- Konu Sahibi sevdamelegim
Zor gerçekten ama her zaman Ümit var tekrar ayağa kalkar çaresine bakarsınız neden olmamış araştırılacak mıInsallah canim senin olumlu olur benim olumsuz oldu hastaneden aradilqr döllenme olmamis tedavi iptal![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor gerçekten ama her zaman Ümit var tekrar ayağa kalkar çaresine bakarsınız neden olmamış araştırılacak mıInsallah canim senin olumlu olur benim olumsuz oldu hastaneden aradilqr döllenme olmamis tedavi iptal![]()
Hayır ben normalde taze transfer istememiştim hem maddi ve psikolojik açıdan biraz toparlanmak istiyorduk hem de vücudum ilaçlardan biraz arınsın bir iki ay hacamat yaptırırım öyle koyulsun demiştim ama taze transfer de mümkün değilmiş ben de polip ve myom varmış yarın hitoroskopi ameliyatı yapılacak rahmim temizlenecek sonrasında rahmi en az iki ay dinlendirip gereken kalınlığa ulaştırmamız dedi doktorum inşallah sağlıklı embriyolarım oluşursa rahmim tekrar kalınlaştığında transfer olucamDoğru diyorsunuz stres yapmak elde değil doğal giden kolay bir süreç değil bizi. Ki malesef ama en aza indirmeye çalışmak da elimiz de inş. Ben de ilk gün ağladım oradaki hemşire konuştu benle baya rahatlattı iğnelerden çok tedirgin oldum aşırı araştıran başkalarının olumsuz sonuçlarını kendime entegre eden biriyim. Ben de dediğiniz gibi dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenme faydalı besinleri tüketmeye dikkat ediyorum en önemlisi katkılı gıdalardan uzak olmak sizin transfer taze mi olucak
Merhaba bende novaartta Ahmet Bey de başladım bugün iğnelerimin 3. günüydü Allah yardımcımız olsun kolaylıkla nasip etsin inşallahBugün 4. Günüm benim de iğnelere devam ediyorum 187,5 la.kasıklarda batmalar başladı hafiften . Yarın kontrol var kan vs bakılacak. Ben Ankara Novaart Ahmet Erdem gidiyorum. doktorumdan memnunun çok şükür inş süreç güzel ilerler rahat olmak çok önemli zor olsa da kafamızı dağıtmamız bol bol dua etmemiz lazım dua etmek egzErsiz olumlama sağlıklı beslenme insanı rahatlatıyor benim tecrübem. Doktora güven de çok önemli
tek yumurta kaliteli olsun da güzel embriyo oluşsun da inş tuttsun içinizi ferah tutun Allah’a güvenin o kendisine güvenenleri boş çevirmez inş
Ya müfettihi fettih Ya müferrici ferriç Ya müsebbi sebbib Ya müyessiril yessiril fetha vel ferecül minke Ya fettah Ya Alim İyya kenabudu İyyakenastain
Ey açıcı Rabbim,önümü aç,önümdeki engelleri kaldır.
Ey darlıkları gideren Halikim darlıkları gider.
Ey sebebleri yaratan rabbim bir sebeb yarat.
Ey kolaylıkları meydana getiren önümü aç,
Çünkü darlıkları gidermek sendendir.
Ey rızık kapılarının açıcısı her şeyi bilen,
Ancak sana ibadet eder,ancak senden yardım isterim
Hayır ben normalde taze transfer istememiştim hem maddi ve psikolojik açıdan biraz toparlanmak istiyorduk hem de vücudum ilaçlardan biraz arınsın bir iki ay hacamat yaptırırım öyle koyulsun demiştim ama taze transfer de mümkün değilmiş ben de polip ve myom varmış yarın hitoroskopi ameliyatı yapılacak rahmim temizlenecek sonrasında rahmi en az iki ay dinlendirip gereken kalınlığa ulaştırmamız dedi doktorum inşallah sağlıklı embriyolarım oluşursa rahmim tekrar kalınlaştığında transfer olucbende 3 gün önce oldum Histeroskopi
ende 3 gün önce oldum Histeroskopi ameliyatını kolay bi işlem rahim şekli düzeltildi
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız. Sizin tedavi ücreti ne kadar tuttu toplamHayır ben normalde taze transfer istememiştim hem maddi ve psikolojik açıdan biraz toparlanmak istiyorduk hem de vücudum ilaçlardan biraz arınsın bir iki ay hacamat yaptırırım öyle koyulsun demiştim ama taze transfer de mümkün değilmiş ben de polip ve myom varmış yarın hitoroskopi ameliyatı yapılacak rahmim temizlenecek sonrasında rahmi en az iki ay dinlendirip gereken kalınlığa ulaştırmamız dedi doktorum inşallah sağlıklı embriyolarım oluşursa rahmim tekrar kalınlaştığında transfer olucam
Amin inş sizin neyiniz vardı ben en başından beri Ahmet hocayla devam ediyorum memnunun ama tek sıkıntım çok ayrıntı vermeden ilerliyor aslında iyi bir şey ama işte biraz biz bayanlar ayrıntı istiyoruz süreç hakkında kısaca bilgi veriyor hızlı hızlıMerhaba bende novaartta Ahmet Bey de başladım bugün iğnelerimin 3. günüydü Allah yardımcımız olsun kolaylıkla nasip etsin inşallah![]()
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Biz her gittiğimizde yeni bir şey çıktığı için çok kabardı masraflar maalesef 49 bin hastane ücreti vardı ilk muayenede de 2350 lira ödedik reglin ikinci günü gittimizde 49 binin 15 binini aldılar sonra yumurta toplamada kalan 34 bini aldılar aynı gün echomara rahim filmine yolladı doktorum 3 bin oraya verdik ertesi gün polip olduğu için histereskopi ameliyatı oldum 28.500 onun için ödedik bu süreçte bir haftalık ilaçlarım tanıdık eczaneden dolayı indirimli haliyle 25 26 bin civarında tuttu şu anda dün 4 embriyomun oluştuğunu söylediler inşallah 5. Güne kadar yaşayabilirlerse sağlıklı bir şekilde genetik teste yollayacağız o da embriyo başı 370 euroymuş. Bizim çok masraflı oldu ama sizin belki bu kadar tutmaz histereskopiye gerek yoksa ve genetik inceleme istemezseniz daha uyguna gelir tedavinizİnşaallah güzel sonuçlar alırsınız. Sizin tedavi ücreti ne kadar tuttu toplam
Bizim sebepsiz infertilite tüm yapılması gerekenler yapıldı bir sorun yok amh 1.32 3 yıl içinde 2 normal gebelik oldu kimyasala çevirdi 1 tüp bebek yaptırdık yine kimyasal oldu şimdi tekrar tüp bebeğe ahmet hocayla başladık. Aynen çok detat vermiyor ben soruyorum hep duramıyorumAmin inş sizin neyiniz vardı ben en başından beri Ahmet hocayla devam ediyorum memnunun ama tek sıkıntım çok ayrıntı vermeden ilerliyor aslında iyi bir şey ama işte biraz biz bayanlar ayrıntı istiyoruz süreç hakkında kısaca bilgi veriyor hızlı hızlısizin nasıl ilerliyor süreç
Aynen bunu ben de çok duydum ama tecrübesi daha önemli benim için gerisi Allah’a emanet çok bilince de ne oluyorsa işte merak bizim ki . Ben de çikolata kisti var dı hsg de hidrosalpenks göründüğü için Ahmet hoca ameliyat etti laparoskopi. 10 ay bekledik ama olmadı eşimde de varkosel var değerler yeterli ama sınırda o yüzden beklemek istwmwsik Ahmet hoca da başladık bakalım benim de salı kontrolüm var perşembe cuma yum toplama inşBizim sebepsiz infertilite tüm yapılması gerekenler yapıldı bir sorun yok amh 1.32 3 yıl içinde 2 normal gebelik oldu kimyasala çevirdi 1 tüp bebek yaptırdık yine kimyasal oldu şimdi tekrar tüp bebeğe ahmet hocayla başladık. Aynen çok detat vermiyor ben soruyorum hep duramıyorumyarın kontrol var bakalım daha önce bir arkadaşımız ahmet hocada tedavi görmüştü ikizleri oldu onun tavsiyesiyle başladık oda söylemişti çok bilgi vermediğini
sizin neyiniz vardı
Aynen çok bilmekte iyi olmuyor birazda akışa bırakmak lazım galiba. İğnenizin kaçıncı günü benim 5. Günü ne zaman opu olur acabaAynen bunu ben de çok duydum ama tecrübesi daha önemli benim için gerisi Allah’a emanet çok bilince de ne oluyorsa işte merak bizim ki . Ben de çikolata kisti var dı hsg de hidrosalpenks göründüğü için Ahmet hoca ameliyat etti laparoskopi. 10 ay bekledik ama olmadı eşimde de varkosel var değerler yeterli ama sınırda o yüzden beklemek istwmwsik Ahmet hoca da başladık bakalım benim de salı kontrolüm var perşembe cuma yum toplama inş
Ben 18 aralıkta başladım 23 Aralık kontrol oldu 26 Aralık salı bir daha kontrol var hiç hormon bakılmadı merkezde bir sağlık ocağından baktırdık bşr kaç şeye tsh HIV vs Perşembe Cuma’ya yum toplama işlemi olucak sonra embriyo dondurulup rahim dinlendirme olucakAynen çok bilmekte iyi olmuyor birazda akışa bırakmak lazım galiba. İğnenizin kaçıncı günü benim 5. Günü ne zaman opu olur acaba
Doktorum polipten emin olamamıştı ilk başta iğnelere başladıktan sonra yumurtalar zarar görmesin diye hsg yi yumurta toplamadan sonraya bıraktı ama iğnelere başladığımız zamandan yumurta toplamaya kadar çok sık takip etti ilk 5 gün bekledi sonra iki güne bir yaptı son muayenelerde polipi gördü yumurta toplamayla eş zamanlı histereskopi yapacağım dedi ama ben yumurta toplama sabahı refleks olarak iki üç yudum su içtim yanlışlıkla bunun için anestezi kötü tepki verir derin uyutamamam sağlığını riske atarım sadece yumurta toplayacağım bugün yarın histereskopi yapacağım dedi kendi hatamdan dolayı böyle oldu yani şimdi benim de iki ay rahim dinlendirmem var benim doktorum da ayrıntılı bilgi vermiyor malesef ben de çok sorgulayıcı bir insanım doktorumla en zorlandılar konu bu sanırım ama takiplerini sık yapıyor ve titiz ilerliyor süreçte o yüzden güveniyorum. Benim iğnelerim 2 taneydi gonal f ve pergoveris vardı o yüzden daha pahalı tutmuş olabilir pergoveris de baya pahalı bir iğneTüp bebekten önce yapmaları gerekmez mi histereskobi falan tedaviden önce yani bizim şimdilik ilaçlar 9.750 tuttu tedavi 40 bin 6.500 de embriyo dondurma ücreti. Bende hidrosalpenks endometriosiz tüp tıkanıklığından ameliyat oldum 10 ay önce denedik olmadı öyle başladık tedaviye ben de hsg ile bakılır tekrar yapışıklık var mı diye beklerken direk başladık kafamı kurcalıyor acaba hidrosalpenks tekrar oluştumu tüpler açıldığı için alınmamıştı
İçinizi ferah tutun transferden önce mutlaka bakarlar hsg isteyip uygun değilse transferi bekletir doktorunuz eğer istemezse yumurta toplamadan sonra siz hsg çektirip bakın hatta içiniz rahat etsinTüp bebekten önce yapmaları gerekmez mi histereskobi falan tedaviden önce yani bizim şimdilik ilaçlar 9.750 tuttu tedavi 40 bin 6.500 de embriyo dondurma ücreti. Bende hidrosalpenks endometriosiz tüp tıkanıklığından ameliyat oldum 10 ay önce denedik olmadı öyle başladık tedaviye ben de hsg ile bakılır tekrar yapışıklık var mı diye beklerken direk başladık kafamı kurcalıyor acaba hidrosalpenks tekrar oluştumu tüpler açıldığı için alınmamıştı
İlk iğneyi kullanmaya başlamadan önce progesteron hormonuna baktılar bende sonra kullanabilirsin dediler bana 20 aralıkta başladım bende iğneye. Diğerlerini aile hekiminden yaptıracamBen 18 aralıkta başladım 23 Aralık kontrol oldu 26 Aralık salı bir daha kontrol var hiç hormon bakılmadı merkezde bir sağlık ocağından baktırdık bşr kaç şeye tsh HIV vs Perşembe Cuma’ya yum toplama işlemi olucak sonra embriyo dondurulup rahim dinlendirme olucak
O ilaç ne için bana tarsual diye bir hap verdi gonol f in yanınaDoktorum polipten emin olamamıştı ilk başta iğnelere başladıktan sonra yumurtalar zarar görmesin diye hsg yi yumurta toplamadan sonraya bıraktı ama iğnelere başladığımız zamandan yumurta toplamaya kadar çok sık takip etti ilk 5 gün bekledi sonra iki güne bir yaptı son muayenelerde polipi gördü yumurta toplamayla eş zamanlı histereskopi yapacağım dedi ama ben yumurta toplama sabahı refleks olarak iki üç yudum su içtim yanlışlıkla bunun için anestezi kötü tepki verir derin uyutamamam sağlığını riske atarım sadece yumurta toplayacağım bugün yarın histereskopi yapacağım dedi kendi hatamdan dolayı böyle oldu yani şimdi benim de iki ay rahim dinlendirmem var benim doktorum da ayrıntılı bilgi vermiyor malesef ben de çok sorgulayıcı bir insanım doktorumla en zorlandılar konu bu sanırım ama takiplerini sık yapıyor ve titiz ilerliyor süreçte o yüzden güveniyorum. Benim iğnelerim 2 taneydi gonal f ve pergoveris vardı o yüzden daha pahalı tutmuş olabilir pergoveris de baya pahalı bir iğne
Evet dr söyleyeceğim şuan öyle birşey yapacağının bilgisini vermedi ama bakalımİçinizi ferah tutun transferden önce mutlaka bakarlar hsg isteyip uygun değilse transferi bekletir doktorunuz eğer istemezse yumurta toplamadan sonra siz hsg çektirip bakın hatta içiniz rahat etsin
Size tarsual verdi miİlk iğneyi kullanmaya başlamadan önce progesteron hormonuna baktılar bende sonra kullanabilirsin dediler bana 20 aralıkta başladım bende iğneye. Diğerlerini aile hekiminden yaptıracam