tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ablacım hapşuruyorum ama birşeyler içiyorum azaldı gibi şimdide öksürük tuttuuuuu. doktoru aradım ateşinin çıkası iyi değil dedi şimdi derece alıcam eczaneden inşallah sorun olmaz.... inan yarınki aşamadan zerre kadar korkmuyorum şuan sadece yumişlerime birşey olur die korkuyorum.... dualarınıza ihtiyacım varrr... sabah 6 da çıkıcağız o saatte trafikte olmaz heralde. çok teşekkür ederim

hadi tatlım toparla kendini beyin gücünü kullan beynine hasta olmadığın sinyallerini gönder iyileşeyim diyede çok fazla bitki içme canım bazen bu bitkilerde yanlış etki yapa bilir sakin ol ateşin felan çıkmaz yumişlerede birşey olmaz korkma allahım büyük yardım edecektir sana derece bile alıp kendini strese sokma sen iyisin sadece biraz vücut kırkınlığın var oda geçer biraz sonra inan bana allahım yardım eder hasta olduğunu düşünme:1hug:

gülseren zaten transfere daha var o zamana kadarda iyileşirsin yani hapşurman felan geçer korkma teyzesi biz üç kişi sana dua ediyoruz biraz sonra iyileşeceksinyerimseniben

gülseren ordamısın iyimisin tatlım huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin:1hug:

DERECE ALDIM BİLEMMMMMM :1rolleyes: İYİ ÇIKTI NEYSEKİ.... ABLACIM 1 BARDAK IHLAMUR İÇTİM MANDALİNA YEDİM KARABİBERLİ ILIK SÜT İÇTİM GECEDE KARIŞIK BİTKİ ÇAYI İÇMİŞTİM...SICAK Bİ MERCİMEK ÇORBASI İÇİCEM VE GREYFURT YEMEĞİ DÜŞÜNÜYORUM HİÇBİRŞEYİM KALMAZ SANIRIM....
ABLAM ÇOK HEYCANLIYIM YAAAAAAAAAAA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM

gülseren zaten transfere daha var o zamana kadarda iyileşirsin yani hapşurman felan geçer korkma teyzesi biz üç kişi sana dua ediyoruz biraz sonra iyileşeceksinyerimseniben

sağol ablacım ya anladığım kadarıyla şu aşamada hapşurmak öksürmek çok önemli diil transferden sonra çok önemli.... teyzesinin gülleri size kuzen verebilmek için canla başla savaşıcam... yumurta oluştuğundan beri gelen akıntı dün akşamdan sonra durdu normal heralde bu?

canım yumurta sayısını tam bilmiyorum 20 küsür heralde ama sayısı diil biliyorsun kalitesi önemli... kısmet olurda birşey çıkmazsa pazarteside transfer olucak allahın izniyle.... lucrinden sonra adetin 3.günü gonal f'e başladım aynı zamanda lucrini düne kadar yaptım.... ya patronum buradada rahat yazamıyorum tatlicadiarzu

slm kıslar ya bı aceledn baskası benı merak etmemıs 2 gundur yokum askolsun kıslar sıze acelecım kuzular buyumus masallah dahada buyuyecekler inş ben 2gundur dısarıdayın salı ılaclarımı yazdırdım onları aldım carsambada arkadasımın annesı amelıyat oldu onunlaydım gec geldıgım ıcın gıremedım onumuzdekı salı dr gıtcem bı aksılık cıkmasa salı yada carsamba lucrıne baslıycam bakalım

gulseren kustum sana ama yolu yarıladın hadı hayırlısı korkma sakın ol sabah anestesı yıycen ve hıc bısey hıssetmıyozun uyanınca azcık bı agrı okadar baska buse yok bır kac saat dınlenıp yallah eve gıdecen yarın kac yumurtan oldugunu cumartesıde kactanesının dollendıgını ogrenecen bızede haber ver dualarım hepınız ıcın

allahım hepımızzzzzzhakkında hayırlısı neyse onu versınnnnnn darkınlıfe ben gebelık yasadım cnm 2,5 aylıktı dustu

ya kıslar bugun benım evlılık yıldonumumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tatlicadiarzusenağlamasenağlamaya kımse yokmu kımse benı ozlemedımı ben gıdıyorum kendınıze ıyı bakın senağlamasenağlama adem ozzlemıyonuz hadı by:çok üzgünüm::1no2:

tatlicadiarzusenağlamasenağlamaya kımse yokmu kımse benı ozlemedımı ben gıdıyorum kendınıze ıyı bakın senağlamasenağlama adem ozzlemıyonuz hadı by:çok üzgünüm::1no2:

olurmu teyzesi biz seni çok merak ettik bizde geldik huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu:1hug:

tebrik ederiz teyzesi inşallah birdahaki evlilik yıldönümünüzde ailye 2 kişi daha katılır:sm_cool:

yahu biz geldik nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

valla çok ayıp biz gidiyoruz siz bizi artık sevmiyorsunuzsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…