20. Haftadayız canım yarıladık çok şükürYani inşallahAllah iyilik versin canım senin bebiş kaç haftalık oldu şimdi
Hoşbuldum kuzumCanım görünmüyodun çoktandır hoşgeldinsürekli yatmak da zor sabır canım
bebişin hareketleri nasıl bi his oluyo, benim de alt karnımda pıtpıtlar oluyor sende de öyle mi?
Maşallah seninki yarilanmis artık20. Haftadayız canım yarıladık çok şükür
Elimle hissedemiyorum heralde, bikaç kez koydum elimi ama tam anlayamadım. Öyle net hissedebiliyosan ne güzel maşallah canımHoşbuldum kuzumzor gerçekten beraberinde başka rahatsızlıklar doğuruyor yoksa yatmk da problem değil
canım benim biraz değişik, ben çok net hissettim Direk dışarıdan görünmeye başldı. Ama en başta sanırım öyle oluyormuş. Elinle hissedebiliyor musun
İnşallahİnşallah çabucak geçer canım. Ben de iyiyim şükür dün gibi senle opu günlerimiz, zaman nasıl geçiyor
Haftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozuk
İnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalışHaftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozukhep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...
Kendine ve bebeğine dikkat et canım kötü haberin için üzgünüm ama çokta fazla üzme bebisiniHaftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozukhep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...
Bebişin için iyi olmaya, güçlü olmaya çalış canımHaftasonu için memlekete gelmiştim canım çok giremedim. Bir de bugün kötü bir haber aldım çok üzüldüm moralim çok bozukhep böyle oluyor en sevinçli anlarımda en kötü haberleri alıyorum bu hayatta...
günaydınGünaydın kızlar
Malesef sağlıkla ilgili canımİnşallahh sağlıkla ilgili degildr canım. Sen yinede kendine dikkat et çok strese girmemeye çalış
Ağır iş filan mı yaptın neden olduMalesef sağlıkla ilgili canımdün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...
Allah şifa versin canımMalesef sağlıkla ilgili canımdün kramplar girdi kasıklarıma ani keskin sancılar inşallah birşey olmamıştır, düşünmemeye çalışıyorum ama elden bir şey gelmiyor hayat işte iyisiyle kötüsüyle hep karşımızda,olacak bunlar mecbur...
Evet canım çift transfer olmuştum. Transferin 8.gunu 70 10.gunu 260 12.gunu 1120 çıkmıştı.Fly3646 canım senjn transferinde de çift olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
Senin test sonuclarjn nasıl çıkmıştı ilk başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?