Tüp bebek 5.gün Embriyosu

Transfer anında muhabbet ediyoruz doktora istanbula gidiyorum sınavım var dedim doktor şok içinde sınavın saat kaçta bugün mü diyor

Canim aynen öyle şimdi bir şey sorucam bilgi vardır az çok sende bu değerde birinin kimyasal olma ihtimali var mı daha test gününe beş gün var bu günle birlikte her gün kan vermeye de gitmek istemiyorum

Embriyo kaliten neydi bu arada merak ettim bı de yaş kaç ilk tüp bebek mi
Yaş:33 embriyo kalitesini bu sefer sormadım bu üçüncü transferdi. İlkinde 3. gün embriyosu idi 8 hücreli iyi kalite idi ikincisi 5.gün 4AA idi tutmadılar

Canim ben de dayanamadım test yaptırdım beşinci gün bugün bhcg:32.5 saglikcisin sanırım nasıl sence
Tabi her zaman kimyasal olma ihtimali olabilir, b-hcg>100 üstüne çıkınca ihtimal azalıyor ve önemli olan düzenli artışı. Ama sizinki güzel artmış Ben kalp atışını duyana kadar emin olamam hatta ilk 3 ay düşük riski daha fazla oluyor.

Valla o eminlik hiçbirimizde olmayacak doğana kadar hep bir şüphe olacak içimizde inşallah her şey güzel ilerler kalp atışı ne zaman duyuluyor

Canim ben de dayanamadım test yaptırdım beşinci gün bugün bhcg:32.5 saglikcisin sanırım nasıl sence
Aa merhaba bugün benimde 5 günüm hiç bir belirtim yok . 2 denemem 2 embiriyo konuldu şuan senin bu yazıların beni sevindirdi. Hiç belirtim yok yazmışsın. Benimde hiç belirtim yok hatta umudumda yok sanki

Aa merhaba bugün benimde 5 günüm hiç bir belirtim yok . 2 denemem 2 embiriyo konuldu şuan senin bu yazıların beni sevindirdi. Hiç belirtim yok yazmışsın. Benimde hiç belirtim yok hatta umudumda yok sanki
Bak bugün bir hafta oldu hala belirtim yok.
Cumartesi gecesi:32.5 çıktı değer sabah gene verdim kırk sekiz saat bile olmadı 62.5 çıkmış

Bak bugün bir hafta oldu hala belirtim yok.
Cumartesi gecesi:32.5 çıktı değer sabah gene verdim kırk sekiz saat bile olmadı 62.5 çıkmış
Hadi ya şaşırdım koca forumda belirti olmayan bi sen bi sen varız galiba gerçi benim karnım bugün guruldamaya başladı her ay adet öncesi olduğu gibi hepten umut kalmadı. Ama sen ne güzel pozitifi görmüşsün

Canim kaçıncı günün embriyon kaçıncı gun duruma göre yarın sabah bı test yap bakalım ben rahatlamadim yapana kadar belirti yok diye galiba öyle ben hiç belirtim yok ama erken belirti için daha yarın adet günüm.

Benim 5.gün embiriyo çift transfer canım. Bugün tam 5 günüm

Yarin sabah ilk idrarla dene bakalım çıkmazsa uzulmezsen ama daha çok erken benim minik koyulduğu ilk gün yerleşti galiba ondan erken öğrendim
Yok ya denemek istemiyorum zaten olsaydı hissettirirdi diye düşünüyorum. MaşAllah ilk günden beri hiçbişeyim yok . Çift transferde hiç bi belirti olmaz. Yok demekki tutmadıki böyleyim bence

Yok ya denemek istemiyorum zaten olsaydı hissettirirdi diye düşünüyorum. MaşAllah ilk günden beri hiçbişeyim yok . Çift transferde hiç bi belirti olmaz. Yok demekki tutmadıki böyleyim bence
Yanlış yorumluyosun bence canım Allahyan ümit kesilmiyo bende valla tutmadi diye yapıyım da aklımdan çıksın dedim gercekten belirti yok hala yok bı baktim aşırı silik bı çizgi zor gördüm ama biliyorum ki olmasa asla çıkmaz. Neyse sen bilirsin hazır oldugun zaman yap canım ama.karartma kendini bende de belirti yok

İnşAllah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…