Tüp bebeğe ne zaman karar verdiniz?

Amh düşüklüğünü öğrenir öğrenmez. Erteleme gibi bir ihtimalim yoktu.

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptırmaya kaç ayda, yılda karar verdiniz? Ben bu ay diyorum, sonra doğal yolla denemeye karar veriyorum. Sürekli erteliyorum.
Canım denemelerimizin 13. Ayında karar verdik şükürler olsun 14. Ay tüp bebek tedavisiyle vesilesi ile mucizeme kavuştum

Merhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptırmaya kaç ayda, yılda karar verdiniz? Ben bu ay diyorum, sonra doğal yolla denemeye karar veriyorum. Sürekli erteliyorum.
Merhaba. Ben de aynı şekilde ama mart ayına kadar beklicem sanırım. Ben mart ayında kimyasal gebelik yaşadım Amh 0.9 çıktı doğal yolla kalabilirsiniz ancak yumurtalarım her ay düzenli çatlamıyor klomen de kist yaptı o yüzden doğal kürlerle deniyorum olmazsa Memorial hastanesine gideyim diye düşünüyorum. Sizin durumunuz nedir

Ben de epeydir istiyorum ama sanırım o da başarısız olur korkusuyla başlayamıyorum ve eşim genelde şehir dışında. Tek başıma bu süreçle baş edebilir miyim bilmiyorum

Kaç dediler. Benim 1.5 çıktı nisan ayında doktor normal dedi ama internette orta düşük yazıyor. Ben de kaygılıyım
Yaş 28ken 0,64 çıkmıştı. 1.5 yıldır da deniyorduk. Daha erken de tüpe giderdim ama pandeminin ilk zamanları kapanmalar biraz fazlaydı.
Bence 1 yıl dolunca olmadıysa ve hiç sebep yoksa sırayla tedavilere başlanmalı. Bi kac ay çatlatma iğnesi. 2 kez aşılama sonra tüp. Aralarda dinlenmek istediğimizi düşünüyorum. 2. Yılın donuna doğru artık tüpe geçilmeli.

Peki tüp bebek süreciniz nasıl geçti?

kızlar amh testini devlet yapıyor mu ayrıca ne zaman yapılıyor regl döneminde mi benim hep kimyasal oluyor 2 senedir

Ben de epeydir istiyorum ama sanırım o da başarısız olur korkusuyla başlayamıyorum ve eşim genelde şehir dışında. Tek başıma bu süreçle baş edebilir miyim bilmiyorum
Sizdeki durumunuz nedir ? Bence de belli konularda sıkıntı varsa çok beklememek gerekir ne kadar erken başlamak o kadar iyi ama işte doğal yolla olma ihtimali varsa denemekte de fayda var diye düşünüyorum

Dayanamadım artık çünkü doğal yolla baya bekledim ama olmadı yaşımız geçmeden yapalım dedik sizde sorun neydi

kızlar amh testini devlet yapıyor mu ayrıca ne zaman yapılıyor regl döneminde mi benim hep kimyasal oluyor 2 senedir
Devlet yapar diye düşünüyorum çünkü kan tahlili veriyorsunuz. Adetliyken baktırmak daha sağlıklıymış adetinizin 2. Veya 3. Günü baktırabilirsiniz

Sizdeki durumunuz nedir ? Bence de belli konularda sıkıntı varsa çok beklememek gerekir ne kadar erken başlamak o kadar iyi ama işte doğal yolla olma ihtimali varsa denemekte de fayda var diye düşünüyorum
Ben doğal yolla gebe kaldım ama sonuç hüsran oldu artık gebe kalsam da korku yaşayacağım. Yaşım 31 ve iki yıldır çabalıyorum iki gebelik var ama yaşayan çocuğum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…