- Konu Sahibi ACELE
-
- #2.001
günaydın gülserenciğim hadi gözün aydın tatlişkom merak etme hastalandığın diye birşey olmaz ama dikkat et hapşurmaman felan gerekiyoryaaaaaaa ama korkma allahım yardım eder ay çok heyecanlandım hayırlısı olsun tatlım yok aslında yumurta çatladığını hissetmiyorsun canım şimdi başka şeylr düşündüğün için ağrın azalmıştır a.ssakın korkma birşey yok uyanınca biraz ağrın olacak belki birazda kanaman ama eğer dinlenirsen çabuk geçera.s soracağın merak ettiğin birşey varsa yaz canım:1hug:
ablacım hapşuruyorum ama birşeyler içiyorum azaldı gibi şimdide öksürük tuttuuuuu. doktoru aradım ateşinin çıkası iyi değil dedi şimdi derece alıcam eczaneden inşallah sorun olmaz.... inan yarınki aşamadan zerre kadar korkmuyorum şuan sadece yumişlerime birşey olur die korkuyorum.... dualarınıza ihtiyacım varrr... sabah 6 da çıkıcağız o saatte trafikte olmaz heralde.çok teşekkür ederim
hadi tatlım toparla kendini beyin gücünü kullan beynine hasta olmadığın sinyallerini gönder iyileşeyim diyede çok fazla bitki içme canım bazen bu bitkilerde yanlış etki yapa bilir sakin ol ateşin felan çıkmaz yumişlerede birşey olmaz korkma allahım büyük yardım edecektir sana derece bile alıp kendini strese sokma sen iyisin sadece biraz vücut kırkınlığın var oda geçer biraz sonra inan bana allahım yardım eder hasta olduğunu düşünme:1hug:
gülseren zaten transfere daha var o zamana kadarda iyileşirsin yani hapşurman felan geçer korkma teyzesi biz üç kişi sana dua ediyoruz biraz sonra iyileşeceksinyerimseniben
naber yavrilar gülseren yarın yumurta toplatmayamı giidyon annem yerim seni ben:1rolleyes: murta toplandıktan kac gun sonra transfer olucak bi söleyin bakim gülseren kac yumurtan oldgu bellimi cevaplayın sorularımı:1rolleyes:
saol cnm tesekkur ederım hadı sana bol sans sen ve gulseren benden ondesınız ben daha haftaya carsamba baslıycam lucrıneooooo kutlu olsun canım :1rolleyes:
gülseren benden önce hamile kalcak oglu olursa alacam söztatlicadiarzu
tatlicadiarzusenağlamasenağlamaya kımse yokmu kımse benı ozlemedımı ben gıdıyorum kendınıze ıyı bakın senağlamasenağlama adem ozzlemıyonuz hadı by:çok üzgünüm::1no2:
gülseren benden önce hamile kalcak oglu olursa alacam söztatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?