Tüp bebeğe bu ay başlayanlar🌸💞

Merhaba arkadaşlar sürekli takip ediyorum burada yazılanları bende bi faydam olur belki diye yazmak istedim ilk olarak aşılama diye başladığımız süreçte eşimin sperm sayısı düşük olduğu için tüp bebeğe geçtik şu an ilaçları kullanıyorum herkesin hayırlı haberler almasını diliyorum

Merhaba kızlar bende de pkos var ama eşim azosperm ondan dolayı başladık tedaviye . 4 gün oldu ignelere başlayalı ben . Bana günlük 150 mg söyledi doktor . Yarın kontrolüm var . Surec nasıl ilerler acaba bilgilendirirmisiniz . Birde bu igneler den sonra hiç bsey hissetmedim ben yani kasık batması falan normal mj

Ben o kadar kaygılı bir insanım ki yumurta toplamaya inerken bile saatlerce ağladım ameliyathanede uyuyana kadar ağladım hatta iki gün önce gece yarısı aniden bayıldım 😄 ilk kez böyle bir süreç yaşıyoruz stres yapma diyen insanlar bence öylesine boş söylüyolar böyle bir durumda stres yapmamak imkansız çünkü elimizde değil 💁🏻‍♀️ beslenme konusunda ben yazdan beri bebek istediğim için her gün mutlaka yarım avokado haşlanmış iki köy yumurtası yerdim hatta çok uzun zamandır alışkanlığım buydu ekmek sadece ekşi maya yarım dilim peynir yeşillik dereotu özellikle gün içinde kuru incir hurma ceviz bunlardan mutlaka atıştırırdım bütün yemekleri zeytinyağıyla yaparım yıllardır aileden gelen bir alışkanlık ayrıca bu meyve yemeye hep dikkat ederim çokta severim zaten normalde tatlıya çok düşkünüm ama tedaviye başladığım günden yumurta toplamaya kadar yani bugüne kadar hiç rafine şeker tüketmemeye dikkat ettim kapalı paketli hiç bi şey yiyip içmemeye çalıştım hazır ayran bile tüketmedim her şeyi evde kendim yaptım bunların etkisi var mıdır bilemem ama ben olduğunu düşünüyorum tedbir bizden takdir Allahtan inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarıma kavuşuruz hayırlısıyla
Ay sanki bensiniz . Ağlamalar bayılmalar 🧿🐥😢🥹😅

Back
X