Fsh ı doğal ürünlerle düşüren birçok kadına rastladım. Baktınız mı kürlere, ürünlere hiç. Ben amh a nisan ayında baktırmıştım, 1.5 çıkmıştı. Şimdi kaç olmuştur, diğerleri nasıldır bilmiyorumBenim yaşım 35, amh 1.1 , tsh 1.46. Fsh, lh, e2 yarın baktıracagım. 5 aydır falan deniyoruz. Eşim spermogram sonuçları gayet iyi çıktı. Yaştan dolayı tüp bebek mi yapsam diyorum, tabi yarınki sonuçları bi görelim. Fsh yüksek çıkarsa tüp olmaz diyebilir mi acaba doktor?
Evet okudum. Hayıt otu, testere dişli aslan pencesi falan ama henüz kullanmadım bişey. Hayırlısı bakalım, sizin amh degeri güzel bence, bana bile doktor 3,4 ay daha deneyin dedi ama ben biraz stres oldum.Fsh ı doğal ürünlerle düşüren birçok kadına rastladım. Baktınız mı kürlere, ürünlere hiç. Ben amh a nisan ayında baktırmıştım, 1.5 çıkmıştı. Şimdi kaç olmuştur, diğerleri nasıldır bilmiyorum
Beni yaşımın ilerlemesi, etrafımdaki herkesin çocuğunun olması strese sokuyor. Malum iki de kaybım var insanlara çocuk düşünmüyorum demem çok inandırıcı olmuyor, baskı görüyorumEvet okudum. Hayıt otu, testere dişli aslan pencesi falan ama henüz kullanmadım bişey. Hayırlısı bakalım, sizin amh degeri güzel bence, bana bile doktor 3,4 ay daha deneyin dedi ama ben biraz stres oldum.
Stres cok etkiliyomuş, biraz akışına bırakabilsek, aslında belki kolaylıkla olacak. Kimseyi umursamayın diyecem, hiç kolay değil kendimden biliyorum. En dogru zamanda inşallah hayırlı bi evladınız olacak, saglıkla kucagınıza alacaksınızBeni yaşımın ilerlemesi, etrafımdaki herkesin çocuğunun olması strese sokuyor. Malum iki de kaybım var insanlara çocuk düşünmüyorum demem çok inandırıcı olmuyor, baskı görüyorum
Evet gerçekten çok etkiliyor stres ben bu yaz zihnen rahatladığım ay hamile kalmıştım. Ama her zaman bunu yapmak mümkün olmuyor. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda sizin de sağlıklı hayırlı çocuklarınız olacak. Denemeye devamStres cok etkiliyomuş, biraz akışına bırakabilsek, aslında belki kolaylıkla olacak. Kimseyi umursamayın diyecem, hiç kolay değil kendimden biliyorum. En dogru zamanda inşallah hayırlı bi evladınız olacak, saglıkla kucagınıza alacaksınız
Ben baktırmadım daha onlara. Bilgim de yok maalesef. Allah dermansız dert vermesin. İlaçla tedaviyle hallediliyorsa ne güzel.Bu arada fsh vs diğer hormon testlerinide yaptırdım. Ekliyorum. Bilgisi olan yorumlayabilir. Doktorum daha cvp yazmadı, internetten baktım regl 2. Gün için fsh biraz yüksek sanırım, diğerleri normal gibi anladım. Bu arada amh 1.1 onu 3 hafta evvel baktırmıştım. O da biraz düşük ama fena değil demişti doktor, denemeye devam
Merhaba amh değeriniz kaçtı acaba aynı problem bende de var ilk ay ilaçlar etki etmedi ve tedaviyi bıraktık siz başladığımız ilk ay yumurta toplama ve transfer yapabildiniz miAmh düşüklüğünü öğrenir öğrenmez. Erteleme gibi bir ihtimalim yoktu.
0,64 dü. 2020 Temmuzda aralıkta tedavi oldum. 2 yumurta göründü kontroller boyunca. 225 gonal f 150 merional vuruyodum. Opuda 3 yumurta çıktı. 1 bozukmuş 1 döllendi 3. Gün transfer oldu. 1i geç döllendi. Gelişimi durdu.Merhaba amh değeriniz kaçtı acaba aynı problem bende de var ilk ay ilaçlar etki etmedi ve tedaviyi bıraktık siz başladığımız ilk ay yumurta toplama ve transfer yapabildiniz mi
0,64 dü. 2020 Temmuzda aralıkta tedavi oldum. 2 yumurta göründü kontroller boyunca. 225 gonal f 150 merional vuruyodum. Opuda 3 yumurta çıktı. 1 bozukmuş 1 döllendi 3. Gün transfer oldu. 1i geç döllendi.
İlk denemeniz negatif mi sonuçlandı.0,64 dü. 2020 Temmuzda aralıkta tedavi oldum. 2 yumurta göründü kontroller boyunca. 225 gonal f 150 merional vuruyodum. Opuda 3 yumurta çıktı. 1 bozukmuş 1 döllendi 3. Gün transfer oldu. 1i geç döllendi. Gelişimi durdu.
Ben ilk ay gittiğim de dediğim gibi doktor ilaçlar cevap vermiyor dedi. Acaba olabilecek bir şey mi onu merak ediyorum amh düşüklüğünde genel olan bir şey mi acaba0,64 dü. 2020 Temmuzda aralıkta tedavi oldum. 2 yumurta göründü kontroller boyunca. 225 gonal f 150 merional vuruyodum. Opuda 3 yumurta çıktı. 1 bozukmuş 1 döllendi 3. Gün transfer oldu. 1i geç döllendi. Gelişimi durdu.
Evet negatif oldu. 2.den once histereskopi oldum dogal hamile kaldım.İlk denemeniz negatif mi sonuçlandı.
Hayır tamamen kişiden kişiye değişen bir şey. Benden daha düşük amh olan daha az doz kullanan birinden daha çok yumurta çıkabiliyordu mesela. Sizin amh kaç ilaç dozları nasıldı?Ben ilk ay gittiğim de dediğim gibi doktor ilaçlar cevap vermiyor dedi. Acaba olabilecek bir şey mi onu merak ediyorum amh düşüklüğünde genel olan bir şey mi acaba
Benim amh 20 ilaç dozu gonalf225 menopur ilk 75 sonra 150 yaptıHayır tamamen kişiden kişiye değişen bir şey. Benden daha düşük amh olan daha az doz kullanan birinden daha çok yumurta çıkabiliyordu mesela. Sizin amh kaç ilaç dozları nasıldı?
histereskopi ne oluyor acaba doktorunuz mu önerdiEvet negatif oldu. 2.den once histereskopi oldum dogal hamile kaldım.
20 mi?Benim amh 20 ilaç dozu gonalf225 menopur ilk 75 sonra 150 yaptı
Rahime kamerayla girip çizik atılıyor. Evet doktorum önerdi.histereskopi ne oluyor acaba doktorunuz mu önerdi
Aciklanamayan infertilite oldugu icin her yolu denedik oncesinde 1 yildan sonra ilac tedavisi asilama sonra baya ara verdim 4 yil sonra tup bebek daha erken de verebilirmisim nasip bence doktorlar ne uygun gorurse yapinMerhaba arkadaşlar, tüp bebek yaptırmaya kaç ayda, yılda karar verdiniz? Ben bu ay diyorum, sonra doğal yolla denemeye karar veriyorum. Sürekli erteliyorum.
Adetin 2. veya 3. Günü hormon testi yapıldığında amh ye de bakıyorlar.kızlar amh testini devlet yapıyor mu ayrıca ne zaman yapılıyor regl döneminde mi benim hep kimyasal oluyor 2 senedir
Evet20 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?