Canım bilmiyorum ama benim de ikiz olabilir. Eşim de baştan beri öyle söylüyor ve istiyor. Bu gün doktor kendiliğinden değerin çok yüksek ikiz olabilir dedi ama kese görmedik daha. Sağlıklı olsun da ben teke de çooook mutlu olucamBende bır kız bır erkek dıyorum herkes de bana senn cann oyle ıstıyoda ondan dıyo ama kalp atısı duyduk bırı daha hızlı bırı bı tık yavastı dr aynı dedı ama ben o farkı duydum anne kulagı yurekten dınler hayırlı saglıklı olsunlar da kız erkek zaten farketmez ıcımdekı hıs bu ama
Sagolasn canmCanım ilk defa duydum. İğne kullanıyosun ya yan etkisi olabilir. Bebeyağı vazalin falan sür iyi gelir. Şimdi jele geçince geçer inşallah
Ben burdayım bulantı yok derken suan bulantıdan uyuyamıyorum yarın ıs var ama ben cok kotuyum kusmak ıstemıyorumHiç kimse yok mu
6 eylul du canım benım transferım ya bulantı ıstıyoruz yanı belırtı ıcın de benım bukantılarım cok zamansız gece gece bulantımı olur bulantı olsa kabahat olmasa kabahat bızede iyiylik yaramaz kusamama problemm var korkuyorum kusmaktan baskası olsa coktan kusar rahatlardı esım hastaydı bıraz banada bulastrdı sanırım sımdı hapsuruyorm burnumda akıyo sanırım bende grıp olucam grıo asısı da oldum ama ne faydaUyusan iyi olurdu ama uyuyamıyosun. Yarın erken kalkıcan dimi. Ben çabuk yoruluyorum sen de öylesindir. Yarın yorucu olucak demek ki...Senin transfer tarihin ne zamandı benden kaç hafta öndesin merak ettim. Benim de bulantılarım başlar diye çom korkuyorum
Ayy o çok kötü işte inşallah olmazsın hasta falan. Zencefil bal limon. İhmal etme aman ilaç da alamazsın. Sen benden 1 ay öndesin canım. Benim daha çok yeni. Evet yaa gece bulantı mı olur hayret yiyemediğin için mi oluyo acaba ama kusmak çok kötü kusmaya çalışma. Çünkü karın kasların çok kasılıyo ve onun ağrısı başlıyo ve rahatlama da çook kısa süre oluyo. Bulantılara devam yani. 12. Haftada kesilir inşallah canım. Az kaldı sanırım dimi tatlım6 eylul du canım benım transferım ya bulantı ıstıyoruz yanı belırtı ıcın de benım bukantılarım cok zamansız gece gece bulantımı olur bulantı olsa kabahat olmasa kabahat bızede iyiylik yaramaz kusamama problemm var korkuyorum kusmaktan baskası olsa coktan kusar rahatlardı esım hastaydı bıraz banada bulastrdı sanırım sımdı hapsuruyorm burnumda akıyo sanırım bende grıp olucam grıo asısı da oldum ama ne fayda
Evet galıba yanı sureklı bı bulantı yasamadm hıc ama zamandız bulantı tam tersı meyve yedım yanı ac degılım 8+3oldk 3 4 hafta var az kaldı sayılır ınsallh bakalım senn nasıl gıdıyo nezaman gıdıcen kese gormeye canm 30 ekımde kontrolum var benımdr bu arada bencede ıkız olabılır benımde 8.gun 306 ydı.hcg yakınsın benım degere zaten cift transfer olmustu demı Rabbim gonlune gore versınAyy o çok kötü işte inşallah olmazsın hasta falan. Zencefil bal limon. İhmal etme aman ilaç da alamazsın. Sen benden 1 ay öndesin canım. Benim daha çok yeni. Evet yaa gece bulantı mı olur hayret yiyemediğin için mi oluyo acaba ama kusmak çok kötü kusmaya çalışma. Çünkü karın kasların çok kasılıyo ve onun ağrısı başlıyo ve rahatlama da çook kısa süre oluyo. Bulantılara devam yani. 12. Haftada kesilir inşallah canım. Az kaldı sanırım dimi tatlım
Canım inşallah uyanBilmişsindir. Yatarken meyve dokunabilir. Kuru şeyler ye istersen. Normalde bile gece bana meyve dokunuyo. Benim de kese 30 ekim canım. Günümüz aynıymış. Maşallah 8. Gün değerin yüksek çıkmış. Sağlıkla gelsinler inşallahEvet galıba yanı sureklı bı bulantı yasamadm hıc ama zamandız bulantı tam tersı meyve yedım yanı ac degılım 8+3oldk 3 4 hafta var az kaldı sayılır ınsallh bakalım senn nasıl gıdıyo nezaman gıdıcen kese gormeye canm 30 ekımde kontrolum var benımdr bu arada bencede ıkız olabılır benımde 8.gun 306 ydı.hcg yakınsın benım degere zaten cift transfer olmustu demı Rabbim gonlune gore versın
Günaydın canım, günaydın herkese. Ne güzel hiç belirti yok. İnşallah benim de öyle devam eder sağlıkla inşallahGunaydin kizlar bende geldimmmm .hayirli olsunhuriye048 canm topigin. Bende de bulantu falan hicbisey yok hic hamile.oldugumu unutuyorum. 27 ekimde kalp atisimiz var hayirlisiyla goreydik
mrb cnm şuan mide bulantisinda yerlerdeywim ama kusamiyorum bisey yiyemiyorum 63 kilo ile hamil kaldm simdi 61 im cnm gropsin sanirim bende hamile oldugumu ogerndm grip oldum doktorum beni hemen kbb gonderdi eger vucutta mikrop cok olursa dedi bebegin eşine geciyomuş oda düsüğe neden oluyor dedi cok şukur ileri derecede degildi ben ilac kullanmadim sicksu limon iciyodum sonra burda bana sicaksu icine limon koyma dediler kani civitiyormuş buda dîşuk yapiyomuş dedi bol bol sick su meyve pekmez tarzi seyler ye zor bulduk bebişlerimizi dikkat edecez6 eylul du canım benım transferım ya bulantı ıstıyoruz yanı belırtı ıcın de benım bukantılarım cok zamansız gece gece bulantımı olur bulantı olsa kabahat olmasa kabahat bızede iyiylik yaramaz kusamama problemm var korkuyorum kusmaktan baskası olsa coktan kusar rahatlardı esım hastaydı bıraz banada bulastrdı sanırım sımdı hapsuruyorm burnumda akıyo sanırım bende grıp olucam grıo asısı da oldum ama ne fayda
hoş geldin cnm ne guzel bilantn yok kac hafta oldu senin benim bulanti cokkkGunaydin kizlar bende geldimmmm .hayirli olsunhuriye048 canm topigin. Bende de bulantu falan hicbisey yok hic hamile.oldugumu unutuyorum. 27 ekimde kalp atisimiz var hayirlisiyla goreydik
Hımm ben de şimdilik sadece onu kullanıyorumbanada folidoce verdi kizlar vitamin habi
masallh seninkiler buyumusler rabbim esirgeye bende 7 haftamdayimBende tubbebek yöntemiyle hamile kaldım. Çok şükür. 5. Denemede hamile kaldım. Şimdi 11. Hafta. Oldu. Ikiz olcak kısmet olursa.
Hic uyuyamadim ki uyanayim once sulanti sonra koca horultusu sabahi ettim simdiden uykusuzluga antreman yapiyorum uykusuz asabi bi gunn ardindan en guzel sey jele baslamak oldu aksam 2.dozu yapicam insallh bi sikinti olmaz ne rahatlikmis canima okunmus bugune kadarCanım inşallah uyanBilmişsindir. Yatarken meyve dokunabilir. Kuru şeyler ye istersen. Normalde bile gece bana meyve dokunuyo. Benim de kese 30 ekim canım. Günümüz aynıymış. Maşallah 8. Gün değerin yüksek çıkmış. Sağlıkla gelsinler inşallah
Hayrli olsun canim Allah seninde hepimizinde kucagimiza almayi nasip etsin sagliklaBende tubbebek yöntemiyle hamile kaldım. Çok şükür. 5. Denemede hamile kaldım. Şimdi 11. Hafta. Oldu. Ikiz olcak kısmet olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?