Tüp bebek 5.gün Embriyosu

Bende ilk transferimde 7.gün silik çizgi gördüm 5.gun embriyosuydu. Busefer 6.gün idrarda cikmadi ama kanda ögrendim. Biraz daha sabredin bence allahin izni ile umarım sımsıkı tutunur

Canım hiç kendini strese sokma ben şubat transferiyim ama forumda denk gelince yazayım dedim. Şubat transfer postunda da okuyabilirsin. Benim de hiç ama bak hiç belirtim yoktu. Ne ağrı ne uyku ne ateş. Koskocaman bir hiç :)) şuan 6+5 ikizlere hamileyim. Belirti arama. Benim bundan önceki tüm transferlerimde hep belirti var diyorduk hiç pozitif görmedim. İlk defa belirtim yoktu pozitif gördüm

Sen böyle yazınca ağlıyasım geldi biliyormusun bugün 6 gün bendede hiç ama hiç yok. Seninde çift embiriyo galiba ikizlerin var. Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim. Sence yarın gidip kan testi verimi

Ben transferin 10. Günü kan vermiştim. Dayanamadım transfer tarihinin 10. Günü 5. Gün embriyo da en doğru sonucu veriyor. Bak benim şuan bile sabah bulantısı dışında nerdeyse hiç belirtim yok. İnşallah senin de pozitif olursa kendini çok şanslı hissedeceksin. Kaç gün oldu şimdi transfer yapalı

Benim yarın 7.gün olucak. 5 gün embiriyo 4aa4ba kalite dondurulmuş 2.deneme

Benim yarın 7.gün olucak. 5 gün embiriyo 4aa4ba kalite dondurulmuş 2.deneme
Tabi yine sen bilirsin ama ben 10. Günü beklemiştim. Dayanmak zor tahmin ediyorum ama yanıltıcı bir sonuç alırsan çok üzülürsün diye düşünüyorum. #Direnmelekhayal

Tabi yine sen bilirsin ama ben 10. Günü beklemiştim. Dayanmak zor tahmin ediyorum ama yanıltıcı bir sonuç alırsan çok üzülürsün diye düşünüyorum. #Direnmelekhayal
Zaten benim 10.günüm yani test günüm cumartesi eee yarın çarşamba. Arada 2 gün var yani. Artık olmuşsa bi nebzede olsa çıkar heralde yaaa ?

Zaten benim 10.günüm yani test günüm cumartesi eee yarın çarşamba. Arada 2 gün var yani. Artık olmuşsa bi nebzede olsa çıkar heralde yaaa ?
3 gün var gün saklama tabi varsa çıkabilir. Ama negatif çıksa bile daha sonra tekrar çıkabilir. Negatif çıkarsa kendini üzmeyeceksin yap bence. Çünkü 7. Gün biraz erken oluyor

3 gün var gün saklama tabi varsa çıkabilir. Ama negatif çıksa bile daha sonra tekrar çıkabilir. Negatif çıkarsa kendini üzmeyeceksin yap bence. Çünkü 7. Gün biraz erken oluyor
Olsun yaa kısmet diyelim ne yapalım arkadaşımın 7.günde silik çıkmıştı betada 35 çıkmıştı bide tek embiriyo onun benim çift olduğu için duramıyorum galiba . Ne zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…