TUP BEBEK 3 UZ GEBELIK

nly1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
14
6
1
38
Arkadaslar merhaba,
9+0 m bugun. Tup bebek merkezi sonrasi bugun ankara da iyi bir perinotoloji dr una basladik. 1 bebek daha gordugunu soyledi biz ikiz saniyorduk.
Boyle bir surec yasayan varmidir?
Tup bebek 5.gun 2 embriyo transferi olmustum . Yasim 38. 11 yasinda bir kizim var cok sukur
Dr riski cok cumartesi tekrar gelin bakalim dedi
Pozitif yapici yorumlarinizi rica edecegim

Kaç tane transfer edildi ki canım 3 mü

teki bölünmüş umarım sağlıkla ilerler ni embriyonuz tek yumurta ikiizi olmuş şans kısmet gördüüğü kesede kalp atışı var mı

Tutunan embriyolardan biri kendi içinde de bölünmüş canım hem tek yumurta hem çift yumurta ikizleri olmuş o şekilde 3 bebek yani, nasip inşallah sağlıkla devam ederler Allah kolaylık versin

teki bölünmüş umarım sağlıkla ilerler ni embriyonuz tek yumurta ikiizi olmuş şans kısmet gördüüğü kesede kalp atışı var mı
Hepsinin masallahi var kalplerinde
Bende diyorum bukadar mide bulantisi hizli yorulma carpinti niye

Ayy diyorum nasıl hiç aklıma gelmiyor tek yumurta ikizi olabileceği onu embriyo bölünürken tahmin edemiyorlar herhalde nasıl hissediyorsun 3 tane can taşımak nasıl bir duygu
Endiseliyim biraz ailem pek destekci degil ama esimin benden heyecanli olmasi kaygisinin olmamasi guzel suan icin

Endiseliyim biraz ailem pek destekci degil ama esimin benden heyecanli olmasi kaygisinin olmamasi guzel suan icin
bence çoğul gebelklerin verdiği korkuyla karışık heyecan var onu yaşıyorsunuz, telaşlanmayın riskleri elbette var ama çözümü kötü düşünmek olmamalı

Hepsinin masallahi var kalplerinde
Bende diyorum bukadar mide bulantisi hizli yorulma carpinti niye
maşallah diyelim hiç içinizi bozmayın sağlıkla ilerlesin sadece erken doğarlar haliyle ama o da sürecin bir parçası olması gerektiği gibi hayırlı olsun

bence çoğul gebelklerin verdiği korkuyla karışık heyecan var onu yaşıyorsunuz, telaşlanmayın riskleri elbette var ama çözümü kötü düşünmek olmamalı
Allahim verdiyse vardir bir bildigi dedim ilk andan beri
Ilk gunun sok uda var tabi
Ara ara kaygi oluyor oda dedigim gibi destekci konusu
Ama olsjn en buyuk tek destekcimiz allah kolayligini da verir insallah
Tup bebek transferine giderken cok agladim hemsire sordu neden diye uzuldu
Dedim cok emek var ya allahim bu surecte olan herkese icinde de bana yardim etsin kucaklarimizi doldursun demistim
Haklisiniz demisti oda

Maşallaahhhh maşallahhh sağlıkla ilerlesinler inşallah anneye de kolaylık olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…