tebrik ederiz teyzesi inşallah birdahaki evlilik yıldönümünüzde ailye 2 kişi daha katılır:sm_cool:
korkma teyzesi burda yani antalyada yok şuan ama kemerde felan varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş korkma sen hayırlı yağmurlar yağsın :1hug:yahu nerdesınız burda yagmur basladı golk gurluyo ben korkuyomya acele ant nasıl anacım yagmur varmı :a015:
amin inş arkadasım yagsında hayırlısı yagsın ama ben sımsekten korkuyomkorkma teyzesi burda yani antalyada yok şuan ama kemerde felan varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş korkma sen hayırlı yağmurlar yağsın :1hug:
abooooow nerdesınız yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
amin inş arkadasım yagsında hayırlısı yagsın ama ben sımsekten korkuyom
ya benim ağzımın içi zehir gibi ne yapsamki geçmiyorfisfisfis
korkma bak biz yanındayız keşke yan yana olsaydık şimdi güzel bir çay demlerdik kahvaltı felan ohhhhhhhhhhhhhhh karşılıklı içerdik:1hug:
tatlı bı seyler yada nanelı sakız cıgnesen gecermı acaba
ay evet ya cok guzel ourdu yagmuru seyrede seyrede ıcerız ben yagmuru cok severım ama sımsek olmuyacak yada kar yagarken bak ankaram aklıma geldı sımdı senağlama
yok geçmiyorrrrrrrrrrrrrrr neyse boşver sen nasısın tatlım nasıl gidiyor salı başlıyorsun değilmi hayırlısıyla allahım inşallah böyle çift çift bebişleriniz olsun canlarım benim:1hug:
cnm ben adanadayım nıye sorun olsunkı ankaradaydım evlenınce adanaya geeldımşey sen nerdesin bir mahsuru yoksa söylermisin varsa söyleme bende yağmurda ve şimşek eşliğinde çay içmeyi seviyorum aslında ömrüm hep çalışarak geçti böyle birşey yapamadım şimdide arkadaşım yok yalnız olmazki herkez çalışıyor:1no2:
valla hayırlısı bakalım salı dr gıdecem o zaman bellı olacak ya salı yada carsamba lucrıne baslıycam ılaclarımı aldım hepsını ıste bakalım lucrın puregon pregnly aldım sımdıden evde dursun nolur nolmaz esımde sıksık sehır dısına cıkıyor bakalım ıgnelerı napcaz o vuruyodu bana ben vuramamkı
tatlım korkma o olmayınca mecbursun birşeyi yok zaten sende biliyorsun eeeeeeeeeeeeee bu iğneler seni bebişlerine kavuşturacak allahımın izniyle içini rahat tuta.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?