Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım görünmüyodun çoktandır hoşgeldin sürekli yatmak da zor sabır canım
bebişin hareketleri nasıl bi his oluyo, benim de alt karnımda pıtpıtlar oluyor sende de öyle mi?
Hoşbuldum kuzum zor gerçekten beraberinde başka rahatsızlıklar doğuruyor yoksa yatmk da problem değil
canım benim biraz değişik, ben çok net hissettim Direk dışarıdan görünmeye başldı. Ama en başta sanırım öyle oluyormuş. Elinle hissedebiliyor musun

Elimle hissedemiyorum heralde, bikaç kez koydum elimi ama tam anlayamadım. Öyle net hissedebiliyosan ne güzel maşallah canım
Çarşamba doktor kontrolum var sorcam hareket konusunu.

Optimussprime canim beğenip begenip gidiyorsun kaç gündr neredesin sen
Haftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozuk hep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...

İnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalış

Kendine ve bebeğine dikkat et canım kötü haberin için üzgünüm ama çokta fazla üzme bebisini

Bebişin için iyi olmaya, güçlü olmaya çalış canım

İnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalış
Malesef sağlıkla ilgili canım dün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...

Ağır iş filan mı yaptın neden oldu
Senin kese günün ne zaman canım

Allah şifa versin canım
Uzmemeye çalış kendini bebek etkileniyor boyle durumlarda. Malesef hayat boyle Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…