buradki hasreti özlemi hiç beklemezker orada hemmen geliriler :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X