• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sowaycike bakmaya geldim ama pişman oldum, zaten üzülmeye yer arıyorum üzdü beni hırsız bebeklerimi çaldı demiş

ne desem boş nasıl umut verilir bilemiyorum, Allah yardımcın olsun demekten başka...

UMUT cum dün bu sayı işi kafama takıldı yine baktım tefriciye ve tuncinayı ben de bitiremedim ayıp olacak ama sıkıldım daha 100 lerde ben birz tezcanlıyım o işlere gelemiyorum. dün nihat hatipoğlunu dinlerken Allahın isimlerini şu kadar kere zikredin şu isim şuna yarar dedikçe yahu dedim doğrumu yoksa, hani şu arif aslan hoca da habire 786 besmele çekin üstüne 613 selamün kavlem mir rabbirrahiym deyin bir süre sonra dilekleriniz olur diyor anlayamıyorum bu sayıları kim buldu neye göre ve nasıl buldu islam ne kadar zor .,, okuyorum Kuran da yok böyle şeyler ne oruç ne namaz tarifi var aklımı kaybetmeden ya da bir katedrale gidip mum yakmadan durdurun beni.....:5:

tatlım valla sorma
sımdı star tvde mukabele var ordakı
adamda yatırlra gıtttım duam kabul oldu dıyorlar dedı
ordakı hıkmet demekki gönülden allaha yalvarmıssın ondan olmus
gıttığın yatırdan değil diyor boyle seylere ınanaıp gunahkar olmayın dıo
kuranda yok cnm sayıyla dua..bakalım alu fetva hattını arıcam su yemek ısı bıtsınde dıyanetın:)
nasılsın bugun kusum

arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaa :( ağlamak istiyorum, ağlamakkkkk:5::5:

sowaycım umutsuzluğa kapılma kendini salıverme testi tekrar edersin bir kaç gün sonra üzme kendini bana göre hamilesin kimi insanın değeri düşük çıkabiliyor arkadaşımın 12 çıkmıştı 2 gün sonra 46 çıkmıştı onada doktorlar çok düşük dediler ama şimdi 1 yaşında dünyalar tatlısı kızı var :):34: hiç sıkma canını :20::20::20:

Allahım hayırlısını versin soway üzülme iki günün daha var dua et canım.İnşallah hamişsindir üzüntün mutluluğa dönüşür.
Bu arada 1 adet Meryem suresi okudum genelledim sizin için ama, kime okunuyordu bilemedim.Herkese olsun inşallah.

bilen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. ben kuran'ı kerim'i arapça aslından okumayı bilmiyorum yani böyle bildiğimiz kuran harfleriyle okunuyor ya o şekilde okuyamıyorum. ben de napıyorum, okunuşunu okuyup sonra da türkçe mealini okuyorum. kimisi öyle olmaz falan diyor ama bence bilmeyenleri öyle kabul eder Allah:) gerçi bu günlerde müsait değilim ama müsait olunca okusam bu şekilde kabul olur mu ki?

sowaycım umutsuzluğa kapılma kendini salıverme testi tekrar edersin bir kaç gün sonra üzme kendini bana göre hamilesin kimi insanın değeri düşük çıkabiliyor arkadaşımın 12 çıkmıştı 2 gün sonra 46 çıkmıştı onada doktorlar çok düşük dediler ama şimdi 1 yaşında dünyalar tatlısı kızı var :):34: hiç sıkma canını :20::20::20:

sağol cnm, bana çok güzel örnekler veriyosunuz, hepiniz yanımdasınız, iyiki varsınız :16: bu iki gün benim için dua edin kızlar herzamankinden daha çok ihtiyacım var dualarınıza, inşallah değerim katlar yaaaa, herşeyin güzel olacağına inanmak istiyorum :31: :31: artık dene dene okadar çok yoruldumki gücüm kalmadı sanki bidaha denemeye, olmazsada bende 1 yıl ara vericem, doğal yolla deniycem, allah bilir....

bilen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. ben kuran'ı kerim'i arapça aslından okumayı bilmiyorum yani böyle bildiğimiz kuran harfleriyle okunuyor ya o şekilde okuyamıyorum. ben de napıyorum, okunuşunu okuyup sonra da türkçe mealini okuyorum. kimisi öyle olmaz falan diyor ama bence bilmeyenleri öyle kabul eder Allah:) gerçi bu günlerde müsait değilim ama müsait olunca okusam bu şekilde kabul olur mu ki?

Bence önemli olan niyettir.Bilerek anlayarak okumak kadar da güzel bir şey yoktur.Allah kabul etsin canım.

sağol cnm, bana çok güzel örnekler veriyosunuz, hepiniz yanımdasınız, iyiki varsınız :16: bu iki gün benim için dua edin kızlar herzamankinden daha çok ihtiyacım var dualarınıza, inşallah değerim katlar yaaaa, herşeyin güzel olacağına inanmak istiyorum :31: :31: artık dene dene okadar çok yoruldumki gücüm kalmadı sanki bidaha denemeye, olmazsada bende 1 yıl ara vericem, doğal yolla deniycem, allah bilir....

Rabbim bu sfer yüzünü güldürsün inşallahhhhh

ya artık parasında da oolmuyo insan düşünüyorumda aman igneler diyorum ne var grip oldugumuz zamanda oluyoruz igne sadece fark biri kalça biri göbek ama en zoru o test gününe kaadr beklemek yokmu o bitiriyo insanı essas keşke bugün transfer edilip yarın hemen ögrenilebilse :)))) ama nerdee orda bile bekliyoruz yaa

arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaa :( ağlamak istiyorum, ağlamakkkkk:5::5:

kızlar, hemşiremle konuştum, sonucu faksladım, dediki o sonuca güvenme, gerçek sonuç 2 güne kadar çıkar, sen şu an iğnenin etkisindesin ve iğnenin etkisi 1 hfta sonra geçiyor.
Bende dedimki 2 güne kadar değer dahada düşer, demekki gebe değilim, oda hiç belli olmaz dedi, ama sanmıyorum kızlar, offffffff:50::50: çok üzgünüm.......

idrar testi aynıydı cnm, değişen bişiy yokk, dünkü gibiydi, ama sanırım kan testindende belli ben değerin artacağını hç sanmıyorum umutcum, regli ağrılarım başladı tekrar, bugün yarın hasta olurum:5: Napalım kısmet, kısmetten öteye gidilmez......

ya dur bi yaaaa ctesiyi bekle bakalım..senin o adet ağrısı dediğin şey ben de nasıl şiddetli bir bilsen şu anda hiç bir belirti olumlu ya da olumsuz değerlendirilemez ki adetle gebeliğin tüm belirtileri aynı..

ya dur bi yaaaa ctesiyi bekle bakalım..senin o adet ağrısı dediğin şey ben de nasıl şiddetli bir bilsen şu anda hiç bir belirti olumlu ya da olumsuz değerlendirilemez ki adetle gebeliğin tüm belirtileri aynı..

ayşem inşallah öyledir, okadar arttıki adet sancım, duramıyorum, hatta çok sinirliyim sonuçtan sonra, işyerimde milleti fırçalayıp duruyorum valla iyi tahammül ediyolar bugün bana ;) izin alıp gidecektim, evde dinleniyim dedim ama yokk çıkamadım iş çok yoğun bugün bırakamadım, neyse şuan sabahkinden daha iyi sayılırım, alışıyorum duruma git gide, dünyanın sonu değilya, sonuçta beni seven bi kocam var, harika bi ailem var, bunlara sahip olduğum için şanslıyım onları çok seviyorum:16: :16: :16:

canım benim umudunu hiç yitirme biliyorum kı soylemek cok kolay bu lafı ama
umud fakırın ekmegı demısler ınanmazsan olmuyomus ben bunu öğrendım
hakkında hayırlısı olsun
ınsallh degerın katlanır cok okuduk böyle durumları

canım benim umudunu hiç yitirme biliyorum kı soylemek cok kolay bu lafı ama
umud fakırın ekmegı demısler ınanmazsan olmuyomus ben bunu öğrendım
hakkında hayırlısı olsun
ınsallh degerın katlanır cok okuduk böyle durumları

amin arkadaşım, inşallah katlanır değerim, benim gönlümdende katlanması geçiyor tabi allah bilir, cts öğrenicez gerçeği....

Sowayım kendini biraz toplamış çok sevindim :)) Cumartesi günü inşş sevincimiz katlanacak tatlım

İstanbulda hava harika ötesiiiiiiiiiiiiii nasıl esiyor nasıl esiyor anlatamam ( yazı sevmediğim için )

Yarın akşam diş işim var kanal tedavisi bitti yarın lazerle diş etlerim kısalacak sonrada ölçü alınacak kaplama için :14: :14:

Eeeee kızlar çalışmalar nasıl gidiyor kimseden ses yok :78: :78: :78:

ayşe cnm, bu arada sen doktordan geldin mi? kendi derdime düştüm seni unuttum arkadaşım, ne oldu? herşey yolundadır eminimki....

iyi çok şükür herşey yolunda günüden birkaç gün ilerdeymiş koca kafa :))) 3lü testi 15 gün sonraya bıraktı doktor. gördüm rahatladım çok şükür..

iyi çok şükür herşey yolunda günüden birkaç gün ilerdeymiş koca kafa :))) 3lü testi 15 gün sonraya bıraktı doktor. gördüm rahatladım çok şükür..

bak ben sana demiştim, içini rahat tut canım, tüp olsaydı telaşlanmanı doğru bulurdum ama doğal yol ile olan bi bebek var, allahın izniyle sağlkla gelişecek karnında, sonrada sağlıkla kollarına alacaksın inşallah cnm...

tupbaby cnm yaa, evet çok şükür toparlıyorum kendimi, üzülmek fayda etmiyor, yapacak bişiy yok, inş. cts ye kadar değerim yükselir, yükselmez ise vardır bunda bir hayır....

kızlar nasılsnız keyifler nasıl misafir var akşama gelemedim o yüzden

Son düzenleme:
Back
X