Tüp bebek annişleri... buyrun sohbete

hoş geldin cnm ne guzel bilantn yok kac hafta oldu senin benim bulanti cokkk
Canim valla 6 haftami 7 haftami tam bilmuyorum 3 eylul son adet tarihim.canim kraker ye leblebi bastiriyo biraz bol.bol.uyuyun kizlar imkaniniz varken.benim oglan yuzunden pek uyuyamiyorum.

Ayy kıyamam bugün yat bari. Çok yorgunsundur. Uykusuzluk, bulantı... Allah yardımcın olsun. Jel bence de rahatlık. Transferden sonra ben de iğne bekilyodum. Bu kadar süre nasıl yapıcam diye psikolojim bozulmuştu. Belim tutulur sürünürüm iğne yaptırmam. Bu göbekten yapılanlar gibi de değilmiş dimi. Allah acıdı da bizim merkez jel kullanıyomuş. İnsan doktoruna danışmadan da değiştiremiyo. Buraya kadar geldim. Bunu da çekerim diyosun. Senin adına sevindim. Bir sıkıntı olmaz inşallah, olursa sorarsın zaten

Canim valla 6 haftami 7 haftami tam bilmuyorum 3 eylul son adet tarihim.canim kraker ye leblebi bastiriyo biraz bol.bol.uyuyun kizlar imkaniniz varken.benim oglan yuzunden pek uyuyamiyorum.
Canım senle aramızda 15 gün var. İnşallah benim de bulantılarım olmaz. İştahım çok açık ama çok erken diye mi dedim. İnşallah hep böyle gider. Sen nasılsın. Bir sıkıntı yok dimi

Kızlar kese kalp atışı heyecanı sardı hepimizi. İnşallah herşey güzel olur. 10. Haftada yapılan genetik testi yaptırmayı düşünen var mı aminiosentez falan. Fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Canım senle aramızda 15 gün var. İnşallah benim de bulantılarım olmaz. İştahım çok açık ama çok erken diye mi dedim. İnşallah hep böyle gider. Sen nasılsın. Bir sıkıntı yok dimi
Ins canm benim ilk hamileligimdede bulanti kusma yoktu son aylar yanma olurdu o kadar. Rabbim kucagimizda gormeyi nasip etsin saglikli sihhatli ins. Seninkiler ikizmiydi keseyi gordunmu

Kızlar kese kalp atışı heyecanı sardı hepimizi. İnşallah herşey güzel olur. 10. Haftada yapılan genetik testi yaptırmayı düşünen var mı aminiosentez falan. Fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Allah korusun canim ins oyle.biseye gerek kalmaz amniosentez cok riskli bisey. Rabbim gerek gordurmesin ins .ne layik gorduyse kabulumuz .Ayipsiz ozursuz nasip eylesin insallah

12.haftada ense kalinligi var sonrada ikili test ulcu test 10.haftada hangi genetik test var canm

kizlar genetik testi ne anlamdim dransiz kaldim biraz

Canım bildiğim kadarıyla 11. Haftada ikili test daha sonraki başka bir haftada üçlü test yapılıyor sanırım onu demeye çalışıyorsun halk arasında zeka testi deniyo. Onda risk yüksek çıkarsa amniosentez vs öneriliyor normalde amniosentez yapılmıyor zaten canım. Ben sağlıkçı olarak öneririm ikili üçlü testi. Bazı doktorlad ikili testi bazıları üçlü testi bazıları da her ikisini birden öneriyor. Bide 11. Haftada ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor burun kemiğine bakılıyor onlar da gelişim için önemli canım

Canım 10. Haftada aminiosenteze yakın eşdeğer gibi genetik testler varmış. Bir tanesi harmony testiymiş mesela... bilen var mı acaba dedim. Onları sormuştum

Canım 10. Haftada aminiosenteze yakın eşdeğer gibi genetik testler varmış. Bir tanesi harmony testiymiş mesela... bilen var mı acaba dedim. Onları sormuştum
Hmm valla duymadm ben 30 ekimde kontole gdicem 10 haftalik oliyorum ozaman bakalim ne diyecek istiycekmi yasayip gorelim bakalim

Kizlar o harmony test Allah korusun 2li 3lu test riskli cikarsa yapiluyo down sendromu falan varmi diye herkese yapilmaz o . sadece 2li test yapilirki gerek duyulursa 3lu test .harmony midir nedir o test baya da pahali bi test bildigim ankaraya fslan gonderiyolar 1 ayda cikiyo sonuc. Normal gebelik surecinde.yok o testler . drnuz yonlendirir zaten sizi.simdiden kafanizi bulandirmayin huriye daha iyi bilir gerci benim bildiklerim.bu

Hmm valla duymadm ben 30 ekimde kontole gdicem 10 haftalik oliyorum ozaman bakalim ne diyecek istiycekmi yasayip gorelim bakalim
Canım ikizlerde 2 li 3lü 4 lü testler sağlıklı sonuç vermiyor diye bazı doktorlar istemiyormuş bile. Böyle olunca yeni olan bu testlerden öneriliyormuş harmoni, panaroma, pirena... gibi . Kanlar almanya ya da amerikaya gidiyormuş labrotuvara göre 15 günde sonuç % 99 doğrulukla geliyormuş. Kafamda bir sürü soru var da ondan sordum.

İnşallah öyle olur canım gerek kalmaz hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…