- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.921
Ziillim kan testini sabah yaptırırsın diyeceğim ama sen rahat durmaz gider yaptırırsın kesin
ya çok mutlu oldum şimdi Tatli bekleyişler başlayacak bakalım tek mı ikiz mı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavicim cnm bnm ya, sen hamilesin hissedersin, hamilemiyim gerçektende hissediyormusun cnm ya, offffffff, yarın kan yapıyım diyorumm, idrar tesimde çıktı ikinci çizgi ama ovitrelle iğneden olabilir diede düşünüyorum:26:
mavıcım merhaba cnm
daha oncede yazmıstım ama görmedın yıne yazaym canım
cok cok sevındımm bebeğine martta kavustursun allah sızı:)
ollleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeeekızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmmbana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var
![]()
Uğurumuz olsun bebeğimiz bizim. İlk göz ağrımız :)Godessss koş koş koşşşşşşşşşş sowaayy hamiiiişşşş![]()
ay inşallah kızlar yaaa, annem bitaraftan kocam bitaraftan, test yapmama izin vermiyolar yaaa, nie bizi boşu boşuna umutlandırıyosun diyolar, çıkmazsa busefrde çok üzülürüz diolar yaaaaaaaa
sowaycım cokk sevındımmm ınsallah kanda baktırırsın bıran once :)
bende dua okudugumu haber verıyım dedım
bı bktım ne gordum![]()
ay kızlar neler neler yazmışsınız :)) bende yemekteydim yeni oturdum yerime![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmmbana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var
![]()
canım benim yaaa![]()
Yemekmibende gittin sandım kan vermeye
Afiyet şeker olsun. Yarasın miniğime :)
sowayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
len ılacın etkısı kalmaz 10. gunde resmen hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hırısz sana ugurlu geldı
mayıs ayındakı denememde banada yollayın 1 tane
hamıleler dolsun tassın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh