tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele sen tedavinin hangi aşamasındasın? kızlar birde ben bugün çoook sevinçliyim ilk kez ilaç kullanmadan adet oldum 2 yıldır böyle bişey olmamıştı:dance:

tatlım allahım izin verirse ben tedavinin kuzuları büyütme aşamasındayım yani 2.5 aylık gebeyim burda ne işin var dersen burda gebe kaldım kızların desteğiyle burdada gebelik stresimi yine onların yardımıyla atlatıyorum hemde bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorum tedavi olanlara:1rolleyes:

kızlar ben çıkıyorum bu kuzular yine çok uyku yapı biraz uyuyacağım kendinize iyi bakın öptüm sizi:icecream:dün kocaman dondurma yedim dışarda yağmur bende dondurma herkez bana bakıyordu valla:roflol::icecream:

randevum 19.00 akşam ve istanbulda bugün trafik felaket inşallah yetişirim, sabah herkes isyanlardaydı yağmur yağdıda malum.... swetlana'da hep bak olucak hissediyorum gibi yorumlar yapıyordu :1rolleyes: canla başla savaşıcam bebişlerimi tutmak için a.s . bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorumda ne demek elbetteki çok hemde çok yardımcı oluyorsun allah razı olsun ablacım çok sağol... uyu uyuki bebişler daha çabuk büyüsün :1closedeyes: Şeniz

allah yardımcın olsun tatlım güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah allah yardımcın olsun:1hug:

sağol ablacım, ay bu patronunda misafirleri geldi akşam akşam bunlar gitmezse çıkamam of yaaaaaaaaa

sakin ol tatlım çıkarsın allahım yardım eder sen arabaylamı gideceksin öyleyse yavaş git panik yapma sakın olurmu:1hug:

sakin ol tatlım çıkarsın allahım yardım eder sen arabaylamı gideceksin öyleyse yavaş git panik yapma sakın olurmu:1hug:

YOK ABLACIM ARABAYLA GİTMEDİM AKŞAM TRAFİĞİ ÇOK KÖTÜ.... YARIN SABAH 07.15 TE YUMURTALAR TOPLANICAK DÜN AKŞAM ÇATLATMA İĞNEM YAPILDI MUAYENEHANEDE... YA BENİM CANIM ÇOK SIKKIN senağlama NEZLE OLDUM BİRŞEY OLURMU ACABA? GECE KALKTIM KÖTÜYÜM EVDEDE SADECE OT OLARAK STRES ÇAYI ALMIŞTIM, İÇİNDE BİR SÜRÜ OT VAR ONU İÇTİM ONUNDA BİR ZARARI YOKTUR İNŞALLAH... 10.00 GİBİ DOKTORU ARIYCAM. BİR SORUN OLMAZSA PAZARTESİDE TRANSFER OLUCAKMIŞ
SEN NASILSIN ABLACIM BEBİŞLERİMİZ NASIL?

Ablacim Birde Bu çatlatma Iğnesi Hala Ağri Yapiyor Normalmi? Birde Bu Iğne Tam Dakikasindami Yapilmasi Gerekiyor?

ablacım son bi soru daha, bu yumişlerin çatladığını hissediyormuyuz bir yerde öyle birşey okumuştumda? birde sanki kasıklarımdaki ağrılar azaldı gibi hissediyorum...

günaydın gülserenciğim hadi gözün aydın tatlişkom merak etme hastalandığın diye birşey olmaz ama dikkat et hapşurmaman felan gerekiyoryaaaaaaa ama korkma allahım yardım eder ay çok heyecanlandım hayırlısı olsun tatlım yok aslında yumurta çatladığını hissetmiyorsun canım şimdi başka şeylr düşündüğün için ağrın azalmıştır a.ssakın korkma birşey yok uyanınca biraz ağrın olacak belki birazda kanaman ama eğer dinlenirsen çabuk geçera.s soracağın merak ettiğin birşey varsa yaz canım:1hug:

günaydın güzel anne adayları nehaber inşallah çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyisinizdir biz sizi öptük kocamana.s.a.s.a.s.

tam saatnde orda olmanız gerekiyor unutma olurmu yumurta toplatmak için yani bayağı bir erken çıkına.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…