- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.981
kızlar burda olupta yazışanlar hala gözükmüyor ekranda değilmi?NASIL SAKİN OLİMMMMMMMMMM tatlicadiarzu ŞAKA ŞAKA İYİYİM BENDE ŞEKERLER
NASIL SAKİN OLİMMMMMMMMMM tatlicadiarzu ŞAKA ŞAKA İYİYİM BENDE ŞEKERLER
kızlar burda olupta yazışanlar hala gözükmüyor ekranda değilmi?
yok tatlım görünmüyor:1hug:
acele sen tedavinin hangi aşamasındasın? kızlar birde ben bugün çoook sevinçliyim ilk kez ilaç kullanmadan adet oldum 2 yıldır böyle bişey olmamıştı:dance:
tatlım allahım izin verirse ben tedavinin kuzuları büyütme aşamasındayım yani 2.5 aylık gebeyim burda ne işin var dersen burda gebe kaldım kızların desteğiyle burdada gebelik stresimi yine onların yardımıyla atlatıyorum hemde bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorum tedavi olanlara:1rolleyes:
randevum 19.00 akşam ve istanbulda bugün trafik felaket inşallah yetişirim, sabah herkes isyanlardaydı yağmur yağdıda malum.... swetlana'da hep bak olucak hissediyorum gibi yorumlar yapıyordu :1rolleyes: canla başla savaşıcam bebişlerimi tutmak için a.s . bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorumda ne demek elbetteki çok hemde çok yardımcı oluyorsun allah razı olsun ablacım çok sağol... uyu uyuki bebişler daha çabuk büyüsün :1closedeyes: Şeniz
allah yardımcın olsun tatlım güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah allah yardımcın olsun:1hug:
sağol ablacım, ay bu patronunda misafirleri geldi akşam akşam bunlar gitmezse çıkamam of yaaaaaaaaa
kızlar kim var kim yok bakiiim burdamısınız?
sakin ol tatlım çıkarsın allahım yardım eder sen arabaylamı gideceksin öyleyse yavaş git panik yapma sakın olurmu:1hug:
Ablacim Birde Bu çatlatma Iğnesi Hala Ağri Yapiyor Normalmi? Birde Bu Iğne Tam Dakikasindami Yapilmasi Gerekiyor?
Hiç harşılaşamıyoruz yani karşılaşamıyoruz yazcaktım:)))
değiştirmeyeyim barip
eee anne adayları aday adayları ve anneler nasılsınız bakalım??
Ben iyiyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?