Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

mrb cnm iyi yapmißsin nasil gidiyor hamilelik btende insallh cuma kalp atisini duymaya giderim
İyidir canım arada bir diş ağrısı oluyor kulağıma başıma vuruyor ağrısı. Genelde ilaçsız sabretmeye çalışıyorum ama bugün dayanamadım ağrı başlayınca da 10 saat sürüyor az önce parol aldım bi tane mecburiyetten. Halsizlik var biraz Arada bir karın ve kasık ağrısı oluyor başka gebelik belirtim yok henüz. Senden ne haber? Ben de 30u cuma gidicem kalp atışı için. İnş güzel güzel duyarız

Ben geldim annisler oburtarafta bizlik muhabbet kalmadi pek bizde 8+2 olduk bugun bende 30 unda kontrole gıdıcem kasık agrısı batmalar olmasa unutucam hamış oldugumu

Ben geldim annisler oburtarafta bizlik muhabbet kalmadi pek bizde 8+2 olduk bugun bende 30 unda kontrole gıdıcem kasık agrısı batmalar olmasa unutucam hamış oldugumu
nisan senin bebis benimkinden buyuk ben 22 sine gidecm kalp atisina insallh kizlar herşey iyi gecer bizim icn ben huc busey yiyemiyom midem cok bulaniyor ilk hamilelik ondan heralde

hsgldn nerden biliyon kiz sendemi kiz istiyon
ya herkes deli diyo bana zaten nerden biliyon oglan olursa görursun diyolar doktor transfer yapmadan önce doktora bu tutucak hemde kızım olucak dedim güldü snr konulan embriyonun resmini verdiler baktıkca kız hissettim herkesede kızım olcak diyorum tabiki hayırlısı saglıklı annesinin kucagına gelsinde ne olursa olsun canım

nisan senin bebis benimkinden buyuk ben 22 sine gidecm kalp atisina insallh kizlar herşey iyi gecer bizim icn ben huc busey yiyemiyom midem cok bulaniyor ilk hamilelik ondan heralde
Ya benım guya ıkız ama bulantı falan da yok bıkere kustum bazen korkuyorum bıseymı var neden bulantım yok dıye cozemedım kendımı

Bende bır kız bır erkek dıyorum herkes de bana senn cann oyle ıstıyoda ondan dıyo ama kalp atısı duyduk bırı daha hızlı bırı bı tık yavastı dr aynı dedı ama ben o farkı duydum anne kulagı yurekten dınler hayırlı saglıklı olsunlar da kız erkek zaten farketmez ıcımdekı hıs bu ama

Ya benım guya ıkız ama bulantı falan da yok bıkere kustum bazen korkuyorum bıseymı var neden bulantım yok dıye cozemedım kendımı
herkeste bulantı olcak diye bşy yok canım korkma ama ben cok kotuyum bsy yiyemiyorum dogru sudan bile tiksiniyorum agız tadım yok burnuma zaten mandal takıp gezicem tiksinmedigim koku kalmadı artık yerlerde dolanıp koku nerden geliyo onu kokluyorum esim av köpegi oldun diyo insallah bir an önce biter

Hoşgeldin canım
evet canm verdi bitane kucucuk bi vitami habi
Adı ne canım?
bende geldim kızlar bizde 7 haftalık olduk kızımla :)
Vayy kız hissediyorsun demek ben de oğluş hissediyorum 1 prensesim var zaten prens gelir mi acaba. Gerçi önemli değil benim için hayırlı sağlıklı olsun da en önemlisi o
Canım benim ilk gebeliğimde de bunda da bulantı kusma yok belirti yok sadece arada bir kasık ve karın ağrım oluyor. Endişe etme tatlım

Kızlar benım gobüşüm cok kurudu ya pul pul dokuluyo derım acaba yag sursemmı sımdıden bebe yagı olurmu ne sureyım.sızce brnım gıbı olan varmı

belkide olmaz sende bulanti bende cok var az once bi makarna yaptim ama o makarnayi yapanakadar oldüm oldum durdm kkmilerinki bulantisiz gecoyor dert etme

Kızlar benım gobüşüm cok kurudu ya pul pul dokuluyo derım acaba yag sursemmı sımdıden bebe yagı olurmu ne sureyım.sızce brnım gıbı olan varmı
Canım ilk defa duydum. İğne kullanıyosun ya yan etkisi olabilir. Bebeyağı vazalin falan sür iyi gelir. Şimdi jele geçince geçer inşallah

Merhaba kızlar topiğimiz hayırlı olsun. Tüp bebek anneleriyle dolsun. Bol bol yazıp aktif tutalım topiğimizi. Benim vitaminim previt positive. Bu da biraz büyük zor yutuyorum. Yutar yutmaz bulantı yapıyor. 5 dk sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…