• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2015

Merhaba nezamn dusunuyorsunuz tüp bebek yaptirmayi

Tahlil sonucu bekliyorum sonra karar verecek doktor) bi türlü bu testler bitmedi (amh, , rahim filmi, perefirik, trombofil,)onları hazırladım, sonra başka tür faktör istendi, pıhtılaşma sanırım, onları bekliyorum ( siz ne zaman düşünüyorsunuz?

Mutlu yıllar kızlar) yeni yıl ,yeni topig)2015!
hoş geldiniz ):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Tüm kızlara!!!
bebeginizle kavuşmayı diliyorum):anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: inşallah!
Konuşalım, paylaşalım, birlikle daha güçlü olucagız ve daha daha kolay olucak))
Slm canim.basligin ugur getirsin hepimize.ben kismet olurda fsh illeti normal sinirlarda cikarsa bu ay basliyorum.heyecanliyim ve umutluyum nedense.sen hangi sehirdesin problem neydi???

Slm canim.basligin ugur getirsin hepimize.ben kismet olurda fsh illeti normal sinirlarda cikarsa bu ay basliyorum.heyecanliyim ve umutluyum nedense.sen hangi sehirdesin problem neydi???
Merhaba ) benim tüp faktorüm var, Istanbul) ya siz? Bol şanslar

Tesekkur ediyorum.ben de yok yok malesef.ama su anki sorun fsh.tedavim ankarada.bikac ay once ameliyat oldum orda.insallah bir an once tup bebege basliycaz ama degerimin dusmesi lazim:110:
Anladım (benim de kötü tercübe oldu (3 tüp bebek boşa gitti, araştırmadan bir kliniğ buldum internet üzerinden, yorumlara bakmadan, bana tüp bebek kolay bir şey gibi geliyordu ((artık kurtulduk ordan, ve memorial has tavsiye üzerinden gittik, ve biliyormusun? polikistik hastal olduğumu ögreniyorum yeni!!!(gerisini artık düşün (ne güven kaldı kimseye ne bir şey (ama şuan beni iyi araştırıyorlar , inşallah boşa gitmez (o yüzden acele ettme ! Sonra üzülmemek için

Anladım (benim de kötü tercübe oldu (3 tüp bebek boşa gitti, araştırmadan bir kliniğ buldum internet üzerinden, yorumlara bakmadan, bana tüp bebek kolay bir şey gibi geliyordu ((artık kurtulduk ordan, ve memorial has tavsiye üzerinden gittik, ve biliyormusun? polikistik hastal olduğumu ögreniyorum yeni!!!(gerisini artık düşün (ne güven kaldı kimseye ne bir şey (ama şuan beni iyi araştırıyorlar , inşallah boşa gitmez (o yüzden acele ettme ! Sonra üzülmemek için
Buyuk talihsizlik olmus yaa.o kaar tedavi boyunca nasil farkedemzler.senin adina gercekten uzuldum.ama kotu tecrubelri unutmaya calis canim.hatta calisalim.valla tup bebek gercekten zor bi surec.yipratici.yasayan bilir dedikleri cinsten bisey.ne diyim allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.sen hangi ay gibi dusunuyosun pekii

Şubat adetiyle baslicam allah izin verirse ilk denemek olcak insallah hakkımızda hayırlısı olsun

Buyuk talihsizlik olmus yaa.o kaar tedavi boyunca nasil farkedemzler.senin adina gercekten uzuldum.ama kotu tecrubelri unutmaya calis canim.hatta calisalim.valla tup bebek gercekten zor bi surec.yipratici.yasayan bilir dedikleri cinsten bisey.ne diyim allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.sen hangi ay gibi dusunuyosun pekii
Benim yarın sonuçlarım geliyor) bakalım ne diyecek) evet o kl Medikana! Gerçekten anlamıyorum onlara nasıl çalışmaya izin veriyorlar?

Bol şanslar! Allah yardımcın olsun! Bilgilerle mutlaka paylaş bizimle)):KK25:

Benim yarın sonuçlarım geliyor) bakalım ne diyecek) evet o kl Medikana! Gerçekten anlamıyorum onlara nasıl çalışmaya izin veriyorlar?
Valla bizim bu islerin en kotu taraflarindan biri de bicok yerde ticaret mantigiyla dusunulmesi.malesef boyle.kendi yeterliliklerine hic bakmazlar ama.tamamen cikar.gercekten uzucu..oysa bizlerin psikolojini en iyi onlarin bilmesi lazim..

Slm kizlar... 2015 de biz de tup bebek dusunuyoruz.. Rabbim dualarimizi geri cevirmesin... Amin.. ins tedavi suresinde ve hamile oluncada mutlulukarimizi paylasiriz :)))

Slm kizlar... 2015 de biz de tup bebek dusunuyoruz.. Rabbim dualarimizi geri cevirmesin... Amin.. ins tedavi suresinde ve hamile oluncada mutlulukarimizi paylasiriz :)))
Amin inşallah ne güzel söyledin)
Ama yenide bekliyorum ! Tedavi surecinde! Bol şanslar! Allah yardım etsin!

Back
X