Sıfır morfoloji ile 2. Denemede tuttuKızlar merhaba 2 ameliyat geçirmiş eşinde sperm morfoloji %1 ve dna hasarı %21 sorunları olan biri olarak. 3 yumurta toplama 4 transferden negatif dönmüş umutsuz biri olarak sizin pozitif tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Kaçıncı denemenizde tuttu. Embriyonuz kaç günlüktü kaç hücreliydi benimle paylaşır mısınız?
Sanırım biraz da çalıştığınız klinik önemliKızlar merhaba 2 ameliyat geçirmiş eşinde sperm morfoloji %1 ve dna hasarı %21 sorunları olan biri olarak. 3 yumurta toplama 4 transferden negatif dönmüş umutsuz biri olarak sizin pozitif tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Kaçıncı denemenizde tuttu. Embriyonuz kaç günlüktü kaç hücreliydi benimle paylaşır mısınız?
Sıfır morfoloji ile 2. Denemede tuttuşükürler olsun. Emriyom early blasttı öyle kaliteli değildi. Rabbim ol dedi hamdolsun. İlkinde de tutmuştu ama 6. Haftada dış gebelik oldu. Size tavsiyem erkek infertilitesi siye kadına hiç odaklanmıyor bazı doktorlar halbuki tutmamasının nedeni sadece erkek olmayabiliyor o yüzden tetkiklerinizi ihmal etmeyin mesela ilk transferimin dış gebelik olmasının sebebi tüpündeki yapışıklıkmış tüpümü kaybettim çünkü bebek çok büyümüştü. Bundan sonra muradınıza eresiniz umarım sakın umutsuz olmayın
Bende endometriozis var sağ tüpüm alındı. Her transfer öncesi endometriozis için baskılama yapılıyor. Tüm tahlillerimiz yapıldı genetik taramalarımıza kadar. Artık embriyonun dnası dışında tutunmayı engelleyecek hiçbir şey kalmadı. Asla hiçbir embriyomuz 5. Güne gitmiyor. Hep 3. Gün embriyosu transfer edildi hatta bir seferinde çift embriyo transfer edildi ama hiçbiri tutmadıSıfır morfoloji ile 2. Denemede tuttuşükürler olsun. Emriyom early blasttı öyle kaliteli değildi. Rabbim ol dedi hamdolsun. İlkinde de tutmuştu ama 6. Haftada dış gebelik oldu. Size tavsiyem erkek infertilitesi siye kadına hiç odaklanmıyor bazı doktorlar halbuki tutmamasının nedeni sadece erkek olmayabiliyor o yüzden tetkiklerinizi ihmal etmeyin mesela ilk transferimin dış gebelik olmasının sebebi tüpündeki yapışıklıkmış tüpümü kaybettim çünkü bebek çok büyümüştü. Bundan sonra muradınıza eresiniz umarım sakın umutsuz olmayın
İlkinde ersöz bey ile birlikteydik o da tavmergenle çalışıyordu. Biz de embriyolar için laboratuvarı suçladık ve değişime gittik. Son denememizi bahçecide yaptırdık türkiyenin en iyisi avrupada bile ilk 7de yer aldığı söyleniyor. Üzüntümüz de bundan yani daha nerede yaptırabiliriz inanın bilmiyorum.Sanırım biraz da çalıştığınız klinik önemli
Nerede yaptırdınız
Kaçıncı gün embriyosu tutundu acaba? Sizde sorun neydiBenim 4. Denemede oldu. Birinde de transfer iptali yaşadım.
Nerede tüp bebek tedavisi gördünüz?
sağlıkla büyütün bebeğiniziSizi çok iyi anlıyorum. Ama üzülmeyin Allah’ın izniyle güzel sonuçların alın. Bizim ilk transferimiz 4aa idi kimyasal oldu. İkinci transfer 3aa idi o tuttu. Şimdi koynumda uyuyor 4 aylık oldu bile.
Sizin süreciniz de çok zorluymuş nihayet bebeğinize kavuşmak nasip olmuş8. Denememede tuttu. 5. Gün genetiği incelenmiş embrıyo transferi oldum. Kızım 7 aylık. Doktor çok önemli
Herkese hayırlı evlat nasip olsun emeklerınız boşa gitmesin inşallah
Amh düşük esimdede sperm çok azdi he olanlarda hareketsizdi. Tek yumurta ile 3AB embriyo transfer edildi oda tuttu şükür.Kaçıncı gün embriyosu tutundu acaba? Sizde sorun neydi
Çok teşekkür ederimMerhaba yaşadığınız süreç için çok üzgünümBen henüz yeni hamileyim. İlk denemede tuttu. 7 ve 9 hücreli 3. gün embriyosuydu. Yazılan olumsuz yorumlar yüzünden dönem dönem benim de moralim bozuluyordu. O yüzden yazılan veya duyduğunuz hiçbir şeye kulak asmamanızı öneririm. Sadece kendi süreciniz ve doktorunuzun yönlendirmesi önemli.
MerhabaKızlar merhaba 2 ameliyat geçirmiş eşinde sperm morfoloji %1 ve dna hasarı %21 sorunları olan biri olarak. 3 yumurta toplama 4 transferden negatif dönmüş umutsuz biri olarak sizin pozitif tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Kaçıncı denemenizde tuttu. Embriyonuz kaç günlüktü kaç hücreliydi benimle paylaşır mısınız?
Sebepsiz infertiliteSizin süreciniz de çok zorluymuş nihayet bebeğinize kavuşmak nasip olmuşSizin doktorunuz kimdi ? Kaçıncı gün embriyosuydu tutunan ve sorun neydi sizin
Bizde embriyo elde edemiyoruz doğru düzgün. İnşallah bu opu ve transfer son olur tutar artıkAmh düşük esimdede sperm çok azdi he olanlarda hareketsizdi. Tek yumurta ile 3AB embriyo transfer edildi oda tuttu şükür.
Gerçek bir mucize yaşamışsınız ne güzelMerhababenim eşimin morfoloji 2ydi 12 embriyo hepsi aa kalite 5. Gün embriyosu 3. Pozitif oldu günde 3ü fıtil 2si iğne 13 ilaca rağmen 8 buçuk haftalıkken kalbi durdu kaybettim ve artık bitti istemiyorum kaldıramıyorum dedim bu defteri kapattım 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım hemde eşşekk gibi çalışırken 55 kiloluk çuvalları taşırken röntgen çekilmem gerekiyor galiba fıtık oldum belim ağrıyor dedim kiii günüm geçmiş test yapayım bı dedim aaa hamileyim amaan ne olacaksa olacak dedim işe devam ettim 26 haftalıkken rahim agzin çok kısa doğum olabilir dediler başka bir doktora gittim oda birşey yok dedi 37 haftaya kadar çalıştım 39 haftalıkken doğurdum iki yaşına geliyo işte şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?