- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.321
ikizler cuuma günü yaptığım testten hiçbir şey yoktu.
cumartesi günü hafif silik çizgi çıktı. açıkçası çok özür dilerim şu an söyleyeceğim için (bu ay ramazan ayı olduğu için dediğin gibi çalışmalara hemen başlayamıyoruz. hayırlısı olsun gerçi ben ramazan hiç bitmesin isterdim aslında kendi adıma )
pazar günü yani dün yaptığım testte silik çizgi bile çıkmadı.
eşimin yorumu ise cumartesi yaptığın seni yanıltmış olabilir. henüz belki bir şey olmamıştır yumurtlama henüz olmamıştır diyor. ama ben yumurtalıklarımda bi hareket bi gaz sıkışmasına benzer bi kalabalık hissediyorum gerçekten.
bugünkünü daha yapmadım ama benim korkum, pozitif cumartesiyi gördüğüm günden sonra yumurta hemen hayatiyetini kaybediyor olabilir mi diye korktum. bir yerde 36 saat sonra çatlar ve eğer döllenmemişse de adet kanamasıyla atılır diyordu. o yüzden korktum.
canım sen pozitifi hiç görmemşsin ki.pozitif olması iki çizginin de aynı koyulukta veya test çizgisinin daha koyu olması demek oluyor.c. tsi yaptığın test negatif demek. sen test yapmaya devam et her gün. daha çatlama olmamış. ayrıca yumurta döllenmezse evet 13-14 gün sonra adetle atılır.canlı kalma süresi kişiye göre değişsede 12- 24 saattir.