Ben erken mi yaptım acaba7 gün çıkıyoryani 8 oluyor transfer günü hariç
Acabami erken tabi 48 yerleşiyor idrara karışması 5 gün en azBen erken mi yaptım acaba
Dün 5.gündü negatif çıktı,bugün 6.gün yine negatifAcabami erken tabi 48 yerleşiyor idrara karışması 5 gün en az
Transfer günü 0 gündür ondan hariç 7 gün benim silik çıktı öncesi hep negatif çıktıDün 5.gündü negatif çıktı,bugün 6.gün yine negatif
Test yaptınız mıBenim de 14 Martta 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı bugün 4. Günüm pozitifi görenler bana da edin
Gerçekten mi ya kaç çıktı değerBende ilk transferimde 7.gün silik çizgi gördüm 5.gun embriyosuydu. Busefer 6.gün idrarda cikmadi ama kanda ögrendim. Biraz daha sabredin bence allahin izni ile umarım sımsıkı tutunur
31 çıktıGerçekten mi ya kaç çıktı değer
Canım hiç kendini strese sokma ben şubat transferiyim ama forumda denk gelince yazayım dedim. Şubat transfer postunda da okuyabilirsin. Benim de hiç ama bak hiç belirtim yoktu. Ne ağrı ne uyku ne ateş. Koskocaman bir hiç :)) şuan 6+5 ikizlere hamileyim. Belirti arama. Benim bundan önceki tüm transferlerimde hep belirti var diyorduk hiç pozitif görmedim. İlk defa belirtim yoktu pozitif gördümHadi ya şaşırdım koca forumda belirti olmayan bi sen bi sen varız galibagerçi benim karnım bugün guruldamaya başladı her ay adet öncesi olduğu gibi hepten umut kalmadı. Ama sen ne güzel pozitifi görmüşsün
Sen böyle yazınca ağlıyasım geldi biliyormusun bugün 6 gün bendede hiç ama hiç yok. Seninde çift embiriyo galiba ikizlerin var. Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim. Sence yarın gidip kan testi verimiCanım hiç kendini strese sokma ben şubat transferiyim ama forumda denk gelince yazayım dedim. Şubat transfer postunda da okuyabilirsin. Benim de hiç ama bak hiç belirtim yoktu. Ne ağrı ne uyku ne ateş. Koskocaman bir hiç :)) şuan 6+5 ikizlere hamileyim. Belirti arama. Benim bundan önceki tüm transferlerimde hep belirti var diyorduk hiç pozitif görmedim. İlk defa belirtim yoktu pozitif gördüm
Ben transferin 10. Günü kan vermiştim. DayanamadımSen böyle yazınca ağlıyasım geldi biliyormusun bugün 6 gün bendede hiç ama hiç yok. Seninde çift embiriyo galiba ikizlerin var. Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim. Sence yarın gidip kan testi verimi
Ama ben predictor marka testte yaptım31 çıktı
Bende aynı durumdayımSen böyle yazınca ağlıyasım geldi biliyormusun bugün 6 gün bendede hiç ama hiç yok. Seninde çift embiriyo galiba ikizlerin var. Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim. Sence yarın gidip kan testi verimi
Benim yarın 7.gün olucak. 5 gün embiriyo 4aa4ba kalite dondurulmuş 2.denemeBen transferin 10. Günü kan vermiştim. Dayanamadımtransfer tarihinin 10. Günü 5. Gün embriyo da en doğru sonucu veriyor. Bak benim şuan bile sabah bulantısı dışında nerdeyse hiç belirtim yok. İnşallah senin de pozitif olursa kendini çok şanslı hissedeceksin. Kaç gün oldu şimdi transfer yapalı
Nası yani canımBende aynı durumdayım
Tabi yine sen bilirsin ama ben 10. Günü beklemiştim. Dayanmak zor tahmin ediyorum ama yanıltıcı bir sonuç alırsan çok üzülürsün diye düşünüyorum. #DirenmelekhayalBenim yarın 7.gün olucak. 5 gün embiriyo 4aa4ba kalite dondurulmuş 2.deneme
Zaten benim 10.günüm yani test günüm cumartesi eee yarın çarşamba. Arada 2 gün var yani. Artık olmuşsa bi nebzede olsa çıkar heralde yaaa ?Tabi yine sen bilirsin ama ben 10. Günü beklemiştim. Dayanmak zor tahmin ediyorum ama yanıltıcı bir sonuç alırsan çok üzülürsün diye düşünüyorum. #Direnmelekhayal
3 gün var gün saklamaZaten benim 10.günüm yani test günüm cumartesi eee yarın çarşamba. Arada 2 gün var yani. Artık olmuşsa bi nebzede olsa çıkar heralde yaaa ?
Olsun yaa kısmet diyelim ne yapalım3 gün var gün saklamatabi varsa çıkabilir. Ama negatif çıksa bile daha sonra tekrar çıkabilir. Negatif çıkarsa kendini üzmeyeceksin yap bence. Çünkü 7. Gün biraz erken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?