A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.961
igneyi saati saatine vur diye banada söylediler ablacım benneyaptımki
eczanaye vurdurcam ben kendim dünyada vuramam vala bila korkarım teretdüt yasarım fisfisfis abla transferden sonra hastanede kac saat yattın sen fisfisfis
eczanaye vurdurcam ben kendim dünyada vuramam vala bila korkarım teretdüt yasarım fisfisfis abla transferden sonra hastanede kac saat yattın sen fisfisfis
gülserencim cok sevindim sorun ckmamamasına bitanem rahat ol emi hersey güzel olucak
İkrarcığım iğnelerin saatini iyi ayarla tatlım gülseren bende iki kutu almıştım ama birini vurmuşlardı belki yumurta sayısına göre vuruyorlardırşutarafagitti
oktay merak etme dedi o öle dediyse sorun yoktur kanumcatatlicadiarzu
bana öyle bişey demediler bunun 14 ününde adet dahiolsan vurucaksın ve adet olusrsan bizi ara dediler bu arada ben eşimle pazartesi seyahete gitmek istiyorum sorun olurmu acebe fisfisfis
gülseren nasılsın güzelim görüşemiyoruz hiç bi kaç kez sana yazdım ama hiç cvp yazmadınsağol canım valla bayağı bi gerildim işti izindi paraydı ama buna şükür... sorun çıkmıyınca unutuyorum yaşadıklarımı... seninde artık az kalmış lucrine başlamak demek yolu yarılamışsın demektir hayırlısı olsun inşallah.
gülseren nasılsın güzelim görüşemiyoruz hiç bi kaç kez sana yazdım ama hiç cvp yazmadın
olabilir ablacım bu akşam belli olur artık kısslar bi bilseniz çok heycanlıyımmmm nasip olursa sonucunu bayramda öğrenicem galiba
gülserencim,darkinlife meralun ve diğer arkadaşlar nasıllar onlarla hiç görüşemiyorum?merhaba canım çok şükür iyiyim ya işler yoğun forumları pek okuyamıyorum okusamda bazen yazamıyorum benneyaptımki ama takipteyim :1rolleyes:
ikrar canım iğneler çok basit lütfen kendin yap bak sonra saatinde yapamazsın hergün eczaneydi uğraşmak daha zor. kendine güven bende çok korkuyordum..
inşallah tatlım bak şimdiden kompostu yap yada bolbol meyve suyu al tamammı sakın transferden sonra özellikle ilk 2 gün yataktan kalkmak yok wc harici kabız olmak yok, yüz üstü yatmak yok sırt üstü yatacaksın,mümkünse öksürmek hapşurmak yok,üşütme yani tuvalette ıkınmak yok, yataktan ani kalkış yok,yürürken aynı uzayda yürüyormuş gbi yürüyeceksin, moral bozulması yok,eşinin sana yaklaşması yok,2 gün sonrada kalkıp patır patır dolaşmak yok kısa süreli sonra yat televizyon seyret umutsuzluğa kapılmak yok, acaba tuttumu deyip vücudunda gereksiz terettütler yapıp bebişleri korkutmak yok,sen bunları yap gerisi allahım inşallah hayırlı avlatlar kısmet etsin mutlu son inşallah bilgisayarın diz üstü değilse masa üstü bilgisayarın başına geçip sandelyede oturmak yooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk:1hug:anladınmı
ay ne güzel yazmışsın ellerine sağlık... şimdi benim normalde kabızlık sorunum var zati ama annemde kalıcam 1 hafta oda bana kayısı kompostosu yapar zaten canım annem sebze yemekleri yapar genelde ordan kurtarırız. kocamda olmuycak :1rolleyes: yalnız dizüstü bilgisayarım var ama annemlerde internet yok yani size ihtiyacım olucağı zaman konuşamıycam senağlamaablacım deminde yazdım ama cevabını göremedim senin sonucun ramazan bayramındamı belli olmuştu
Huuuuuuuuuuu Gittinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merak etmeyin beni canlarım benim gul seren sakın ol bıraz canumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?