Hayırlı olsun çok iyiMaşallah canım bende yaptırdım bugün 8.gün idrarda görmüştüm bugün hem idrar hem kan verdim 10.gün benimde 318 çıktı şükür
Belirtiniz varmıydıEvet bugün 150 geldi 10.gün idi
Ben beşinci gün gece onda yaptırmıştım 32.5 idi bir de bu sabah 7. Gün sabah 11 de yaptırdım 62.5 çıktı şu üç günü de güzel atlatirim umarım.Hayırlı olsun çok iyi
Bu benim 3.transferimdi. Karın ağrım daha fazla oldu önceki 2 sine göre evet aldığımız hormon ilaçları da yapıyor ama bu biraz daha farklı idi bugün ağrı azaldı. Sanırım implantasyon ağrısı idi yaşadığım, kanama olmadı hiç. Birkaç süren bulantı vardı o da geçti.Belirtiniz varmıydı
Anladm. Teşekkür ederimBu benim 3.transferimdi. Karın ağrım daha fazla oldu önceki 2 sine göre evet aldığımız hormon ilaçları da yapıyor ama bu biraz daha farklı idi bugün ağrı azaldı. Sanırım implantasyon ağrısı idi yaşadığım, kanama olmadı hiç. Birkaç süren bulantı vardı o da geçti.
Canim benim sakin ol stres yapma vajinal baktirmanin bir şey yapacagini sanmıyorum sonuçta çoğu kişiye bakılıyor sağlıklı bir gebelikse devam edecek eminim duaya sığın Allah'a sigin rabbim buyukturKizlar ben bugün 5+2 de özel de Kesemi gördüm, eve giderken sancım oldu yine herzaman ki gibi, ama busefer kanamam oldu açık kırmızı renkte. Ben tabi panikledim hemen acile koştum, daha öglen baktirdiğim keseye devlet hastanesi yuvarlak değil düşük yaşiyorsun büyük ihtimalle kanı takip et dedi. Yarin kendi doktorum cagirdi gel keseye bakalım dedi. Aşırı stres oldum agliyorum sürekli… Vajinal baktırdığım için mi oldu acaba… yada kötü bi tesadüf ve ben keseyi gördükten hemen sonra düşük yapmaya başladım
Evet zaten zararsız oluyor sadece bazılarında kanama yapiyor diye duydum bir çok kez.. umarim canim ya inşallahCanim benim sakin ol stres yapma vajinal baktirmanin bir şey yapacagini sanmıyorum sonuçta çoğu kişiye bakılıyor sağlıklı bir gebelikse devam edecek eminim duaya sığın Allah'a sigin rabbim buyuktur
Gerçekten biz tüp bebek annelerinin her aşaması zor. Her şey acabali her şey kaygılı o kadar zor geldiğimiz bu günleri duayla geciriyoruzKizlar ben bugün 5+2 de özel de Kesemi gördüm, eve giderken sancım oldu yine herzaman ki gibi, ama busefer kanamam oldu açık kırmızı renkte. Ben tabi panikledim hemen acile koştum, daha öglen baktirdiğim keseye devlet hastanesi yuvarlak değil düşük yaşiyorsun büyük ihtimalle kanı takip et dedi. Yarin kendi doktorum cagirdi gel keseye bakalım dedi. Aşırı stres oldum agliyorum sürekli… Vajinal baktırdığım için mi oldu acaba… yada kötü bi tesadüf ve ben keseyi gördükten hemen sonra düşük yapmaya başladım
Benimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüme uyandım yaptım negatif umarım erken davranmisizdir arkadaşım6.gün embriyosu idrarda 5.gün erken gebelik testinde çıkmadı erken mi yaptım acaba
Benimde 5.gün embriyosuysu 8.gün idrarda görebildim biraz daha sabredin benceBenimde 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüme uyandım yaptım negatif umarım erken davranmisizdir arkadaşım( baya moralim bozuldu
Benimde kanamam oldu ve hemde nasıl kanama şuan 9 haftadayim kendi doktorunuza gidin ve üstten baktırın alttan benim doktor kendi hariç kimseye baktirma dedi oda bakmadı hatta ilk tup bebek doktorum baktı okadarKizlar ben bugün 5+2 de özel de Kesemi gördüm, eve giderken sancım oldu yine herzaman ki gibi, ama busefer kanamam oldu açık kırmızı renkte. Ben tabi panikledim hemen acile koştum, daha öglen baktirdiğim keseye devlet hastanesi yuvarlak değil düşük yaşiyorsun büyük ihtimalle kanı takip et dedi. Yarin kendi doktorum cagirdi gel keseye bakalım dedi. Aşırı stres oldum agliyorum sürekli… Vajinal baktırdığım için mi oldu acaba… yada kötü bi tesadüf ve ben keseyi gördükten hemen sonra düşük yapmaya başladım
Pişman oldum şimdi baktirdığıma umarım ondan dolayı olmamiştir.. peki senin kanamandan sonra ne yaptilarBenimde kanamam oldu ve hemde nasıl kanama şuan 9 haftadayim kendi doktorunuza gidin ve üstten baktırın alttan benim doktor kendi hariç kimseye baktirma dedi oda bakmadı hatta ilk tup bebek doktorum baktı okadar
Benim en yakın arkadaşım kadın doğumcu ama İzmir'de degl malesef bana hep uzaktan destek olur İzmir'de Gürsoy pala riskli gebelik uzmanina gidiyorum adam harika bir doktor hemen prulton vuruldum kesildi kanama sonra bı daha bı daha kanama oldu kendi doktorim kendim olmaya başladım bir progestan 200 koy bir tane yut hop kesildiPişman oldum şimdi baktirdığıma umarım ondan dolayı olmamiştir.. peki senin kanamandan sonra ne yaptilar
Erken gebeliklere zerre güvenim yok prodictor değilse ben beşinci gün erken gebelikte negatif gördüm.cok silik çizgiyle kasette öğrendim6.gün embriyosu idrarda 5.gün erken gebelik testinde çıkmadı erken mi yaptım acaba
Bugün 6.gün yine predictor marka testle yaptım yine negatif çıktıBenimde 5.gün embriyosuysu 8.gün idrarda görebildim biraz daha sabredin bence
7 gün çıkıyorBugün 6.gün yine predictor marka testle yaptım yine negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?