Tüp bebeğe bu ay başlayanlar🌸💞

Herkese merhabalar bende bugün itibariyle gonal f 300 ve tarlusalla başladım hepimiz güzel haberlerimizi verelim inşallah çok heyecanlı gergin bir süreç Allah yardımcımız olsun💕💕

Herkese merhabalar bende bugün itibariyle gonal f 300 ve tarlusalla başladım hepimiz güzel haberlerimizi verelim inşallah çok heyecanlı gergin bir süreç Allah yardımcımız olsun💕💕
Benim tedavim bitti, opu oldu pazar. Simdi cumaya kadar embriyolarin durumunu bekliyoruz. Dua edin bir suru kaliteli embriyomuz olsun🙏🏼

Selam günaydın kızlar bende pco var bu ay başlayacaktım fakat 12mm yumurta varmış o yüzden bir daha ki aya erteledi doktorum. Diğer ölçtükleri de küçüktü sanki 7 8 mm diye saydılar. İstiyorsanız yapabiliriz ama daha az yumurta toplanır dedi bi arada kaldım. Benim tavsiyem ertelemek böyle uygun görüyorum diyince bende vardır bunda da hayır diyip kabul ettim. Daha önce böyle ertelenen oldu mu? Böyle durumda bazen baskılamak için başka iğne kullanılıyor sanırım ama bana adet olunca gel dedi.

merhabalar bende 1 aralıkta reglimin 4.günü gonal f başladım 9 aralıkta yumurtalar toplandı 16 adet yumurtadan 12 tanesi döllendi 4 tanesi 5.güne ulaştı ve dondurduk tsh ve prolaktin yüksekliği olduğu için değerlerimi kontrol altına alınca transfer yapacağız ne zaman olur bilmiyorum

Yok benim sadece gonalf igne ve taurlusal hap suanda ilk 5 gun bu sekilde olcakmis enazindan
Ben de bugun basladim kizlar 225 gonalf ile paartesi ultrasona gel dedi. 225 orta bi doz mu oluyor bilginiz var mi? 300 kullananlar falan duymustum 225 az gibi sanki dimi
Dr bana. 187,5 ile başladı amh göre karar veriyorlar galiba ya da aşırı uyarılma olmasın diye dr güvenin rahat olun kontrollerde dozu durumumuza göre arttırıp azaltabiliyorlsrmıç

Benim bugun 4. Gunumdu canim kontrole gittim ama degisiklik yokmus moralim bozuldu biraz dozu doktorum 375 cikardi amh degerim dusuk o yuzden boyle oldu sanirim benimde tahmini opu c.tesi olacak haftaya bakalim bol saglikli embriyolarimiz olsun rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin canim yavrumuza kavusmayi nasip etsin
Sizin amh kaç

Sizin amh kaçtı kaç doz verdi
Benim yaş 29 amh 0.78 di 4 yumurta görüyordu bugün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı ikisi çok küçükmüş gonal f 225 mg ve pergoveris kullandım onun mg sabit herkeste eğer işleminize daha varsa beslenmenize çok dikkat edin lütfen ben normalde de hep sağlıklı beslenmeye dikkat ederim ama ilaçlara başladığımdan beri ekstra dikkat ettim çay bile içmedim kesinlikle beslenmeyle alakası olduğunu düşünüyorum

Sizin amh kaçtı kaç doz verdi
Benim yaş 29 amh 0.78 di 4 yumurta görüyordu bugün opu işlemim oldu 6 yumurta toplandı ikisi çok küçükmüş gonal f 225 mg ve pergoveris kullandım onun mg sabit herkeste eğer işleminize daha varsa beslenmenize çok dikkat edin lütfen ben normalde de hep sağlıklı beslenmeye dikkat ederim ama ilaçlara başladığımdan beri ekstra dikkat ettim çay bile içmedim kesinlikle beslenmeyle alakası olduğunu düşünüyorum

Evet beslenme çok önemli faydalı şeyler yemek lazım ama ne yicem onu da şaşırıyorum bazen 😬 pozitif olmak kafaya takmamak evham telaş yapmamak merak etmemek stres yapmamak da çok çok önemli bana 187,5 ile başladı. Bilmiyorum yarın kontrol var doz arttırır mj ne durum da amh benim de 0.96 endometriosiz ameliyatı oldum tüpler tıkalıydı 2 yıldır olmayınca tedaviye başladık

Evet beslenme çok önemli faydalı şeyler yemek lazım ama ne yicem onu da şaşırıyorum bazen 😬 pozitif olmak kafaya takmamak evham telaş yapmamak merak etmemek stres yapmamak da çok çok önemli bana 187,5 ile başladı. Bilmiyorum yarın kontrol var doz arttırır mj ne durum da amh benim de 0.96 endometriosiz ameliyatı oldum tüpler tıkalıydı 2 yıldır olmayınca tedaviye başladık
Ben o kadar kaygılı bir insanım ki yumurta toplamaya inerken bile saatlerce ağladım ameliyathanede uyuyana kadar ağladım hatta iki gün önce gece yarısı aniden bayıldım 😄 ilk kez böyle bir süreç yaşıyoruz stres yapma diyen insanlar bence öylesine boş söylüyolar böyle bir durumda stres yapmamak imkansız çünkü elimizde değil 💁🏻‍♀️ beslenme konusunda ben yazdan beri bebek istediğim için her gün mutlaka yarım avokado haşlanmış iki köy yumurtası yerdim hatta çok uzun zamandır alışkanlığım buydu ekmek sadece ekşi maya yarım dilim peynir yeşillik dereotu özellikle gün içinde kuru incir hurma ceviz bunlardan mutlaka atıştırırdım bütün yemekleri zeytinyağıyla yaparım yıllardır aileden gelen bir alışkanlık ayrıca bu meyve yemeye hep dikkat ederim çokta severim zaten normalde tatlıya çok düşkünüm ama tedaviye başladığım günden yumurta toplamaya kadar yani bugüne kadar hiç rafine şeker tüketmemeye dikkat ettim kapalı paketli hiç bi şey yiyip içmemeye çalıştım hazır ayran bile tüketmedim her şeyi evde kendim yaptım bunların etkisi var mıdır bilemem ama ben olduğunu düşünüyorum tedbir bizden takdir Allahtan inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarıma kavuşuruz hayırlısıyla

Amh ımız aynı kaç doz vermişti
Opu kaç gün sonra oluyor
Ben 187,5 la başladım gonolf 900 2 kutu verdi.
Kaç gün gonolf kullandın
300le basladi gelisme yok dedi 375 cikardi tedavinin 9. Gunu opu oldu ama ben hic memnun kalmadim tedavi sureci bence bana yanlis doz kullanildi sen nerede tedaviye basladin canim

Ben o kadar kaygılı bir insanım ki yumurta toplamaya inerken bile saatlerce ağladım ameliyathanede uyuyana kadar ağladım hatta iki gün önce gece yarısı aniden bayıldım 😄 ilk kez böyle bir süreç yaşıyoruz stres yapma diyen insanlar bence öylesine boş söylüyolar böyle bir durumda stres yapmamak imkansız çünkü elimizde değil 💁🏻‍♀️ beslenme konusunda ben yazdan beri bebek istediğim için her gün mutlaka yarım avokado haşlanmış iki köy yumurtası yerdim hatta çok uzun zamandır alışkanlığım buydu ekmek sadece ekşi maya yarım dilim peynir yeşillik dereotu özellikle gün içinde kuru incir hurma ceviz bunlardan mutlaka atıştırırdım bütün yemekleri zeytinyağıyla yaparım yıllardır aileden gelen bir alışkanlık ayrıca bu meyve yemeye hep dikkat ederim çokta severim zaten normalde tatlıya çok düşkünüm ama tedaviye başladığım günden yumurta toplamaya kadar yani bugüne kadar hiç rafine şeker tüketmemeye dikkat ettim kapalı paketli hiç bi şey yiyip içmemeye çalıştım hazır ayran bile tüketmedim her şeyi evde kendim yaptım bunların etkisi var mıdır bilemem ama ben olduğunu düşünüyorum tedbir bizden takdir Allahtan inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarıma kavuşuruz hayırlısıyla
Doğru diyorsunuz stres yapmak elde değil doğal giden kolay bir süreç değil bizi. Ki malesef ama en aza indirmeye çalışmak da elimiz de inş. Ben de ilk gün ağladım oradaki hemşire konuştu benle baya rahatlattı iğnelerden çok tedirgin oldum aşırı araştıran başkalarının olumsuz sonuçlarını kendime entegre eden biriyim. Ben de dediğiniz gibi dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenme faydalı besinleri tüketmeye dikkat ediyorum en önemlisi katkılı gıdalardan uzak olmak sizin transfer taze mi olucak

300le basladi gelisme yok dedi 375 cikardi tedavinin 9. Gunu opu oldu ama ben hic memnun kalmadim tedavi sureci bence bana yanlis doz kullanildi sen nerede tedaviye basladin canim
Bugün 4. Günüm benim de iğnelere devam ediyorum 187,5 la.kasıklarda batmalar başladı hafiften . Yarın kontrol var kan vs bakılacak. Ben Ankara Novaart Ahmet Erdem gidiyorum. doktorumdan memnunun çok şükür inş süreç güzel ilerler rahat olmak çok önemli zor olsa da kafamızı dağıtmamız bol bol dua etmemiz lazım dua etmek egzErsiz olumlama sağlıklı beslenme insanı rahatlatıyor benim tecrübem. Doktora güven de çok önemli
tek yumurta kaliteli olsun da güzel embriyo oluşsun da inş tuttsun içinizi ferah tutun Allah’a güvenin o kendisine güvenenleri boş çevirmez inş

Ya müfettihi fettih
Ya müferrici ferriç
Ya müsebbi sebbib
Ya müyessiril yessiril fetha vel ferecül minke
Ya fettah Ya Alim
İyya kenabudu İyyakenastain
Ey açıcı Rabbim,önümü aç,önümdeki engelleri kaldır.
Ey darlıkları gideren Halikim darlıkları gider.
Ey sebebleri yaratan rabbim bir sebeb yarat.
Ey kolaylıkları meydana getiren önümü aç,
Çünkü darlıkları gidermek sendendir.
Ey rızık kapılarının açıcısı her şeyi bilen,
Ancak sana ibadet eder,ancak senden yardım isterim

Bugün 4. Günüm benim de iğnelere devam ediyorum 187,5 la.kasıklarda batmalar başladı hafiften . Yarın kontrol var kan vs bakılacak. Ben Ankara Novaart Ahmet Erdem gidiyorum. doktorumdan memnunun çok şükür inş süreç güzel ilerler rahat olmak çok önemli zor olsa da kafamızı dağıtmamız bol bol dua etmemiz lazım dua etmek egzErsiz olumlama sağlıklı beslenme insanı rahatlatıyor benim tecrübem. Doktora güven de çok önemli
tek yumurta kaliteli olsun da güzel embriyo oluşsun da inş tuttsun içinizi ferah tutun Allah’a güvenin o kendisine güvenenleri boş çevirmez inş

Ya müfettihi fettih
Ya müferrici ferriç
Ya müsebbi sebbib
Ya müyessiril yessiril fetha vel ferecül minke
Ya fettah Ya Alim
İyya kenabudu İyyakenastain
Ey açıcı Rabbim,önümü aç,önümdeki engelleri kaldır.
Ey darlıkları gideren Halikim darlıkları gider.
Ey sebebleri yaratan rabbim bir sebeb yarat.
Ey kolaylıkları meydana getiren önümü aç,
Çünkü darlıkları gidermek sendendir.
Ey rızık kapılarının açıcısı her şeyi bilen,
Ancak sana ibadet eder,ancak senden yardım isterim
Insallah canim senin olumlu olur benim olumsuz oldu hastaneden aradilqr döllenme olmamis tedavi iptal:(

Back
X