tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alama kıs dayanamam sana aglamayı yasakıyorum acele bebısler dogana kadar aglamıycan onlar dogduktan sonra mutluluktanaglayabılırsn okadar

yahu nerdesınız burda yagmur basladı golk gurluyo ben korkuyomya acele ant nasıl anacım yagmur varmı :a015:

yahu nerdesınız burda yagmur basladı golk gurluyo ben korkuyomya acele ant nasıl anacım yagmur varmı :a015:
korkma teyzesi burda yani antalyada yok şuan ama kemerde felan varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş korkma sen hayırlı yağmurlar yağsın :1hug:

ya benim ağzımın içi zehir gibi ne yapsamki geçmiyorfisfisfis

korkma teyzesi burda yani antalyada yok şuan ama kemerde felan varmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş korkma sen hayırlı yağmurlar yağsın :1hug:
amin inş arkadasım yagsında hayırlısı yagsın ama ben sımsekten korkuyom

abooooow nerdesınız yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burdayıııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:1hug:asıl sen niye bir kaybolup bir görünüyon :mymeka:

amin inş arkadasım yagsında hayırlısı yagsın ama ben sımsekten korkuyom

korkma bak biz yanındayız keşke yan yana olsaydık şimdi güzel bir çay demlerdik kahvaltı felan ohhhhhhhhhhhhhhh karşılıklı içerdik:1hug:

korkma bak biz yanındayız keşke yan yana olsaydık şimdi güzel bir çay demlerdik kahvaltı felan ohhhhhhhhhhhhhhh karşılıklı içerdik:1hug:

ay evet ya cok guzel ourdu yagmuru seyrede seyrede ıcerız ben yagmuru cok severım ama sımsek olmuyacak yada kar yagarken bak ankaram aklıma geldı sımdı senağlama

tatlı bı seyler yada nanelı sakız cıgnesen gecermı acaba

yok geçmiyorrrrrrrrrrrrrrr neyse boşver sen nasısın tatlım nasıl gidiyor salı başlıyorsun değilmi hayırlısıyla allahım inşallah böyle çift çift bebişleriniz olsun canlarım benim:1hug:

ay evet ya cok guzel ourdu yagmuru seyrede seyrede ıcerız ben yagmuru cok severım ama sımsek olmuyacak yada kar yagarken bak ankaram aklıma geldı sımdı senağlama

şey sen nerdesin bir mahsuru yoksa söylermisin varsa söyleme bende yağmurda ve şimşek eşliğinde çay içmeyi seviyorum aslında ömrüm hep çalışarak geçti böyle birşey yapamadım şimdide arkadaşım yok yalnız olmazki herkez çalışıyor:1no2:

yok geçmiyorrrrrrrrrrrrrrr neyse boşver sen nasısın tatlım nasıl gidiyor salı başlıyorsun değilmi hayırlısıyla allahım inşallah böyle çift çift bebişleriniz olsun canlarım benim:1hug:

valla hayırlısı bakalım salı dr gıdecem o zaman bellı olacak ya salı yada carsamba lucrıne baslıycam ılaclarımı aldım hepsını ıste bakalım lucrın puregon pregnly aldım sımdıden evde dursun nolur nolmaz esımde sıksık sehır dısına cıkıyor bakalım ıgnelerı napcaz o vuruyodu bana ben vuramamkı

cnm ben adanadayım nıye sorun olsunkı ankaradaydım evlenınce adanaya geeldım

tatlım korkma o olmayınca mecbursun birşeyi yok zaten sende biliyorsun eeeeeeeeeeeeee bu iğneler seni bebişlerine kavuşturacak allahımın izniyle içini rahat tuta.s

ya evet orda olsaydım yada sen burda ne guzel olurdu ya en azından bırbırımızı anlıyoruz herkese sızle paylastıgımızı anlatamıyos ama saglık olsunda napalım artık bole ıdare edıcez bu arada teoderosla hıc gorusuyormusun nerelerde napıo

tatlım korkma o olmayınca mecbursun birşeyi yok zaten sende biliyorsun eeeeeeeeeeeeee bu iğneler seni bebişlerine kavuşturacak allahımın izniyle içini rahat tuta.s

bılmıyom ya o vururken bıle adamı olduruyom gulmekten kendım vururmuyum bılmıyom ama ıs basa dusunce mecbur yapacam dedıgın gıbı hersey bebısler ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…